Şimdi Ara

Tecrübeliler içeri girip bir yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tmden mf ye gectım 8 ay once falan sımdı bayagı gelıstım bu sene puanım kırıldıgı ıcın tıp yalan gıbı ama kırıkla deneyecegım ama ımkansız obp72 netleriimden bahsetmem gerekırse ayt matematık 35 ay,fizik 9-13 biyolojı 8*10 kımya 8-11 bu net zarfındayım bu netlere gore ımkansız gıbı ama ben bu sene ımkansızı kasacagım ama olmazsa kım buyuk ıohtımal olmayacak onumuzdekı sene full denemelerden gıdıp konumu gıtmelıyım yoksa hepsınden bırer tane soru bankası bıtırmelıyım? eger soru bankası bıtırmelıysem hangılerını onerırısınız ? eger deneeme gıt dıyorsanız hangılerını onerırsızın okudugunuz kafa yordugunuz ıcın tsekkurler hakkınızı helal edın klavyede sorunum oldugu ıcın ımla hatalarıda var affola. iyi çalısmalar

• Öncelikle tmden mfye geçen ilk kişi olduğun için tebrik ederim.

Tavsiyeyi sayısalcılar verir.
  • Öncelikle fenden eksik konun varsa onları hallet ve düzenli baştan tekrara başla ayrıca denemede yanlışların olan konuları özellikle ama özellikle en çok hangi konudan çıkıyorsa onları baştan çalış sonra soru bankası ve yanında düzenli devam et biliyorum bu zamanlar çok sıkıntılı süreç zor ben de çok çektim ama sonrası için gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    hocam bende basta ınanmıyordum bırde unıye gıdıyorum suan psıkolojı okuyorum cok kotu bolum ya :D:DD bilinçsiz bölüm secimi ama iyi ki de tm secmısım yoksa matematıgımı bu kadar gelıstıremezdım
  • dediklerinizi dikkate aldım tavsıyeniz ıcın tesekkurler. tekrar programı yapmaya cok usenıyorum yazarak calıslanlardan degılım yanlıslarıma gore calısıyorum hocam tesekkurler.
  • Son tavsiyem yazarak çalışmaya bak cidden daha akılda kalıcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD96C4CC8

Son tavsiyem yazarak çalışmaya bak cidden daha akılda kalıcı olur
    dostum gercekten cok sıkıcı oluyor ya bol bol konu dınlıyorum ornegın her gece biyoloji konu tekrarı yapıyorum vıdeo ızleyerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle sıkıcı 3 defa girdim bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.