Şimdi Ara

teclast (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne güzel de anlatmışsın farkları turkuaz29ist kardeş
    ellerin dert görmesin
  • ürünün hafif olması kimileri için avantaj kimileri için tezavantaj. Aynı dslr foto makinelerinde oldugu gibi..
    O yüzden ürünün hafif olması tamamen görecelidir ki arada dağlar kadar fark varmıs gibi yorumlar yapmayın:) komik oluyorsunuz
    Zen micro bunlardan daha ağırdı ama benim elime hepsinden daha iyi oturuyordu.
    ben her malımı garantili aldıgım gibi bunu da garantili aldım. türkiye koşullarında ne kadar vergi vsvs var bunları göz önüne alıp sırf garanti olsun diye verdim aldım. Aynı sekilde cx300 kulaklıgımı da garantili aldım,bir taraftan ses az gelmeye basladıverdim garntiye 2.gün yenisini yolladılar.

sen arayüzünü d2'den çal gel orjinal diye burda millete kakala. Sen mutluysan o mutlulugunla kal kardesim,yarın bir gün elinde patlarsa muhattabınla ugrasırısın.. 430 450 ytlye almıs birisine siz gidin o kadar para verin diye dalga geçeceğine sen kendin düşün elinde patladıgında aletin..

Pentagram boşuna söylememiş.."KURNAZLIK MARİFET DEĞİL,APTALLARIN TESELLİSİ" diye..
    O yüzden 32 defa yazı yazıp 2 sayfaya forumu uzatarak kurnazlık yapmak ki bunun da hangi uslupla yyapıldıgı ortada,diyecek pek fazla söz bıraktırmıyor insana...
    Cahille girdiğim her muhabbeti kaybettim bunu da kaybetsem ne olur.. Tınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 29 Haziran 2007; 1:58:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

ürünün hafif olması kimileri için avantaj kimileri için tezavantaj. Aynı dslr foto makinelerinde oldugu gibi..
    O yüzden ürünün hafif olması tamamen görecelidir ki arada dağlar kadar fark varmıs gibi yorumlar yapmayın:) komik oluyorsunuz
    ben her malımı garantili aldıgım gibi bunu da garantili aldım. türkiye koşullarında ne kadar vergi vsvs var bunları göz önüne alıp sırf garanti olsun diye verdim aldım. Aynı sekilde cx300 kulaklıgımı da garantili aldım,bir taraftan ses az gelmeye basladıverdim garntiye 2.gün yenisini yolladılar.

sen arayüzünü d2'den çal gel orjinal diye burda millete kakala. Sen mutluysan o mutlulugunla kal kardesim,yarın bir gün elinde patlarsa muhattabınla ugrasırısın.. 430 450 ytlye almıs birisine siz gidin o kadar para verin diye dalga geçeceğine sen kendin düşün elinde patladıgında aletin..

Pentagram boşuna söylememiş.."KURNAZLIK MARİFET DEĞİL,APTALLARIN TESELLİSİ" diye..
    O yüzden 32 defa yazı yazıp 2 sayfaya forumu uzatarak kurnazlık yapmak ki bunun da hangi uslupla yyapıldıgı ortada,diyecek pek fazla söz bıraktırmıyor insana...

ne olacak konu iki sayfaya uzadı diye einsanlar daha fazla mı tevecüh edecek. bırak bunları ya.
    gel gelelim garantiye. ürün bir sene üretici firma garantisinde. yani bi sorun olduğu zaman ister ben yollm ister alıcı üç-dört iş günü içerisinde ellerinde. nerden biliyosun dicen demi. bana dört iş gününde ulaştı. ürün yenisi ile değiştirilip üç dört iş günü içerisinde de geri gönderiliyor. yani toplasan 10-15 günde yenisi elinde.
    yorum senin. komik yorumlarını bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

ürünün hafif olması kimileri için avantaj kimileri için tezavantaj. Aynı dslr foto makinelerinde oldugu gibi..

ne olacak konu iki sayfaya uzadı diye einsanlar daha fazla mı tevecüh edecek. bırak bunları ya.
    gel gelelim garantiye. ürün bir sene üretici firma garantisinde. yani bi sorun olduğu zaman ister ben yollm ister alıcı üç-dört iş günü içerisinde ellerinde. nerden biliyosun dicen demi. bana dört iş gününde ulaştı. ürün yenisi ile değiştirilip üç dört iş günü içerisinde de geri gönderiliyor. yani toplasan 10-15 günde yenisi elinde.
    yorum senin. komik yorumlarını bekliyorum

Sen kimsin ki?

• bu konunun daha fazla uzamaması gerekiyor bence. her iki tarafında hataları var. ürün tanıtımı yaparken başka ürünlerin hedef alınması o ürünleri kullananları kızdırıyor. bunun sonucuda hoş olmayan şeyler çıkıyor ortaya. bu konuda ürün tanıtımı yapan arkadasların dikkatli olması gerekiyor. ama diğer bir hatada ürünü tanımadan etmeden sadece markalı ürünlere bagımlı olan arkadasların ürünleri hemen kötülemesi. bir cowon bir iriver bir creative hemen marka olmadılar sanırım. bence ürünleri denemelisiniz yani bu şansı vermelisiniz. denemeden tamam bu kopya kötü demek yanlış evet kopya olabilir. artık dünyada herkes istediği parçaları kullanabiliyor. parçaların felan önemi kalmadı artık. en önemli konu firmaların kullandıgı işcilik. iscilik kaliteliyse üründe kalitelidir. ever cowon iriver iyi markadır ama türkiye şartlarına göre pahalıdır. bu yüzdende türkiye piyasasına uygun urunler girmelidir. ürünleri kullanmadan denemeden yorum yapmayalım. sizleri denemeye cagırıyolar deneyin sonra kararınızı verin. bu işi sid.k yarışına dönüştürmenin anlamı yok.

• marjinal kirpi sana katılıyorum çoğu konuda fakat dikkat edersen ben hiç bi ürünü kötüleyip bu ürünü öne çıkarmadım ta ki beni zorlayıp da cowon a estetik açıdan takoz diyene kadar. diğer yorumların için teşekkürler
  • arkadaşlar üründen iki tane kaldı... almak isteyenler için son fırsat. 250 ytl... son fırsatı kaçırmayın!!!
  • senn açtığın şu topic niye kitlendi.ben okumadım son mesajları...o kadar lafı bende yesembende şikayet ederdim yapardım bişey ama..bi diceen varsa kincifati bana pm at çünkü siliyolar ok?
  • yanlış kategoriye açtın diye uyarınca artistleşmişti arkadaş,ama yavaş yavaş öğreneck kuralları o da...
    ne kadar gerelsz mesaj atıyosun diye bana yazan şahsiyete tekrar aynaya bakmasını tavsiye edeceğim..
  • YAW ARKADAŞLAR BIRAKALIM BU BOŞ TARTIŞMALARIDA ÜRÜNÜ KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI ALALIM SONRA NE DİYECEKSENİZ DİYİN.............
  • arkadaşlar öncelikle burası bir paylaşım ve yardımlaşma forumuysa lütfen herkes birbirine saygılı olsun ve diğer bayağı forumlar gibi,Türkiye'nin en mükemmel forumunu çöplüğe döndürmesin, nihayetinde ekincifatih arkadaşımız ilan açmış ve satış yapıyor ve kimse de almak zorunda değil(bu arkadaşın adını da ilk defa gördüm kimse arkadaşım,kankam sanmasın kimseyi korumam bu da böyle bilinsin) kaldı ki biz millet olarak marka sevdalıyız ben eskiden otomobil sektöründe çalışıyordum ve çinde hong kong da mal yaptırdım ve yaklaşık 500 bin dolarlık ithalat yaptım firmam için ama ilk duyanlar çin malı olduğu için tepki verdiler fakat bir ustaya denettim bazılarını adam orjinalleri gibi performans veriyo dedi neyse yani demek istediğim her ülkede kaliteli-kalitesiz mallar vardır,kaldı ki ben bugun teclast c280 sipariş ettim gelince zaten geniş bir inceleme ve fotolarla sizi bilgilendiririm ondan sonra isteyen istediği malı alır(iş bütçeye ve özellik seçimine kalmış)Amerikada ki arkadaşıma ben hangısını alayım kararsız kaldım dedi cowon d2 mi iriver clix 2 mi meizu mu diye sordum o da bana meizu en iyisidir dedi adamın dediği be ama ben meizuyu daha 15 gün önce görmüştüm adını duymadık diye kötü olacak değil.ama fiyat performansolarak bana teclast önerdi ben de aldım bakalım birhaftaya kdr elimde olur
    arkadaşlar dediğim gibi konu eğer birbirimi bilgilendirmekse lütfen sadece bunu yapalım gerçekten gerginliğe gerek herkese iyi ve huzurlu geceler...

• Arkadaşım sende fazla abarttın. d2 clix2 ve meizu yu(m6 yı kastediyorsun büyük ihtimalle) kıyaslarken aralarında en iyi m6 diyen ne bir kimseye ne de bir (büyük) siteye rastladım. Biz tabikide senin arkadaşını değil bir örnek olarak cnet i kale alırız. Adamlar işin uzmanlarıyla her açıdan ve detaylı incelemelerini yapıyorlar. Bunu da kıyas hesabıyla puanlandırıyolar. Görüyoruzki clix 2(8.7) ile d2(8.3) excellent alırken m6 (7.3)very good ile değerlendirilmiş. Ben de m6 yı bayağı araştırdım ve gerçekten üst düzey bir ürün ve tam bir f/p ürünü. Sende fiyatına göre en iyisi veya fiyatını en cok hakeden ürün gibi bir iddia ortaya atarsan bir sorun olmaz. Ama tutup aralarında en iyisi dersen bu pek mantıklı bir iddia olmaz. Zira ürünlerin özellikleri de önümüzde durmakta. Sende aslında kaba taslak bir karşılaştırmayla benim söylediğimi görebilirsin.

Ayrıca bence clix 2 ile d2 de gerçekten fiyatlarını sonuna kadar hakeden ürünlerdir. Tabiki Türkiye fiyatlarıyla değil gerçek fiyatlarıyla.

• hiç bi mp4 500-600 lirayı sonuna kadar hak etmez
  • quote:

hiç bi mp4 500-600 lirayı sonuna kadar hak etmez

Bilmemek böyle birşey olsa gerek.

500-600 milyona alamayacağın bir çok mp4 player var git biraz araştır.

Çin mallarıyla yata yata kaliteden ve teknolojiden ne kadar uzak olduğun ortada. Senin m6 yı savunma ve koruma çabana laf ediyor değilim ama ürünü satıyorsun diye körü körüne m6 yı veya diğer sattığın teclast ı en iyisi olarak belirlemen başka hiçbir ürünün alınabilecek olmadığını belirtmen acaba ne kadar tutarlı bir tutum

d2 ve clix 2 nin gerçek fiyatı 190 dolar. Ben de d2 ye 500 milyon verecek değilim.! Ama şunu da söyleyeyim senin o ürünler için istediğin fiyata gider en kralından d2 alırım clix 2 alırım.

• arkadaşım bewn meizu da d2 de clix de kullanmadım sadece bir arkadaşımın yaptığı yorumu yazdım,ben de cowon almayı cok ıstedım ama türkiye mazisi cok eski değil ve fiyatları cok fazla, bana sorarsanız önce kalite ama daha da önemlisi dediğin gibi f/p oranına bakarım ben, fiyatlar özellikler ortada herkes kendine uygun bir şey alsın artık ne diyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeryolboga

arkadaşım bewn meizu da d2 de clix de kullanmadım sadece bir arkadaşımın yaptığı yorumu yazdım,ben de cowon almayı cok ıstedım ama türkiye mazisi cok eski değil ve fiyatları cok fazla, bana sorarsanız önce kalite ama daha da önemlisi dediğin gibi f/p oranına bakarım ben, fiyatlar özellikler ortada herkes kendine uygun bir şey alsın artık ne diyim...

Geçen gün ''p'' açısından en iyi olduğunu söylüyordun. Şimdi ''f/p'' açısından.. O mesajına itiraz ettim fakat

Böyle dediğin takdirde bir sorun yok.

Kabul ettiğimi söylemiyorum bunu fakat yapılabilecek bir görüştür.

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

arkadaşım bewn meizu da d2 de clix de kullanmadım sadece bir arkadaşımın yaptığı yorumu yazdım,ben de cowon almayı cok ıstedım ama türkiye mazisi cok eski değil ve fiyatları cok fazla, bana sorarsanız önce kalite ama daha da önemlisi dediğin gibi f/p oranına bakarım ben, fiyatlar özellikler ortada herkes kendine uygun bir şey alsın artık ne diyim...

Geçen gün ''p'' açısından en iyi olduğunu söylüyordun. Şimdi ''f/p'' açısından.. O mesajına itiraz ettim fakat

çok bildiğini zannetmekte böle bişey olsa gerek size 500-600 liralık kaliteli çin malı olmayan mp4 lerle ii yatmalar

• quote:

quote:

quote:

çok bildiğini zannetmekte böle bişey olsa gerek size 500-600 liralık kaliteli çin malı olmayan mp4 lerle ii yatmalar

Herkes 1-2 seferde anlayamayabiliyor. Sana da kızmamak lazım. Senin elinde olan birşey değil tabi. 3-4 mesaj yukarıdaki sana verdeğim cevabı sen bi 10-15 kere daha oku. Sindire sindire ama tamam mı. Bu sefer anlarsın artık yani sanırım....

quote:

quote:

Çin mallarıyla yata yata kaliteden ve teknolojiden ne kadar uzak olduğun ortada. Senin m6 yı savunma ve koruma çabana laf ediyor değilim ama ürünü satıyorsun diye körü körüne m6 yı veya diğer sattığın teclast ı en iyisi olarak belirlemen başka hiçbir ürünün alınabilecek olmadığını belirtmen acaba ne kadar tutarlı bir tutum

d2 ve clix 2 nin gerçek fiyatı 190 dolar. Ben de d2 ye 500 milyon verecek değilim.! Ama şunu da söyleyeyim senin o ürünler için istediğin fiyata gider en kralından d2 alırım clix 2 alırım.

Böyler laf söyleyemeyen kendini açıklayamayan haksız olduğu ayan beyan ortada olmasına rağmen boyle içi boş mesajlarını BAN smileleriyle doldurma amacı güden bir şey söylediğini sanan verilen cevapları haksızlığını ortaya cıkarmasını görmesiyle birlikte görmezden gelip hala eski tavırlarını sürdürmeye çalışan ve bunun sonucunda insanların aslında kendisiyle ilgili saçmalayan kişi imajını oluştururken bunu da hiç önemsemeyen kişiler yok mu... İşte bunlara ne zamanki ciddiye alıp cevap versem tüm bu tutumlarıyla beni pişman etmekteler. Hiç kale almamak lazım aslında evet

Aslında şu mesajındaki cümleleri öncelikle sana vermiş olduğum cevaptan vereceğim bölümlerle çürütmeyi tamam hakkımdaki ve görüşlerim için asılsız iddialarda bulunduğunu göstermeyi düşündüm ama son olarak bu yönteme başvurmaya karar verdim. Unutma senden anlayana kadar kadar okumanı ve bir durum değerlendirmesi yapmanı istiyorum. Eğer bu sefer de 'yukarıda bazı özelliklerini belirttiğim kişilerin' davranışlarından birini sergileyecek olursan bu sefer şu durumdaki düşmüş olduğun rezilliğini getireceğim boyutları hayal edemezsin bile.

Bu mesajı okuyacak diğer arkadaşlara üslup sertliğimden ötürü kusura bakmayın diyorum. Ama durumu görmektesiniz haliyle insan bu durumda gerçekten sinirlenebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes 1-2 seferde anlayamayabiliyor. Sana da kızmamak lazım. Senin elinde olan birşey değil tabi. 3-4 mesaj yukarıdaki sana verdeğim cevabı sen bi 10-15 kere daha oku. Sindire sindire ama tamam mı. Bu sefer anlarsın artık yani sanırım....

quote:

quote:

Böyler laf söyleyemeyen kendini açıklayamayan haksız olduğu ayan beyan ortada olmasına rağmen boyle içi boş mesajlarını BAN smileleriyle doldurma amacı güden bir şey söylediğini sanan verilen cevapları haksızlığını ortaya cıkarmasını görmesiyle birlikte görmezden gelip hala eski tavırlarını sürdürmeye çalışan ve bunun sonucunda insanların aslında kendisiyle ilgili saçmalayan kişi imajını oluştururken bunu da hiç önemsemeyen kişiler yok mu... İşte bunlara ne zamanki ciddiye alıp cevap versem tüm bu tutumlarıyla beni pişman etmekteler. Hiç kale almamak lazım aslında evet

Aslında şu mesajındaki cümleleri öncelikle sana vermiş olduğum cevaptan vereceğim bölümlerle çürütmeyi tamam hakkımdaki ve görüşlerim için asılsız iddialarda bulunduğunu göstermeyi düşündüm ama son olarak bu yönteme başvurmaya karar verdim. Unutma senden anlayana kadar kadar okumanı ve bir durum değerlendirmesi yapmanı istiyorum. Eğer bu sefer de 'yukarıda bazı özelliklerini belirttiğim kişilerin' davranışlarından birini sergileyecek olursan bu sefer şu durumdaki düşmüş olduğun rezilliğini getireceğim boyutları hayal edemezsin bile.

Bu mesajı okuyacak diğer arkadaşlara üslup sertliğimden ötürü kusura bakmayın diyorum. Ama durumu görmektesiniz haliyle insan bu durumda gerçekten sinirlenebiliyor.

çok felsefik yazmişsın be kardeş kimse okumaz bişi de anlamaz yorma kendini bu smile mıdır nedir nasıl?- türkçe bilmiyn mu ne onu da anlamadm ya neyse.

• Tıpkı söylediğim gibi.

quote:

Sana da kızmamak lazım. Senin elinde olan birşey değil tabi.

Benim yukarıdaki tüm söylediklerimi sen şimdi son mesajınla haklı çıkarıp onayladığın için artık bir sorun kalmadı. Herkes nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.