Şimdi Ara

Tecrübeli Olanlar Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYS'ye TS 1'den gireceğim.Salıdan itibaren çalışmalara başladım.Ama sıkıntılar var,tecrübeli olanlar varsa yardım etsinler lütfen.
    -Edebiyat ve Coğrafya'dan bir kez okumada hemen kavrıyorum.Kolay geliyor.
    -Tarih zevkli ama bir türlü anlayamıyorum.Elimde Güvender el kitabı ve Okyanus var.İksinin de anlatımı güzel.Zevkli geliyor.En azından bunaltmıyor.Ama nedense diğer derslerdeki gibi anlayamıyorum?Tarih konusunda neler yapmam gerek?Sorunun birincisi bu.
    -İkincisi ise,Konu anlatıma hem çalışıyor hemde önemli yerleri A4 kağıdına yazıyorum.10 sayfalık bir yeri anca 2 saatte bitirebiliyorum.Hem zaman kaybı hemde sıkıcı geliyor.Bu yaptığım yanlış mı?Not alma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ben bir mfciyim ama yinede ders derstir.beb kimyadan sıkılırdım sözelleri pek anlamazdım diğerlerine göre yani tarihte sana olan şey.önerim git kolay bir kaynak al.hemen bitir.bu şekilde tarih sevgisi kazanabilirsen rahat çalışır ve anlarsın.not tutma konusu sana kalmış.bende biyolojiye dediğin gibi çalılırdım.çok faydasını gördüm.geçen sene bol notla çalıştığım organik ve sistemleri takır takır yapıyorum şimdi.ama buna karar verecek olan sensin.otur bir planını yap 87 gün var eğer yetişceğini düşünüyorsan not tutmak en iyi çalışma yöntemlerinden biridir.

• dokidokiman kullanıcısına yanıt
    Yetiştirme konusunda pek sıkıntı olmayacak gibi ama not çıkarmaktan teste vakit kalmıyor diyebilirim.Ya yanlış yapıyorum ya da çok fazla not çıkarıyorum

• Çok çıkarıyo olabilirsin hocam biraz daha az ve öz yapmaya cümleleri kısa tutmaya çalış

• dokidokiman kullanıcısına yanıt
    EyvAllah reis.Sağolasın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilcesi olanlar baksın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.