Şimdi Ara

Tecrübeli PHP programcısı arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'nın en geniş portföyüne sahip firmamızda görev alacak PHP programcısı takım arkadaşları arıyoruz. İş için en önemli kriterlerimiz
    - Daha önce PHP'de program geliştirmiş olmak,
    - Mümkünse daha önceden bir framework kullanmış olmak (Codeigniter, CakePHP vs....)
    - Kendini sürekli yenileyebilmek,
    - Javascript ve özellikle JQuery'nin nimetlerinden yararlanabilmek,
    İş ortamı son derece rahat ve ortaya çıkan işler Adana standartlarının oldukça üzerindedir. Eğer aradığımız kişi olduğunuzu düşünüyorsanız hiç çekinmeden bize ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için:

http://www.mag-net.com.tr
    posta@mag-net.com.tr
    0322 4560144

• Maaşla ilgili bilgi verirsen sevinirim.
  • maaşla ilgili kesin bişe söylememiz mümkün değil. çünkü karşımızdaki kişinin bilgisine ve yeteneğine göre değişir. sadece tatmin edici bir maaş olacağını söyleyebilirim. dediğim gibi daha ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
  • uzaktan çalışma imkanı var mı
  • Malesef yok. Çünkü bu pozisyona alınacak kişi, şirketin mevcut projeleri ve gelecek yapılacak projeler için tek yetkili olacak. Gerektiğinde problemlere anında müdahale edip, müşterilerle yüzyüze görüşecek. Tabi bu söylediklerim işleri sekteye uğratacak kadar ağır işler değil. Bunun yanında yapılan işler sadece içerik yönetim sistemi geliştirmekten ibaret değil. Öyle olsa uzaktan çalışmak bir alternatif olarak düşünülebilirdi bizim için.
  • İyi bir PHP ci eleman olarak çalışmaz. Eleman olarak çalışan PHP ci ise çok fazla birşey yapmaz. Ben 4 senedir PHP ci arıyorum, ama bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

İyi bir PHP ci eleman olarak çalışmaz. Eleman olarak çalışan PHP ci ise çok fazla birşey yapmaz. Ben 4 senedir PHP ci arıyorum, ama bulamıyorum.

Niye? Oyle bir kaide mi var? Yanlis yere bakiyorsunuz o zaman.

Imza: Yogun olarak PHP ile kodlayip, eleman olarak calisan bir programci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 16 Mart 2010; 18:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

İyi bir PHP ci eleman olarak çalışmaz. Eleman olarak çalışan PHP ci ise çok fazla birşey yapmaz. Ben 4 senedir PHP ci arıyorum, ama bulamıyorum.

Niye? Oyle bir kaide mi var? Yanlis yere bakiyorsunuz o zaman.

Imza: Yogun olarak PHP ile kodlayip, eleman olarak calisan bir programci.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.