Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi cok iyi gidiyor gizem falan olaylarin karmasikligi kafa yormamiz super seyler bunlar losttan beri yasamadigim hisleri yasiyorum.

Diziyi izlemeden once biri bi gun bi kurt dizisi olcak hemde mtv de adida teem wolf olcak cok begenceksin dese orda yere yigardimSimdi isler cok degistiDizi fevkalade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: _Nart_

Allisonun annesi ölürken gözleri sarı oldu ? Bunların ailesinde birşeyler var galiba.

Hayır o anda kurta dönüşüyordu tam o yüzden.

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Peter'ın geri dönmesinden ve Kanima'yı kontrol eden kişinin ortaya çıkmasından başka birşey yoktu bu bölümde. Ama önümüzdeki bölüm işler karışıyor. Kanima'yı kontrol edende çıktı ortaya sonunda

Bence ondan o kadar emin olmayalım.

Son bölüm hakkında :
    Yine her zamanki gibi hiçbirşey açıklamayıp olayları iyice karıştırdıkları bir bölümdü. Matt de işin içine girdi artık. Sanırım kontrol eden o. Kamerada onundu zaten istediği gibi silmiş olabilir düzeltirken falan o kısmı. Herkes garip hayaller gördü hiiç birşey anlamadım hele ordan. Artık birşeyleri açıklamaya başlasınlar sıktı.Allison'ın annesinede bi gram üzülmedim öldü gitti sonunda kadın.

Doğru bir nokta. Bende düşündüm ama belli olmaz senaristlerin işi..

Belkide Matt ile gördükleri şeyler hayaldi. Matt kanima ile ortadan kayboldu bi anda.. Olmama ihitmali yüksek tabi ama belli de olmaz..

Ben pek ihtimal vermiyorum 16-17 yaşında çocuk ne de olsa bu kadar şeyi planlayamaz. Bende onu hayal olarak düşünmüştüm herkes birden garip şeyler görmeye başlamıştı çünkü.

Belki senin dediğin gibi diyoruz işte ama şöyle bi durum var bunlar ayıldılar hayallerden sonra polis gelmeden önce atiles kafasını suya soktu filan

• Kanimayı kontrol eden hakkında;

Arkadaşlar dün bir forumda tartıştık bunu bir arkadaş şundan bahsetti,Scott kurtboğanın etkisiyle halüsinasyon gördü,aslında kontrol eden Mr.Harris (Kimya Öğretmeni) nerden çıktı derseniz o siyah araba onun arbasıydı ve 2006 mezunuydu Scott ve Stiles'a sürekli ceza veriyor,o gün diskodaydı ve son zamanlarda Jackson'ı kolluyor.
  • MTV de yayınlanması kurt dizisi falan kafamı karıştırmıştı fakat gayet iyi yapmışlar baya sardı 2 günde bitti ilk sezon ve 2.sezonun 9 u şimdi 10. bölümü bekliyorum heyecanla iftara kadar iyi vaktim geçiyordu.The
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK95

Kanimayı kontrol eden hakkında;

Arkadaşlar dün bir forumda tartıştık bunu bir arkadaş şundan bahsetti,Scott kurtboğanın etkisiyle halüsinasyon gördü,aslında kontrol eden Mr.Harris (Kimya Öğretmeni) nerden çıktı derseniz o siyah araba onun arbasıydı ve 2006 mezunuydu Scott ve Stiles'a sürekli ceza veriyor,o gün diskodaydı ve son zamanlarda Jackson'ı kolluyor.

Herkez farklı birşeyler söylüyor bence hepside olabilir veyada hiçbiri olamaz senaristler sürpriz yapabilir kadroya belki yeni isim gelebilir ama benim bildiğim tekrardan eskisi kadroya geldi lydia ne yaptı etti onu tekrardan kendisini döndürdü derek tekrardan o normal bir kurda döncek bakalım ne olcak işler karışcak ama kanimayı yok etmede bunun biraz yardımı olabilir düşüncesindeyim bakalım neler olucak

• yeni başladım ilk 2 bölüm güzel.
  • 10. bölüm

Gerard Matt'ı öldürünce, Jackson'u kendi uşağı yaptı artık Jackson'un yeni efendisi Gerard. Buda benim teorimin %60 tuttuğu anlamına geliyor
  • ne zaman cikacak bu 10. bolum yahu.
    sabirsizlikla bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Gerrard

Artık Kanima'dan kurtulmanın tek yolu Peter bence. Derek , Scott , Peter , Stiles hepsi birlikte Kanima'yı temizlerler anca
  • dizi fenalardaaaaaaaa
  • nasıl dizi gençler..izleyek mi ?

• Peter'ın Kanima ve Gerard'a bakışları değişikti, zannedersem o biliyor nasıl kurtulacaklarını.

• son o matt ölürken biri izliyordu, kimdi o gerrad ve kanimayı baya dikkatli izledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

son o matt ölürken biri izliyordu, kimdi o gerrad ve kanimayı baya dikkatli izledi

Peter'dı.
  • 10.bölüm harika olmuş film bayağı hızlandı

• Of neydi o bölüm ya. Scott bile sattıysa arkadaşlarını daha kime güveneceğiz? Yalnız Matt'in olayını pek anlamadım Stiles'la Derek konuştuklarında. Boğulmuş ama nasıl geri dönmüş? Asıl Gerard kontrol ediyormuş ama o zaman Matt ne alaka?
  • Bu bölüm kadar boş bir bölüm görmemiştim.Tamam olaylar açığa kavuştu felan ama dizi polis istasyonunda geçti.Matt olayı nasıl bende anlamadım,boğulması bile kesin gibi değil sonradan çıkarıyorlardı.Boğulduysa nasıl geri döndü.Kanima kontrol olayıda bir değişikti,elini uzattı hemen ustası oldu kanimanın.Kanima kurt olabiliyordu eğer ustası izin verirse,e matt de öldü şimdi Jackson'ın Jackson olması lazım değilmiydi?Geçen sezonu hatırlıyorum da dizi belirli bir çizgide ve güzel ilerliyordu.Ama bu yıl aksiyon katalım diye çok uçtular,başlarda bu iyi gibiydi ama toparlamayabilirler.Daha da saçmalamadan başka konuya yönelmeliler bence,tabi artık bölümler değiştirilemez,11.bölümü bile sonbahar gibi çektiler.
  • Derek sürüsü ve avcılar,Petere karşı birleşseler fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Bu bölüm kadar boş bir bölüm görmemiştim.Tamam olaylar açığa kavuştu felan ama dizi polis istasyonunda geçti.Matt olayı nasıl bende anlamadım,boğulması bile kesin gibi değil sonradan çıkarıyorlardı.Boğulduysa nasıl geri döndü.Kanima kontrol olayıda bir değişikti,elini uzattı hemen ustası oldu kanimanın.Kanima kurt olabiliyordu eğer ustası izin verirse,e matt de öldü şimdi Jackson'ın Jackson olması lazım değilmiydi?Geçen sezonu hatırlıyorum da dizi belirli bir çizgide ve güzel ilerliyordu.Ama bu yıl aksiyon katalım diye çok uçtular,başlarda bu iyi gibiydi ama toparlamayabilirler.Daha da saçmalamadan başka konuya yönelmeliler bence,tabi artık bölümler değiştirilemez,11.bölümü bile sonbahar gibi çektiler.

Ah bir de spoiler içine alsan.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.