Şimdi Ara

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanda kullanılmak üzere film izlemek için 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum. Kolonlu olanlardan almayı düşünmüyorum çok yer kapladığı için. Mid ve tizleri iy olan bir ses sistemi arıyorum. Bas çok önemli değil. Ne önerirsiniz?

• Bütçeniz ve hangi cihazlarla kullanacağınızı da yazarsanız daha doğru öneriler gelecektir.

Tabii burada sistemin kurulacağı odanın büyüklüğü de önemlidir. Birçoğumuz kule tipi hoparlörleri yine apartman dairesinde kullanmaktayız. Ama kule tipi hoparlörleri sesi daha yüksek ses için değil daha kaliteli ses için kullanıyoruz. Bunu, hep yanlış anlaşılan ve düşünülen bir konu olduğu için belirtmek istedim.

Odanız 20m2'den küçük ise alttaki uydu tipi hoparlörleri olan harman kardon set size uygun olabilir.
    http://www.hepsiburada.com/harman-kardon-avr-151-5-1-kanal-375-watt-ev-sinema-sistemi-hkts5-hoparlor-p-EVHARMANAVR151HKT

Eğer odanız biraz daha büyükse raf tipi hoparlörler ile bir set oluşturabilirsiniz. Her zaman doğru olmasa da daha büyük hoparlörler ile odanızı daha iyi doldurursunuz ve daha iyi bir sahne etkisi alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soundbar lara bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.

3D ses elde etmek istediğim için soundbar düşünmüyorum.

@turuncu55

Bütçe belirtmem gerekirdi haklısınız. Önerdiğiniz ses sistemi muhakkaki çok kalitelidir ama fanatik bir sinemasever olmadığım ve fazla tv izlemediğim için bu kadar bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum.

Kule tipi hoparlör düşünmememin sebebi odada oluşturacağı görüntü kirliliği. Yoksa konumlarından dolayı daha kaliteli ses vereceklerinin farkındayım. Alacağım 5+1 in arka kolonlarını sadece film izlerken televizyonun karşısındaki duvaraın altına konumlandıracağım. Film izlemediğim zaman televizyonun altında duracak.

Ayırabileceğim bütçe 500-750 TL'dir. Buna uygun öneri yapabilir misiniz?
  • arka hoparlörleri yere koymanızın hiç bir esprisi kalmayacak . koymasanızda olur yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardıma ihtiyacım var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.