Şimdi Ara

Teemo ARAM OP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vahocan

Bir Hero ile 14/3 Oynarsan Direkt OP Zaten.

+165632135686415316
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

gerçekten gereksiz konuda neyse açılmış bi kere cevap yazalım le blanc öttürüyor vuruyosun geri kaçıyosun :)

Yardım istemek ne zamandan beri gereksiz oldu, tamam gereksiz konu peki niye yorum atıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

gerçekten gereksiz konuda neyse açılmış bi kere cevap yazalım le blanc öttürüyor vuruyosun geri kaçıyosun :)

Yardım istemek ne zamandan beri gereksiz oldu, tamam gereksiz konu peki niye yorum atıyorsunuz?

belkide başlıktan dolayı öyle yazdım teemo aram op ne alaka dostum düzgün başlık atsan düzgün yardım alırsın kusura bakma seni kırdıysam
  • quote:

quote:

quote:

belkide başlıktan dolayı öyle yazdım teemo aram op ne alaka dostum düzgün başlık atsan düzgün yardım alırsın kusura bakma seni kırdıysam

Doğrudur haklısınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur haklısınız.

Sende haklısın öyle yazmamam gerekirdi tekrardan kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Regulus -- 11 Haziran 2013; 18:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fablable

quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Her iyi skor yapan böyle konu açarsa... Eskiden böyle değildi forum, birileri bir karakterle belli bi eloya gelip rehber yazabilecek duruma gelince konu açardı!...

Fesle gezilirdi buralarda.
     Teemo ARAM OP

O kafasındaki fes değil şapka kardeşim. Belli ki yaşın küçük ya da bu yaşa gelmiş şapka ile fesi karıştırıyorsun.

mesajların içeriğine istinaden 'like a sir' memei attım orda, fes koymak istesem fes koyarım DJ Tanın nedir bu saldırganlık?

ARAM da Vayne geldi aktirmadilar. Cok sinirliyim cok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden sadece aram?
  • Aramda en op hero = Ziggs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun araştırması vardı sanırım.

Heimerdinger %70 winrate ile oyundaki en efektif aram championu. Şu ana kadar denk geldiğim hiçbir heimer oyun kaybetmedi.
  • Benim görüşümce :

Aramdaki op herolar : Nidalee , twisted fate , heimerdinger , teemo , amumu ve annie
  • Aramdaki tek op hero Ap yi dir.Takımına Ap yi gelipte kaybeden hiç görmedim, bana geldiğinde ben, takımımdakilere geldiğinde onlar taşıdı hep.Rabadon bile yetiyor base atıpta can yenileme imkanı olmadığından .2 kere q at geri çekil tf sizde.Hele 2-3 item çıkınca ölümsüzlüğünü ilan ediyor o W sayesinde..Onun dışında Ap Sona, Ap Nami , Orianna ve Heimer çok rahat oyun taşır.Ama ciddi bir şekilde Op denebilecek tek hero Ap Yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

nidale lux blitz ap yi

bunu demeye geldim şimdi gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

ap Master yi %100 win demek aramda.

ap yi öldü reyiz
  • nidalee bence aramın en iyisi
  • teemo nun mantarlarını gösteren anti itemleri var. karşıda teemo görüp almayan aram oynamasın zaten. öte yandan da gerekmedikçe girmeyin çalılara. teemo lar rakiplerinde anti item görünce çalının girişlerine koyarlar mantarları.

öte yandan aram için en ideallerden biriside jayce dir. bir kaç kez penta almışlığım var hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 5 Ağustos 2013; 15:20:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.