Şimdi Ara

Tegra 2 işlemcili tablet alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okumak ve arada internet için tablet bakıyordum

asgari olarak çift çekirdek 1 gb ram olan ve 8" inç bi ciyaz almam gerek max 200 tl bi bütçeye.
    geçen kipa da

Reedpadx 10.1" tegra 2 islemci 1 gb ram bi ciyaz gördüm 220 tl yanlış görmediysem güzel bi ciyazdı boyut önemsiz çantamda taşıyacağım

kafam tegra 2 ye takıldı. ciyaz açılmadı inceleyemedim çift çekirdekle aynı mı donma kasma yapar mı

kapıda ödemeyle alabileceğim başka ciyaz tafsiyelerini de inceleye bilirim. max 200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ultimix 88 al bence n11 de 250 hb de 260 tl

• Tegra 2 güzel işlemcidir sikinti cikarmaz merak etmeyin :-)

• Tegra 2 kullandım gayet iyi sorun çıkarmaz, ama tabletlerde en önemli şey ekran ve dokunmatik kalitesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Tegra 2 kullandım gayet iyi sorun çıkarmaz, ama tabletlerde en önemli şey ekran ve dokunmatik kalitesi..

ekran netliğini beğenirsem alayım diyorum ama ciyaz internet de 580 tl civarı ya indirime girdi ya yanlış gördüm bakalım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Tegra 2 kullandım gayet iyi sorun çıkarmaz, ama tabletlerde en önemli şey ekran ve dokunmatik kalitesi..

ekran netliğini beğenirsem alayım diyorum ama ciyaz internet de 580 tl civarı ya indirime girdi ya yanlış gördüm bakalım artık.

Madem o kadar para veriyorsun nexus 7 alsana dostum.. yeniside gelir yakinda ama o 750tl civari bekleniyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Madem o kadar para veriyorsun nexus 7 alsana dostum.. yeniside gelir yakinda ama o 750tl civari bekleniyor..

bütcem 200 tl iyi bi ürün çıkarsa 10 15 tl hesabı yapmam alırım bu ürünü inceleyemedim bu gün bakıcam 220 civarıysa alıcam

10.1 inç ekranlı bir ciyazda ne kadar bir batarya gerekir acaba bataryası da sıkıntı değilse bugün alırım herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 inçlik bir tablet en az 6-7 bin mhA kapasiteli bir bataryaya sahip olmali hatta 10bin olmali.. 7 inç için 4-5bin civari olduğunu düşünürsek

• quote:

10 inçlik bir tablet en az 6-7 bin mhA kapasiteli bir bataryaya sahip olmali hatta 10bin olmali.. 7 inç için 4-5bin civari olduğunu düşünürsek

900 Tl den düşmüş 225 tl ye stok eritmek için pil gücünü daha test edemedim fakat ciyaz tıklamaları almıyor kalibrasyon mu ne yapmak gerekiyor yapamazsam iade veya garanti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.