Şimdi Ara

Teemo buildime göre rün önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim mainim teemo yine tartışılır bir buildim var :D ama en rahat bunla oynuyorum rünlerden hiçbir şey anlamıyorum bana Türkçe olarak rünleri yazarsanız bu builde göre sevinirim.

Build :

Ruaanın kasırgası : Yanlış yazdım kesin ama %70 saldırı hızı veren item.

Nashor un Dişi : Biraz ap %50 saldırı hızı veren item.

Saldırı Hızı Botu.

Rhlyli Kristali : Yine yanlış yazmış olabilirm +80 ap ve 500 hp veren item.

Robodonun Şapkası : Yine yanlış yazdım sanırım bunu hep ters yazıyorum sanırsam +120 ap veren item.

Zhonya nın kumsaati : Bunuda anlamışsınızdır heralde ama yinede yazıyım +102 ap +50 zırh veren item.

Tabi buildimede firik önerisi olursa açığım.

Edit : Mid oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 28 Temmuz 2013; 2:40:54 >

• build karşındaki mid e göre dizersen daha avantajlı oluyor ezber yaptımı nekdar iyi oynarsan biri kesiyor teemo zaten kırılgan şampiyon rünlere kırmızılara 9x18.seviye 1.8 yetenek gücü 9xzırh veya 9xcan mavilerede yetenek gücü 9x cevherlere 1 tane zırh delme al diğer 2.sine yetenek gücü al yukardaki yazdığın build yaptığında en kötü 400 550 ap çivari veya daha fazla olur buda karşında büyü direnci olmayan için baya bi sıkıntı veren hasar yaratıyor teemo bende çok seviyorum ama sıkıyor bi vakitten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

build karşındaki mid e göre dizersen daha avantajlı oluyor ezber yaptımı nekdar iyi oynarsan biri kesiyor teemo zaten kırılgan şampiyon rünlere kırmızılara 9x18.seviye 1.8 yetenek gücü 9xzırh veya 9xcan mavilerede yetenek gücü 9x cevherlere 1 tane zırh delme al diğer 2.sine yetenek gücü al yukardaki yazdığın build yaptığında en kötü 400 550 ap çivari veya daha fazla olur buda karşında büyü direnci olmayan için baya bi sıkıntı veren hasar yaratıyor teemo bende çok seviyorum ama sıkıyor bi vakitten sonra

Tüm herolarda sıkıldım bende teemo dan bıkmıyorum :D.
  • nashor ve liandry core gerisi karşıya göre, rün ise topda oynuyorsan zırh midde oynuyorsan büyü direnci bulundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 28 Temmuz 2013; 3:21:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Ziggs hangi kostüm aliyim???
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.