Hilâl Kaplan'ın Lâik Orduda Mücahid Olmak başlıklı bir yazısı vardı :) Umarım peygamber ocağı haline gelir...
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammed Zâhid
Hilâl Kaplan'ın Lâik Orduda Mücahid Olmak başlıklı bir yazısı vardı :) Umarım peygamber ocağı haline gelir...
Kimse hakkında kötü konuşmak istemem ancak benim için yazdıklarına itibar edeceğim son kişilerin tayfasındandır Hilâl Kaplan.
Haklı veya haksız, kötü biçimde anlatan çok.
Niyetimi Allah biliyor ya... İnşallah övgü ile yâd edebileceğim bir askerlik nasip eder.
Selam arkadaşlar,foruma yeni katıldım.Bende nasipse subatta tecil bozdurup nisanda gitmek istiyorum.Bende askerliğin bir çok engeliyle karşılaştım.Bir an önce gidip önüme bakmak istiyorum iş evlilik vs.Denizcilik mezunuyum arkadaşlarımın hepsi Hataya gittiler.Bakalım ben uzun dönem gitmek istiyorum.İnş herkes için hayırlısı olur.
Arkadaşlar bende nisan ayında askere gitmek için tecil bozdurucam şimdi ben nufüs cüzdanı ile tecilimi bozdurduktan sonra ne yapmam gerekiyor? bu konu hakkında beni aydınlata bilirmisiniz?
şimdiden çok teşekkür ederim.
Sanırım subatın ikinci haftasına kadar tecilini bozdurman gerekiyor.Şubeden erken sevk dilekçesi dolduracağız ve işleme alacaklar.Bende daha gitmedim subeye.Daha sonra nisan 1,2,3 sınav tarihleri 12sinde de teslim olunuyor diye biliyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme