Şimdi Ara

TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) Benden Çaldığı 9 Lirayı 1 Ay Sonra İade Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çaldığı diyorum çünkü bu bilerek yapılmış bir şey. Günlük çekim limit aşımı ayağına 07/02/2018 tarihinde benden 9 lira kesti. Şikayet ettiğim için 1 ay sonra bugün hesabıma iade etti.

Olay nasıl gerçekleşti kısaca özetlemek istiyorum.

Şirket teb bankası ile çalıştığı için mecbur maaşları teb bankasından çekiyorum. Günlük çekim limitim 2000 lira. Benden her zaman 2000 liranın altından çekiyorum ki hesabımdan para çekmesin. Buda ayrı bir mevzu aslında ama neyse. Ben başka bankadan para çekmiyorum ki.

07/02/2018 tarihinde atm den 1900 lira para çektim. Sonra hesap hareketlerime baktığım zaman benden 9 lira kesmişler. İşte o an kan beynime çıktı.

Aşağıda fotoğrafta görüyorsunuz. 2000 lira altında para çekmeme rağmen benden 9 lira kesti.

Hemen teb internet şubesinden çok güzel bir şikayet yazısı yazdım.

Ertesi sabah müşteri hizmetlerini aradım. Genelde fok balığı gibi konuşan bir kadın çıkar. Bakın dedim benim günlük hesap çekim limitim 2000 lira. Ama siz benden 9 lira para kestiniz. Efendim kontrol ediyorum bekleyiniz. Neyse bekledim. Sizin günlük para çekim limitiniz 1000 lira dedi.

Dedim madem 1000 lira ocak ayında yine 2000 lira altında para çektim neden para kesilmedi dedim?

Geveledi durdu benden tamam deyip kapattım. Ama şikayet kaydımdan emindim. O para benim hesabıma yatacaktı.

9 lira 1 ay sonra hesabıma yattı arkadaşlar.

07/02/2018 tarihinin iadesi olarak hesabıma geçmişler.

50 kuruş bile olsa bunlara paramı yedirmem. Siz siz olun hesap hareketlerine baktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 8 Mart 2018; 21:3:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fotoğraflarla ilgili bir sorun olmuştu düzelttim.

Eğer ben bu olayın farkında olmasaydım 9 liramı alacaklardı. Herkesten böyle 9 lira ç(alsa) gerisini siz düşünün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 8 Mart 2018; 21:7:40 >
  • TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) Benden Çaldığı 9 Lirayı 1 Ay Sonra İade Etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük işlem limitini maaş tutarı altında yapmazlar zaten ama garip. Ha part çalışıyorsan maaş 1000 TL ise tabi başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Günlük işlem limitini maaş tutarı altında yapmazlar zaten ama garip. Ha part çalışıyorsan maaş 1000 TL ise tabi başka.

Çok çakal bir banka. Part çalışmıyorum. 8:30-17:00 çalışıyorum hocam. Zaten her şeyin farkındalar ki 9 liramı iade ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Mart 2018; 14:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankaların tümü böyle, ha çakallıktan olduğunu düşünmüyorum, milyonlarca işlemde oturup de çalışanlar tek tek bakıp da hadi şuna da 9 lira yazalım belki kaynar gider diyemezler, banka her zaman kendini ön plana koyar ve işlemini ona göre yapar, sürekli kontrol etmezsen de aralarda 3-5 kaçar durur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.