Şimdi Ara

Tecil bozdurdum 2 dönemdir almıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçtiğimiz mart ayında aöf ile ilişkimi kestim ve askere gitmeye karar verdim tecili bozdurdum yani mayısda gidersin dediler çıkmadı ağustos çıkar dediler şimdide çıkmadı kasım diyolar dedim form vs bişey doldursam dilekçe versem yapcak bişey yok bekliceksin diyolar her tecilli böylemi oluyo benim bildiğim tecilli olanları hemen almaları lazım bide bağlı olduğum askerlik şubesi 4 gönderiyo yani kasım ayında acaba bunla bi bağlantısı olabilirmi

Orijinalden alıntı: yousuff

arkadaşlar geçtiğimiz mart ayında aöf ile ilişkimi kestim ve askere gitmeye karar verdim tecili bozdurdum yani mayısda gidersin dediler çıkmadı ağustos çıkar dediler şimdide çıkmadı kasım diyolar dedim form vs bişey doldursam dilekçe versem yapcak bişey yok bekliceksin diyolar her tecilli böylemi oluyo benim bildiğim tecilli olanları hemen almaları lazım bide bağlı olduğum askerlik şubesi 4 gönderiyo yani kasım ayında acaba bunla bi bağlantısı olabilirmi

evet arkadaşım .. öncelikle sölediklerinin hepsi doğru :)

tecil bozdurrusun apar topar ilk seferde askere alırlar.

yada şuan ihtiyaç yoktur diye seni kendi kütüğüne göre gönderirler.

şimdi diceksinki bu neye göre değişiyor:: bişiye göre değişmiyor :):) bu demektirki sende askersin artık . çünkü mantığın bittiği yerde başlar biliyosun :)

kendi kütüğünün şubesini ara. kasım diyosa kasımda askersin ..

kardeşimde 1 yıldır askerlik yüzünden işsiz kaldı .. tecil bozdu almadılar .ağustos celbi kütüğünde. ağustosda aldılar.

• anladım hocam cevap için sağol tecil bozdururken mayıs veya ağustos gidersin demişlerdi demekki ihtiyaç yok diye tahmin ediyom kasıma kaldım:)

Orijinalden alıntı: yousuff

anladım hocam cevap için sağol tecil bozdururken mayıs veya ağustos gidersin demişlerdi demekki ihtiyaç yok diye tahmin ediyom kasıma kaldım:)

hocam kasım ayında bot bağlarsın 4 tertip şey tertip derler şaka şaka güzel zamanda geliyorsun askere kışın nasıl geçtiğni anlamadan yaz diyorsun o zaman işler dahada yoluna giriyor sevindim adına

Hemen giderim diye düşündüm fakat kasım 29'a kaldım.5,5 aydır çalışmıyorum, yattığımız yerden askerlik bekliyoruz.Çok zor.

Nisandan kasım sonuna 8 ay eder.Neredeyse 1 seneye yakın askerlik beklemekle geçti.Düşün sıkıntıyı artık.Keşke hemen gidebilseydik.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.