Şimdi Ara

Tecrubeli Birinden Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaslar.Oncelikle insallah sınavınız iyi gecer.Buraya daha onceden biseyler yazicaktim.Nasil calistigimi neyle calistigimi...Biraz zor geldi acikcasi.Kısa bi sekilde size tavsiyelerimi vericem.
    1-Sinavdan cikip sorular aciklandiktan sonra burayi takmayin.Soyle soyle netlerim var lys de kac net yaparsam istedigim yere cekerim gibisinden sorular sormayin insanlara.Bunu kimse bilemez burda.Gerek bazi troller gerek bazi bos insanlar cesitli yollarla moralinizi bozabilir.parlak bir gelecek diye bi site vardi gecen sene.Oraya netlerinizi yazarsaniz gercegi görürsünüz.(kısmen)
    2-Sinavda zaman kazanmak icin matematigi kafanizdan cozun.Kalem oynatmayin kolay sorularda.Her seyi yazmayin.
    3-Sinavdan once kucuk matematiksel islemler yapin.Sinifta kac sira var ? Kac kalem var ? Kac tane parmak var ? :)
    Sacma gelebilir ama beyin jimnastiği olarak guzel bisey.
    4-Sinav zorsa herkese zor,kolaysa herkese kolaydir.
    5-Sinava turkceden baslamak cok buyuk risktir.(YGS 2015)Panik olursaniz toparlayamassiniz.
    6-Allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Libertador1907 -- 4 Mart 2017; 13:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematigi kafadan cozmeye katilmiyorum 2 saniye kazanmak icin fazla riskli. Kaldi ki 2-3 soru ancak kafadan cozulebilir (orta seviye bir ogrenci icin yani, super zekaysa ygs'de curuyordur arkadas zaten )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl çözdüğüm tüm denemelerde türkçe-mat-fen-sosyal sırası ile gittim. Sınavda da böyle yapmayı düşünüyorum. Basit işlemlerde kalem oynatmamak zaman kazandırsa da anın verdiği heyecanla ölümcül basit hatalara sebebiyet verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe her türlü zor geldiği için bana zorluğu önemli değil Türkçe ile başlayacağım yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.