Şimdi Ara

Teamviewer yükleme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: feteden123

Merhaba arkadaşlar

Konuyu yanlış yere açtıysam affola..

Teamviewerı yüklerken bir hatayla karşılaşıyorum masaüstü bilgisayarıma yüklerken böyle bir sorun yaşamadım ama dizüstüne yüklerken böyle bir hata alıyorum nasıl kurduğumu fotolarla izah ettim...Deliricem valla kurulmuyor ilk önce bilgisayarın parolasını kaldırdım yediden başlattım gene aynı internette böyle bir sorunla karşılaşan olmamış neden hep benn ?? Allah aşkına yardım edin çıldırıcam..

Teamviewer yükleme sorunu

Kur diyorum

böyle bir şey çıkıyor

üstekine tıklıyorum (not alttakine tamam dersem gene hata veriyor.)

VE HATA... ÇILDIRICAM KAÇ KERE DENEDİM HEP AYNI HATAYI VERİYOR YARDIM EDİN...

Bendede Olmuştu daha 2 gün önce kafam çok sinir tepem attı ve formata götürdüm çünkü birşeyler sildim ve sonuç çöktü

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Hocam söylediğiniz yönlendirmeleri yaptım fakat zaten hesabım yöneticiymiş..
    Bir programı yüklediğinizde yine size yönetici hesabı ile açın demeye devam ediyorsa, sağ tıklayıp yönetici olarak yüklemeyi deneyin.

Hocam çok teşekkür ederim....Ne zamandır bakmıyordum bir çözüm yolu bulunamadı diye ama senin cevabına bakınca halletim Çok sağolasın teşekkürler ve hayırlı günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay192

quote:

Merhaba arkadaşlar

Konuyu yanlış yere açtıysam affola..

Teamviewerı yüklerken bir hatayla karşılaşıyorum masaüstü bilgisayarıma yüklerken böyle bir sorun yaşamadım ama dizüstüne yüklerken böyle bir hata alıyorum nasıl kurduğumu fotolarla izah ettim...Deliricem valla kurulmuyor ilk önce bilgisayarın parolasını kaldırdım yediden başlattım gene aynı internette böyle bir sorunla karşılaşan olmamış neden hep benn ?? Allah aşkına yardım edin çıldırıcam..

Kur diyorum

böyle bir şey çıkıyor

üstekine tıklıyorum (not alttakine tamam dersem gene hata veriyor.)

VE HATA... ÇILDIRICAM KAÇ KERE DENEDİM HEP AYNI HATAYI VERİYOR YARDIM EDİN...

Bendede Olmuştu daha 2 gün önce kafam çok sinir tepem attı ve formata götürdüm çünkü birşeyler sildim ve sonuç çöktü

Geçmiş olsun kardeş.. Ben de bayağı sinirlendim dediğin gibi format atacaktım ama çözüm yolunu bihayetinde buldum..

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim....Ne zamandır bakmıyordum bir çözüm yolu bulunamadı diye ama senin cevabına bakınca halletim Çok sağolasın teşekkürler ve hayırlı günler...
    Sevindim sorununuzun çözüldüğüne, rica ederim.

• feteden123 F kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı hata oldu teamviever 8 sürümünde framevork bile yüklemedim

yapman gereken setup'u sag tiklayip yonetici olarak caliştir'a tiklaiyp kurman
    ben öyle kurdum izinlerde sorun cikariyor birşeyler engelliyor o yüzden kuramıyor. :D
  • çok geç ama belki görürsünüz kurulumu sağ tık ile yönetici olarak açın konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olur bu yorum
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Aynen bu konuyu okuyan arkadaşlar faydalanır. Çözüm yolu dediğiniz gibi. İlginize teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugun ayni sorunla karsilastim yeni format atmistim. Cozumu yonetici olarak calistir ile kurmakmis.Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.