ok ama ciddiyim çavuşluğu daha çek sevmiştim ben quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ben de teğmen oldum ama senin kadar çok sevinmedim ayrıca ben çavuşluğu gerçekten daha çok sevmiştim valla MAKSAT MUHABBET OLSUN DESTINY
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ok ama ciddiyim çavuşluğu daha çek sevmiştim ben quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ben de teğmen oldum ama senin kadar çok sevinmedim ayrıca ben çavuşluğu gerçekten daha çok sevmiştim valla MAKSAT MUHABBET OLSUN DESTINY hakikatten öyleydi ya... ben de en çok çawuşluğu sewmiştim..
geri çavuşluğa mı dönsem ne öyle bi şansım var mıdır acaba quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ok ama ciddiyim çavuşluğu daha çek sevmiştim ben quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ben de teğmen oldum ama senin kadar çok sevinmedim ayrıca ben çavuşluğu gerçekten daha çok sevmiştim valla MAKSAT MUHABBET OLSUN DESTINY hakikatten öyleydi ya... ben de en çok çawuşluğu sewmiştim..
quote:Orjinalden alıntı: ARCH@emu hepsi aynı şey.. keşke ilginç bişi bulsalar mesela binbasıya 2 dakka olmasa yoksam sen fake misin
lem motor sporları forumunda bi eleman vardı... adam benden 3-4 ay sonra falan üye oldu.. simdi arabasını yıkattırıyo (****) quote:Orjinalden alıntı: aliss binbaşı olmak istiyorsan 4 ay-1 sene arası bir zaman bekleyecen