Şimdi Ara

TECRÜBELİ TECRÜBESİZ TMCİLER Bİ BAKABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygsye uzun soluklu calısamıyorum cok sıkılıyorum lys matematik icin biseyler yapmaya ne zaman baslamalıyoım ama hala cok eksiğim var ygsden matematikte basamak kavramıymış asal çarpanlarmış aşırı iğrenç geliyor problemlere başladım bende daha sarıyo en azından bişeyler çalışmak amacıyla. Edebiyatıda okumalar yaparak calısıyorum ama matematik icin biseyler yapmaya ne zaman baslamalıyım?

• up
  • Ygs konularını anlamadan lys konularına geçmek; okuma bilmeden kitap okumaya çalışmaya benzer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Ygs konularını anlamadan lys konularına geçmek; okuma bilmeden kitap okumaya çalışmaya benzer.

ne yani lysden sonrayamı bırakmalyım?
  • quote:

Ygs konularını anlamadan lys konularına geçmek; okuma bilmeden kitap okumaya çalışmaya benzer.

ben bu görüşe pek katılmıyorum
    tabi ki ygs bilginizin olması şart ama asıl fark oluşturacak yer lys dir.

lys ye şimdiden başlamanı tavsiye ederim
    tabi bu arada sürekli ygs denemesi çözmelisin son bir ay kala da sürekli ygs ye önem ver. yoksa ygs - lys aralığında bunalım geçirirsin konuları yetiştirmek için.
    kesinlikle erken değil. bana kalırsa geç bile.

tabiki görüş farklılıkları olur bu tarz konularda. her görüş ayrı bir zenginliktir.

• ygsni düzelt çok uzun bir zaman var başarırsın düzenli çalışırsan biraz ygs ni düzelt olmadı lys-ygs olarak devam edersin
  • İş ilanı gibi başlık açmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ygs konularında daha cok eksik var deneme çözmem doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selin12 -- 17 Eylül 2014; 17:28:46 >
  • quote:

Ben de katılmıyorum bu görüşe mf mezunuyum mezuna kaldım tm den girecem en son 10. sınıfta coğrafya gördüm tarihte aynı şekilde ama ygs ye BAŞLAMADIM . bunu kayıp olarak görebilirsiniz ama ygs den sonra ben naptım dersiniz iş işten geçer benden tavsiye ygs 3 ayda bitebilir tm için dersaneye gitmiyorum( evde yoğun tempoyla ) ygs ye kadar lys adınına sadece mat2 yi biitirecem kalan 3 aylık dilimdede edebiyat yüklenip mat2 test çözecem ygs kasıyosunuz çoğunuz kasın işime gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

ygs konularında daha cok eksik var deneme çözmem doğru mu?

kesinlikle çöz ygs dediğin şey çöze çöze gelişir zaten ama lys oyle değil bilirsen yaparsın bilemezsen yapamazsın.

ygs matematiği ne bakkal matematiği gözüyle bakıyorum. yorumla bile yapma ihtimalin var soruları.
    ama lys mat formüllerin sokağı

ygs türkçe yorumdur zaten
    lys edebiyat bilirsen yaparsın bilmezsen yapamazsın adam soracak mesela köroğlu kaçıncı yüzyıl diye. şimdi burda neyin yorumunu yapıcan. (bu ezberleri biz yaptıracağız bu arada )

anlatabildin mi yani ygs çözmeye başla
    ve
    lys mat çalışmaya başla
    edebiyat işini biz hallederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.