Şimdi Ara

Team rankta tartistik kim hakli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden gına geldi. 1 degil 2 degil. Bizim takim jax ahri sejuaini sivir (ben) janna. Karşısı maokai pantheon orianna graves braum. Skypetayiz oyun baştan sona kadar eşit gitti.Dakika 45 Ben botu pushlamaya gittim. Karşısı barona girdiler. Neyse bende gidiyodum. Seju ben giriyom barona dedi . Bende ben yokum girme diyorum. Jaxta gir gir dedi. Bu 3 u girdi baronu çalıp öldüler. Sonra haliyle oyun bitti. Baya tartistik.Bende orda o kadar girmeyin demiştim. Bundan sonra atmayiz heralde team rank. Sizce kim hakli. Baronu alsalar bile geride durup alabilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barona giren 3lü ve sen dışındaki eleman kimse o haklı
  • Call'ları (komutları) 1 kişi versin yoksa oynanmaz team ranked
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valefor

Call'ları (komutları) 1 kişi versin yoksa oynanmaz team ranked

+ supportunuza yükleyin bu görevi takımda daha zeki biri varsa oda olabilir ama en rahat sup yapar
  • Sen Janna ile lane push a mı gitti ? Aferim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Sen Janna ile lane push a mı gitti ? Aferim

burayı terk et

• Dakika 45'te split yapma gibi bir hakkın yok özellikle adc isen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar haklı dk 45teki tek hata oyun bitirir ve hatayı sen yapmıssın ne olacağı belli olmaz orda olsan belki sen de öleceksin belki adamları toplayacaksınız ama ortada bir hata varsa o da senin hatan.
  • Olay senin adc olarak split yapman falan değil baron tehlikesi varken.Arkadaşların hatalı.3vs5 fight girmekte nedir, ya junglerı yollarsınız çalmaya çalışır ölür , yada bırakırsınız baron alırlar savunursunuz.Tartışma konunuzda arkadaşların haksız ama senin de baron tehlikesi varken bot pushlaman falan mecbur değilsen seni hatalı duruma sokar.Falan filan işte boşver, kim haklı kim haksız nedicen yenilmişiniz işte.
  • graves banlamayan first pick kimse o hatalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklıyı bulmaya gerek yok sinerji ve takım düzeni önemli bişey dikkat etmelisin
  • Dakika 45 baron var ve adc ile bota gidiyorsun bana kalırsa onlar haklı
  • Kimse haklı değil senin dakika 45te kendini botta göstermen çok büyük hata onlarında sensiz barona girmesi hata en fazla onlar barona başlamayıp karşı takıma bırakabilirdi junglerde çalmayı denerdi birbirinize suç atmayın haklı olan taraf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgs5

Dakika 45 baron var ve adc ile bota gidiyorsun bana kalırsa onlar haklı

Minyonlar bot inhi kulesini aliyodu kuleyi mi vermek mantikli ?

• Baronu düşünemeyip bota gitmen senin hatan

3 kişinin baron aşkı için maçı satması onların hatası

özet:topluca hatalısınız

baronu alsalardı minyonlarla bitirebilirlerdi eğer üstünlük onlardaysa berabereyse güzel satmışlar
  • Böyle saçma şeyler ile takımınız dağılacaksa dağılma kararını alan haklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarin hatali dakka 45de 3 kisi orda olup karsidan kimseyi almamis olmalari yanlis bunlari dusunmeliydiler sen haklisin bence oyun zekasi daha iyi olan bir takimla devam etmelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Top lane i yollamanız lazım o zaman baron fightında tp atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

Orijinalden alıntı: Valefor

Call'ları (komutları) 1 kişi versin yoksa oynanmaz team ranked

+ supportunuza yükleyin bu görevi takımda daha zeki biri varsa oda olabilir ama en rahat sup yapar

biz her gün biri komut verecek şekilde oynuyorduk.kimisi aşırı tedbirci kimisi riskli kimisi dengeli yönetiyordu maçı.denemeyen varsa bu şekilde yapsın maçlarda daha çok eğlenirsiniz
  • Hakki hakli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.