Şimdi Ara

Teemo destek değil fark ettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki sistemde teemo destek altındada menzili yazardı. Yenilendiğinde destek ikincil de ise nişancı yada başka birşey yazıyordu. Artık birincil nişancı ikincil ise suikastçı. Hep böyle olmadığına eminim hatta forumda konu açıp tartışmıştık bence destek herosu değil demiştim maçı taşıyorum demiştim onlarda sen anlamıyorsun filan demişlerdi bakın ne oldu şimdi ?

• Oynayan gayet iyi bir şekilde oynar, belki de kimse o rolde oynamadığından değiştirmişlerdir. Sona da destek diye geçiyor ama oynamayı bilen ağlatarak taşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben solo top veya mid oynadığı zaman bile mantarlarıyla her zaman destek görevi yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Oynayan gayet iyi bir şekilde oynar, belki de kimse o rolde oynamadığından değiştirmişlerdir. Sona da destek diye geçiyor ama oynamayı bilen ağlatarak taşır.

Bende taşıyorum demiştim zaten inatla destek o demişlerdi.
  • Kasılırsa işiniz kötü.Ama kazsılamazsa da mantar dışında hiçbir işe yaramaz.Karşıdaki tank zırh ağırlıklı kasmışsa eritmek için yeterli olur.Ama bence de support değil sana katılıyorum.
  • İşte benim de demek istediğim şey destek karakterlerinin farklı rollerde oyunu taşıyabilecekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Oynayan gayet iyi bir şekilde oynar, belki de kimse o rolde oynamadığından değiştirmişlerdir. Sona da destek diye geçiyor ama oynamayı bilen ağlatarak taşır.

Aynen lich alip apc kasin gg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu türk serverının hali ne olacak böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

Kasılırsa işiniz kötü.Ama kazsılamazsa da mantar dışında hiçbir işe yaramaz.Karşıdaki tank zırh ağırlıklı kasmışsa eritmek için yeterli olur.Ama bence de support değil sana katılıyorum.

Teemo olduğmda mide gidiyorum zaten hemen runaanın kasırgasını çıkıyorum bu sayede çok rahat farm kasıyorum adamlar ne kadar ganklasalarda kasılıyorum.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    ama düzgün apc varsa teemo fail olur midde mesela fizz falan gelirse...
  • keşke her maç karşımda teemo olsa, tek atsam, maç kazansam, karşı taraf rapor etse teemoyu feedlemekten... Gökyüzü de mor olsa...
  • teemo+twitch bota git deli edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.