Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

arkadaşlar bu aralar hep merak ediyorum
    tyler hoechlin (derek) ve dylan o'brien (stiles)
    eşcinselmi nette bununla ilgili bir sürü fotopraf gördüm acaba doğrumu gerekirse ss koyarım

Hiç duymadım ben öyle bişey. Hemen araştırmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

Jackson birdahaki sezonlarda yer almayacakmış.

aaboww. O niye??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

eşcinselmi nette bununla ilgili bir sürü fotopraf gördüm acaba doğrumu gerekirse ss koyarım

evet bulabildinmi
  • quote:

quote:

Hayır eminim :D tyler hoechlinin sevgilisi tvd deki caroline :D dylan o'brien ın kız arkadaşı şu secret circle da baş roldeki sarışın kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

quote:

Hayır eminim :D tyler hoechlinin sevgilisi tvd deki caroline :D dylan o'brien ın kız arkadaşı şu secret circle da baş roldeki sarışın kız.

Evet öyleymiş

• quote:

quote:

aaboww. O niye??

http://scifi.about.com/b/2012/10/29/no-jackson-for-teen-wolf-season-3.htm sanırım yazıyor hocam burada nedeni tam anlayamadım ama gitmesi kötü oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvotore

quote:

quote:

aaboww. O niye??

http://scifi.about.com/b/2012/10/29/no-jackson-for-teen-wolf-season-3.htm sanırım yazıyor hocam burada nedeni tam anlayamadım ama gitmesi kötü oldu

Bu yalandır, inanmayın diye yorum yapılmış altına

• quote:

quote:

quote:

quote:

aaboww. O niye??

umarım öyledir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aaboww. O niye??

umarım öyledir

Bende çeşitli sorunlardan dolayı diziden çıktığını duydum,yalan olmayabilir.

• Bu sezon ne zaman çıkıyor bekle bekle bi hal oldum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 03 Haziran / 13 Ağustos 2011 tarihleri arasında ekranlara gelen ikinci sezonun ardından bu kez 24 bölüme uzatılan üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanan Teen Wolf'un yeni sezon planlama ve hazırlıkları yavaş yavaş hız kazanmaya başladı.

Jeff Davis (Criminal Minds) tarafından geliştirilen dizinin üçüncü sezon oyuncu kadrosuna dört yeni isim dahil oldu.

Şimdi dilerseniz bu isimlere ve canlandıracakları karakterlerin ayrıntılarına bakalım:

* ABC'nin sona eren uzun soluklu dizisi Desperate Housewives'ta 2008-2012 seneleri arasında maceraperest ikiz kardeşleri canlandıran Charlie Carver ve Max Carver ikilisi Deadline'ın haberine göre Teen Wolf'da farklı özelliklerdeki tehlikeli ve büyüleyici alfa kurtadam kardeşler Ethan ve Aidan rolleriyle karşımıza çıkacaklar. Gerçek hayatta da ikiz olan 31 Temmuz 1988 doğumlu kardeşlerden Charlie Carver'ı Desperate Housewives'ta Porter Scavo, Max Carver'ı ise Preston Scavo karakteriyle izlemiştik.

* Avustralyalı genç aktris Adelaide Kane, hikayenin geçtiği yer olan Beacon Hills ile gizemli bir bağlantısı bulunan 17 yaşındaki esrarengiz ve güzel genç bir kız Cora karakteriyle oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim oldu. 22 yaşındaki Kane dizi kariyerinde bundan önce Neighbours (Lilly Allen) ve Power Rangers R.P.M. (Tenaya 7/15) gibi dizilerde rol aldı.

* Son olarak The Social Network filminde rol alan Felisha Terrell ise Beacon Hills'te etkisini hissettirecek, acımasız ve seksi olarak nitelendirilen Kali isminde bir alfa kurtadamı canlandıracak. 33 yaşındaki aktris dizi kariyerinde pembe dizi Days of Our Lives (Arianna Hernandez)'ta yinelenen bir rolle yer alırken, HBO dizisi Entourage'da (Carol) ise konuk oyuncu olarak yer aldı.

Gözüken o ki Beacon Hills'de birçok yeni karakter ve en önemlisi yeni kurtadamlarla karşılaşacağız. Bu durum Scott McCall (Tyler Posey) ve arkadaşları için yeni sorunlarla yüzleşme zamanının yaklaşmaya başladığının habercisi!

Elde ettiği izlenme oranları ile kanalın yüzünü güldüren, ekranlara geldiği zaman diliminde 12-34 yaş aralığında en çok izlenen yapım olma özelliğini taşıyan ve bu başarısının ödülünü 24 sezonluk yeni sezon onayı ile alan Teen Wolf'un üçüncü sezon prodüksiyonu önümüzdeki hafta ile birlikte Los Angeles'ta başlıyor.

• Bu arada instagramda gördüm Jackson 13 aralıkta bunu eklediğine göre bu sezonda da diziye devam ediyor sanırım.

http://instagram.com/p/SwNhe3jTAE/
  • Jackson ayrıldı ve Arrow'da oynayabilir. Tam olarak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glóin

Jackson ayrıldı ve Arrow'da oynayabilir. Tam olarak bilmiyorum

Evet twitter'ında bi arrow muhabbeti geçiyor ama bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

Bu sezon ne zaman çıkıyor bekle bekle bi hal oldum?

Yaza çıkar hocam
  • Çok fazla ara veriyorlar ya yani bi Game of Thrones veya bi Walking Dead çekmiyorsunki, zonbiler oynamıyor yani dizide altı üstü 1 kasaba ve bir orman, kıyafet desen adam evinden giyip gelse olur zaten, makyajı falan saymıyorum bile , yani bana çok anlamsız geliyor bu akdar ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

Çok fazla ara veriyorlar ya yani bi Game of Thrones veya bi Walking Dead çekmiyorsunki, zonbiler oynamıyor yani dizide altı üstü 1 kasaba ve bir orman, kıyafet desen adam evinden giyip gelse olur zaten, makyajı falan saymıyorum bile , yani bana çok anlamsız geliyor bu akdar ara.

Tatil hakları olduğunu unutmayın. Walking Dead 15 gün sürüyor çekimleri bu dizi de en az 5 gün sürüyordur.
  • Bu dizinin 1. sezonunu izledim daha da izlemedim. 2. sezon da neler oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Bu dizinin 1. sezonunu izledim daha da izlemedim. 2. sezon da neler oluyor ?

Aynı şeyler oluyor.
    Yine kurt adamlar, kurt adam avcıları vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Bu dizinin 1. sezonunu izledim daha da izlemedim. 2. sezon da neler oluyor ?

Aynı şeyler oluyor.
    Yine kurt adamlar, kurt adam avcıları vs. vs.

Dostum hani (az) balik etli dolgun dudakli havali bi kız vardi hatta bi bolumde ormanda ciplakti. o kiza noldu kurt mu oldu?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.