Bildirim
Teamviewer yükleme sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: N.Aksel
Bir programı yüklediğinizde yine size yönetici hesabı ile açın demeye devam ediyorsa, sağ tıklayıp yönetici olarak yüklemeyi deneyin.quote:
Orijinalden alıntı: feteden123
Hocam söylediğiniz yönlendirmeleri yaptım fakat zaten hesabım yöneticiymiş..
Hocam çok teşekkür ederim....Ne zamandır bakmıyordum bir çözüm yolu bulunamadı diye ama senin cevabına bakınca halletimÇok sağolasın teşekkürler ve hayırlı günler...
-
-
Sevindim sorununuzun çözüldüğüne, rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: feteden123
Hocam çok teşekkür ederim....Ne zamandır bakmıyordum bir çözüm yolu bulunamadı diye ama senin cevabına bakınca halletimÇok sağolasın teşekkürler ve hayırlı günler...
-
Bendede aynı hata oldu teamviever 8 sürümünde framevork bile yüklemedim
yapman gereken setup'u sag tiklayip yonetici olarak caliştir'a tiklaiyp kurman
ben öyle kurdum izinlerde sorun cikariyor birşeyler engelliyor o yüzden kuramıyor. :D -
çok geç ama belki görürsünüz kurulumu sağ tık ile yönetici olarak açın konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olur bu yorum -
Aynen bu konuyu okuyan arkadaşlar faydalanır. Çözüm yolu dediğiniz gibi. İlginize teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bugun ayni sorunla karsilastim yeni format atmistim. Cozumu yonetici olarak calistir ile kurmakmis.Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X