Şimdi Ara

tefal buharlı pişirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 tl gibi fiyatla satınal tefal marka mini compact buharlı pişirici ürünü gördüm.
    benim gibi yemek işlerinden fazla anlamayan birisi için uygun bir ürün müdür bu?
    yemek yapmayı kolaylaştıran yani.
    tefal actifry aldım ve onda son derece başarılı yemekler yapabiliyorum video görüntüleri izleyip :)

http://www.tefal.com.tr/All+Products/Cooking+Appliances/Steamers/Products/Minicompact/Minicompact.htm

• bunu görünce Rahmetli Kemal Sunal'ın Filminden bir alıntı geldi :) tarhanada yapıyor mu :)

valla alınca bilgilerinide paylaşırsan benim için iyi olur, bende senin gibi anlamıyorum yemek yapmaktan :)
  • Buharli pisiriciler adi ustunde sebze ve balik gibi hizli pisen urunleri su buharinda pisiren makinelerdir. Yani yemek yapmak yerine buharda pisirme yapmaya yarar denebilir. Buharda pisirme en saglikli ve besleyici tekniklerden biri oldugundan, kullanacaksaniz almanizi oneririm. Fiyatlarini bilmiyorum ancak ben evde wok tava uzerinde bambu sepet kullaniyorum, mantik ayni ama elektronik cihazlar da gayet kullanisli gorunuyor.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 3 Şubat 2012; 22:46:19 >
  • yanı evde yenı nesil bir düdüklü tencere varsa onlarda da buharla pişirme aparatları var.o da iş görür bence.
  • buharla yapılan yemek tat vermez. yapacaksın tereyağı ile yemeği, bakacaksın tadına.
  • bence de kilo vermek için sebze haşlamaya yarar bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

buharla yapılan yemek tat vermez. yapacaksın tereyağı ile yemeği, bakacaksın tadına.

Yemeklerin Saglikli ve kilo yapmamasi icin dusunulmus bir olay. Tadi daha ihi olur diye degil zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewcm

buharla yapılan yemek tat vermez. yapacaksın tereyağı ile yemeği, bakacaksın tadına.

Buharda pisirmeyle haslamayi karistiriyorsunuz. Buharda pismis herhangi bir sebzeyi yemenizi oneririm, bugune kadar yedigim neymis diyeceksiniz. Yeme aliskanliginiz tamamen yagli ve islenmis gidalara dayanmiyorsa tabii...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.