Şimdi Ara

Teamspeak3 Server Çok ucuz miktarlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Teamspeak3 Server Çok ucuz miktarlara
    quote:

Orijinalden alıntı: 545083

Teamspeak3 Server Satışı Yapacagım Bayilik hesabımda yer oldugu için ve beklenenden cok az bir fiyata gidecek satışlarım slota göre satım yapacagım bilginiz olsun

%99.8 uptime garantisi
    ddos ve firewall koruması mevcuttur
    hazır yetki ve oda sistemi açıksız
    bugüne kadar kullandım bi sıkıntısını görmedim bu bayiliğin ama dedim başkasıda uygun fiyata yararlansın
    xxx..ts3speak.com dns le giriş ip adreside verilecektir ve yurt dısına acıktır
    sadece 5 tane sunucu satacagım haberiniz olsun aylık ve yıllık olarak 2 farklı şekilde satacagım
    ödemeler paypal yada iş bankası hesabıma yatırılacak

128 kişilik 5tl
    256 kişilik 10tl
    512 kişilikise 15 tl

bu şekilde fiyatlandırma arkadaşlar bekliyorum sadece 5 tane server sahibi olmak isteyenlere bu fiyattan satacağım bu verdiğim fiyatlar aylık olarak yıllık olarak isteyen varsa iletişime geçsin.Bayiliğin Yıllık ödemesini dün yaptım bilginize içinde su anda tek sunucu var.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Ayrı yetten elimde bi tane teamspeak3.gen.tr den alınma bir 64 kişilik sunucu var bayilik aldıgımdan kullanmama gerek kalmadı üstüne 3 tane dns kayıtlı isteyene satarım eylüle kadar ödemesi yapıldı fiyat 10 tl onunda normalde 30 tl değerinde 2 ay kullanıldı 20 tl gibi bi ömrü kaldı kısaca ben 10a bırakıyorum isteyen iletişmie geçsin arkadaşlar

iletişim=mustafasyil@hotmail.com
    facebook.com/djmegtrack

Fiyat : 5 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.