Şimdi Ara

Teclast x98 Air 2/3G Yolculuğu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
10
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar x98 air 3g var. ve android yüklü. yabancı forumlara baktım. bi sürü anlatım var. dual boot yapmak istiyorum.

kafam karıştı. xda sitesinde anlatıyor ama ben hangisini yapacağım. İngilizcesi iyi olanlar yardımcı olabilir mi? türkçeye çevirmenize gerek yok. ingilizce kopyala yapıştır yapsanız yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

arkadaşlar x98 air 3g var. ve android yüklü. yabancı forumlara baktım. bi sürü anlatım var. dual boot yapmak istiyorum.

kafam karıştı. xda sitesinde anlatıyor ama ben hangisini yapacağım. İngilizcesi iyi olanlar yardımcı olabilir mi? türkçeye çevirmenize gerek yok. ingilizce kopyala yapıştır yapsanız yeter.

Kesinlikle iyice anlamadan ve cihaziniza uygun dosyalari bulmadan yapmayin.cihazinizi bozabilirsiniz.genel olarak soyle soyleyeyim.
    1-bu sitedenhttp://www.teclast.com/tools/pad/pad.php cihazinizin arkasinda yazan id nosuna gore android romunu indirin
    2-romun icindeki partition.tbl dosyasini notepad+ programi ile android kismi icin nekadar alan istiyorsaniz ayarlayin.
    3-intel manifactor yazilimini ve driverleri kurup android romunu tablete yukleyin.
    4-cihazi root edip usb hata ayiklama modunda pc ye baglayin.cihaziniza uygun dualboot bios dosyasini tablete yukleyin.
    5-en az 8gb bir flash bellegi fat32 olarak bicimlendirin
    6-windows8.1 32bit isletim sistemini iso2disk programi ile uefi modunda flash bellege yazdirin.
    7-tablete otg ile klavye ve flash bellegi takin.
    8-tableti ses acma ve power tusuna basili sekilde acin.windows amblemine tiklayarak kuruluma baslayin.kurulacak disk bolumune gelince bicimlendirilmemis olan diski secip bicimlendirmeden ileri deyip devam edin.
    9-tablete driverleri kurup kullanabilirsiniz
    10-bazi problemler olacak onlari duzeltmek icin bana pm den yazabilirsiniz.
    bu linkite aradiginiz dosyalari bulabilirsiniz
    http://techtablets.com/teclast-x98-air-3g/downloads/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 5 Mart 2015; 17:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

arkadaşlar x98 air 3g var. ve android yüklü. yabancı forumlara baktım. bi sürü anlatım var. dual boot yapmak istiyorum.

Kesinlikle iyice anlamadan ve cihaziniza uygun dosyalari bulmadan yapmayin.cihazinizi bozabilirsiniz.genel olarak soyle soyleyeyim.
    1-bu sitedenhttp://www.teclast.com/tools/pad/pad.php cihazinizin arkasinda yazan id nosuna gore android romunu indirin
    2-romun icindeki partition.tbl dosyasini notepad+ programi ile android kismi icin nekadar alan istiyorsaniz ayarlayin.
    3-intel manifactor yazilimini ve driverleri kurup android romunu tablete yukleyin.
    4-cihazi root edip usb hata ayiklama modunda pc ye baglayin.cihaziniza uygun dualboot bios dosyasini tablete yukleyin.
    5-en az 8gb bir flash bellegi fat32 olarak bicimlendirin
    6-windows8.1 32bit isletim sistemini iso2disk programi ile uefi modunda flash bellege yazdirin.
    7-tablete otg ile klavye ve flash bellegi takin.
    8-tableti ses acma ve power tusuna basili sekilde acin.windows amblemine tiklayarak kuruluma baslayin.kurulacak disk bolumune gelince bicimlendirilmemis olan diski secip bicimlendirmeden ileri deyip devam edin.
    9-tablete driverleri kurup kullanabilirsiniz
    10-bazi problemler olacak onlari duzeltmek icin bana pm den yazabilirsiniz.
    bu linkite aradiginiz dosyalari bulabilirsiniz
    http://techtablets.com/teclast-x98-air-3g/downloads/

Çok tesekur ederim. En kısa zamanda işlemlere başlayacagim.

• wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Hocam siz tablette aynı anda şarj ve otg klavye mouse sorununu çözdünüzmü acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Teclast x98 Air 3G elinde olup satmak isteyen varsa lütfen pm den iletişim kursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hocam siz tablette aynı anda şarj ve otg klavye mouse sorununu çözdünüzmü acaba?

Yabancı forumda yazılana göre bununla çözülüyormuş.
    http://www.aliexpress.com/item/Universal-usb-OTG-Charger-HUB-cable-for-Tablet-PC-thinkpad-8-X98-M80ta-WT-8-Miix2/2038609573.html
  • funnel kullanıcısına yanıt
    o aparat gerçekten çözüyomu acaba çünkü çok pahalı alınca bide işe yaramazsa kötü:)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

o aparat gerçekten çözüyomu acaba çünkü çok pahalı alınca bide işe yaramazsa kötü:)

hem otg hem sarj olayi o aparat ile oluyomus ama cok gec sarj yapiyomus.hatta kullananlar tableti kullanirken sarj yuzdesi artmadigini ama sadece sarjin azalmasini geciktirdigini soyluyor.teknik olarakta saglikli olmayabilir.o aparati forumda satanda vardi.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102742703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 6 Mart 2015; 18:43:48 >
  • Satan var mı?

• wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için

• Arkadaşlar ürünü takip ediyorum sistemde şöyle yazıyor sizce ne zaman gelir vergi fln ödermiyim ?

2015-03-08 16:30
    TURKEY, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2015-03-08 14:30
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-03-08 14:24
    TURKEY, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2015-03-03 17:18
    SINGAPORE (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

Arkadaşlar ürünü takip ediyorum sistemde şöyle yazıyor sizce ne zaman gelir vergi fln ödermiyim ?

2015-03-08 16:30
    TURKEY, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2015-03-08 14:30
    İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-03-08 14:24
    TURKEY, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2015-03-03 17:18
    SINGAPORE (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

Bulundugunuz ile gore degisir istanbulda olsaniz 2 gunde gelir.eger gümrükten gecerse vergi ödemezsiniz.su anda ürün gümrüge sevk edilmis.sonraki harekette tekrar sevk edilirse gumruge takilmamistir.

• Evet hocam İstanbul'a gidicek ürün bekliyorum bakalım inşallah vergi fln çıkmaz
  • Hocam yeni bir gelişme oldu
    Torbaya Eklendi
    Torba kapandı yazıyor hocam merakla bekliyorum Bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Benim teclast air2 (3G siz) tablette 26 ocaktan beri yurt dışına sevk edildi statüsünde duruyor. Bekle babam bekle ChinaPost ile gönderdi Satıcı. 10 günden Çin içinde gitti geldi oradan da deli gibi bekledik. İlk kez bu kadar şanssızlık oldu. Satın alma tarihim 9 Ocak. yurt dışına sevk edildi statüsünde bu kadar bekler mi ya

Bedede aynı durum var tablet gelmeden soğudum resmen
    Bende 2 şubatta aldım benden daha kötüsüde varmış

benim ürün hala yok ortalıkta, 26 Ocaktan beri yurt dışına sevk edildi diyor.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 aydır yurtdışına sevkedildi mi diyor? Satıcıyla iletişim kurdunuz mu bu kadar sürmesi anormal değil mi?

• Ortada büyük bir sıkıntı var. Chinapost ile gönderdi diye oldu bence. Evet iletişim kurdum hatta şikayet ettim. Lütfen 20 gün daha bekleyin, paranız gelmezse paranızı full iade edeceğim dedi. Bende şikayeti geri aldım biraz daha bekleyip olmadı şikayeti tekrar açacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Ortada büyük bir sıkıntı var. Chinapost ile gönderdi diye oldu bence. Evet iletişim kurdum hatta şikayet ettim. Lütfen 20 gün daha bekleyin, paranız gelmezse paranızı full iade edeceğim dedi. Bende şikayeti geri aldım biraz daha bekleyip olmadı şikayeti tekrar açacağım.

Kaç tl ye nereden aldın link verirmisin

• China post bitmiş durumda arkadaşlar sadece sizde değil durum bide şimdi bahar festivali nedeniyle tatildeler yine arkadaş adamlarda ne çok tatil var anlamadım gitti...

• Kardeşim bataryayı tamamen bitirmiş şarja takmış açılmıyormuş sebebini bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.