Şimdi Ara

Tecilimi Bozdurup Askere Gitmek İstiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammed Zâhid

Arkadaşlar yarın tecilimi bozdurmaya gideceğim. Tecil ettirirken bazı belgeler götürdüğüm için yarın tecilimi bozdurmaya giderken sırf kimlikle mi gideceğim? Acil cevap bekliyorum :)

Hayrola neden bu acele?

En azından Ocak ayını bekleseydin.
  • Mânen biraz baskı altındaydım da :) Çok şükür bu vesile ile işimi bugün halletmiş oldum.

Şubedeki memur Nisan ayında askere gidebilmem için Mart ayında işlemleri halletmem gerektiğini söyledi.

Umarım yanlış anlamamışımdır. Lütfen teyit eder misiniz? :)
  • quote:

Mânen biraz baskı altındaydım da :) Çok şükür bu vesile ile işimi bugün halletmiş oldum.

Şubedeki memur Nisan ayında askere gidebilmem için Mart ayında işlemleri halletmem gerektiğini söyledi.

Umarım yanlış anlamamışımdır. Lütfen teyit eder misiniz? :)

Ne gibi bir baskı?

Bu arada tecili bozdurmak için kimlik dışında herhangi bir şey gerekti mi?
  • Askerlik birçok şey için engel teşkil ediyor. İş, evlilik vs.. Umarım baskıdan kastım anlaşılmıştır :)

Sadece kimlikle hallettim...
  • quote:

Askerlik birçok şey için engel teşkil ediyor. İş, evlilik vs.. Umarım baskıdan kastım anlaşılmıştır :)

Sadece kimlikle hallettim...

Peygamber Ocağı hiç engel gibi görülür mü?

İşin esprisi bir tarafa, şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah kısmet ederse ben de Ocak ayında tecili bozduracağım inşallah.

Bu arada 351. Dönem Nisan 2013 konusuna bekleriz. 1,-1,5 ay kadar sonra devamlı olarak aynı dönem gidecek olan arkadaşlar ile muhabbetimiz olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_66539823/tm.htm

• Hilâl Kaplan'ın Lâik Orduda Mücahid Olmak başlıklı bir yazısı vardı :) Umarım peygamber ocağı haline gelir...
  • quote:

Hilâl Kaplan'ın Lâik Orduda Mücahid Olmak başlıklı bir yazısı vardı :) Umarım peygamber ocağı haline gelir...

Kimse hakkında kötü konuşmak istemem ancak benim için yazdıklarına itibar edeceğim son kişilerin tayfasındandır Hilâl Kaplan.

Haklı veya haksız, kötü biçimde anlatan çok.

Niyetimi Allah biliyor ya... İnşallah övgü ile yâd edebileceğim bir askerlik nasip eder.
  • Selam arkadaşlar,foruma yeni katıldım.Bende nasipse subatta tecil bozdurup nisanda gitmek istiyorum.Bende askerliğin bir çok engeliyle karşılaştım.Bir an önce gidip önüme bakmak istiyorum iş evlilik vs.Denizcilik mezunuyum arkadaşlarımın hepsi Hataya gittiler.Bakalım ben uzun dönem gitmek istiyorum.İnş herkes için hayırlısı olur.
  • Arkadaşlar bende nisan ayında askere gitmek için tecil bozdurucam şimdi ben nufüs cüzdanı ile tecilimi bozdurduktan sonra ne yapmam gerekiyor? bu konu hakkında beni aydınlata bilirmisiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Sanırım subatın ikinci haftasına kadar tecilini bozdurman gerekiyor.Şubeden erken sevk dilekçesi dolduracağız ve işleme alacaklar.Bende daha gitmedim subeye.Daha sonra nisan 1,2,3 sınav tarihleri 12sinde de teslim olunuyor diye biliyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.