Şimdi Ara

Teistlerin düştüğü hata (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu inat.
    böyle derdim Allah'a varsan da inanmıyom len sana

Buda tehdit.
    Varsan bana da mucizevi birşey göndereceksin yoksa inanmıyom len derdim.

Bunları umursamıyacağı'da kesin, yani senden katrilyonlarca (sayısını o bilir) yaratabilecek güçte 1 varlık, haliyle bu söylemleri umursamıyacaktır.

Ama verdiği sözü umursıyacaktır, keza cehenneme yemin etmiş/söz vermiş, seni insanlar ve cinler ile tıka basa dolduracağım demiş.
    Msi Mag Z390 Tomahawk / İ5 9600KF / Gskill Ripjaws 2x8GB (16GB kit) DDR4-3200@3600 CL16-CR1 / TT-UX100 / Msı RTX 2060 Ventus O.c / SanDisk SSD PLUS 240GB / OCZ 1TB RD400 NVMe M.2 / seagate barracuda 2tb / Cougar CGR-GS 750 / CM Mastercase H500p / Samsung SR750
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükürler olsun ki bana mucizesini gösterdi ve ben inadımda da tehdidimde de hatalı olduğumu anladım, tehdidimi beni maymuna çevirerek ters yüz etti anladım ki gerçekten de bu kitap Allah'tan gelme.

Yani Allah'ın umursamayacağı kesin diye birşey yok. Allah rahman ve rahimdir. O kullarını asla ve asla gözetmekten alıkoymaz. Cehenneme gidecekler Allah'ın rahman ve rahim olduğunu ısrarla kabul etmemekte direnip ölenlerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.