< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (30. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bildirim sorunu tüm infinix ve tecno cihazlarda xos ve hios olmak üzere herkesin ortak sıkıntısı güncelleme ile ne zaman düzeltilir belirsiz bilhassa whatsapp çifte bildirim problemi ara sıra nükseden en gıcık eden buglardan birisi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdım sorunu söyledim sonra cevap yazmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç bir sorun çıktı ekran zaman aşımı 15 sn den 1 dk yapıyorum birgün sonra kendiginden tekrar 15 sn düşmüş. Tekrardan 1 dk yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir341905 -- 11 Haziran 2025; 12:44:14 >
Varsa profilde WhatsApp numarası mesaj atmayı deneyin.
Sormayın hocam adamı deli eder. Hadi ona alıştıkta şu ekranın cepten çıktıktan sonra karanlık olarak açılmasıda yeni bela olarak girdi hayatımıza.. İlk 3-4 saniye karanlık kalıyor ekran. Telefondan memnun olduğum için idare ediyorum bakalım
Arkadaşlar iyi forumlar herkese, bir konu danışmak istiyorum. Akıllı saat uygulamasının (Mi Fitness) arka planda çalışmasına dair izinleri verdim daha doğrusu muhtemelen verdim sanıyorum çünkü uygulama arka planda çalışma izinlerini açın diye uyarı veriyor ve arka plana geçince uykuya geçiyor. Buna süresiz izni nerden verebilirim?
-
-
Güncelleme sonrası Yeni bir sorun keşfettim bu şarj olurken başka şarj cihazları ile şarj edince ultra şarj çıkmıyor önceden cikiyordu bu nasıl düzelir
-
-
Hepsini kontrol ettim hocam, aynı şekilde devam ediyor heralde böyle devam edicez gibi çözemedim
Arkadaşlar ben telefonum hios15. 0.3 kendiliğinden güncelleme olmuştu. Hios 14 Android 14 sürümü buldum. Bu telefonun geliştirici seçeneklereinden yerel yükleme seçip yapsam okur mü linkini buraya bırakacağım sıkıntı olur mu garanti çökme falan.
google docs
CL8-H962IN-U-OP-240419V1323.ziphttps://drive.google.com/file/d/1TwyDxqeO37hVrs4YUWtJZG1Ig5pmUIBc/view
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir341905 -- 11 Haziran 2025; 22:54:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sürüm düşürmek sıkıntılı hatalı işlem yaparsan anticrack tetikleyebilir
Anti crack nedir
Tecno ve İnfinix serisi cihazların başına musallat olan bela diyelim repair,firmware,sürüm düşürme vs gibi durumlarda yaşanabilir ota güncellemede sorun yok android sürümünü yükselttin bundan sonrası geri dönüş riskli..
Hocam merhaba, siz şu an telefonu kullanıyor musunuz? Sizde de cepten çıkarıp ekranı açınca ekran 2-3 saniye karanlık kalıyor mu ilk başta?
Bu dosya güncelleme değil. Sıfırdan kurulum yapmak için. Stok rom kurma olayı diyebiliriz. Bu işlerden anlamıyorsunuz riskli olabilir.
Malesef pek anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X