Şimdi Ara

Team Fortress 2 [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.163
Cevap
10
Favori
197.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burda updateler var.
  • Oynu pacsteam ile kurdum.Oyna girmeye çalışırken steam açılıyor ve oynu satın almamı söylüyor.Fakat dün girmiştim oyuna.Naısl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

Oynu pacsteam ile kurdum.Oyna girmeye çalışırken steam açılıyor ve oynu satın almamı söylüyor.Fakat dün girmiştim oyuna.Naısl oluyor?

belki de aynı anda hem steam hem pacsteam kullandığın içindir. ayrıca steam ve pacsteami de aynı hesaptan mı kullanıyorsun? eğer öyleyse sorun bundan kaynaklanıyordur bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Options'dan kendin ayarlayabilirsin.

İlk defa ciddi bişey yazdığını gördüm beyza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Options'dan kendin ayarlayabilirsin.

İlk defa ciddi bişey yazdığını gördüm beyza.

Seninde.

• Arkadaşlar bir sorunum var: buradaki server'ların hiçbirine giremedim.

Team Fortress 2 versiyon 1.0.7.0 vardı bende.

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooChiLd

http://gamesupdater.blogspot.com/

burda updateler var.

Buradaki updatelerden 1.0.7.4-1.0.7.5.exe'yi kurdum. Sonra da torrentten bulup 6-7, 7-8, 8-9 ve son olarak 1.0.7.9-1.0.8.0'ı kurdum. Fakat serverlara giremiyorum. Neredeyse hepsinde 4 kere deniyor ve giremiyor. Bir kaçında "STEAM Validation Rejected" diyor.

Bilginize: elimdeki TF2 orijinal değil.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Arkadaşlar bir sorunum var: buradaki server'ların hiçbirine giremedim.

quote:

burda updateler var.

Buradaki updatelerden 1.0.7.4-1.0.7.5.exe'yi kurdum. Sonra da torrentten bulup 6-7, 7-8, 8-9 ve son olarak 1.0.7.9-1.0.8.0'ı kurdum. Fakat serverlara giremiyorum. Neredeyse hepsinde 4 kere deniyor ve giremiyor. Bir kaçında "STEAM Validation Rejected" diyor.

Steam Validation Rejected diyorsa benim hatırladığım kadarıyla orjinal olmayan TF2 ile orjinal sunuculara girmeye çalıştığın içindir. senin orjinal olmayan TF2 ile girebileceğin şu an sadece 50-60 tane sunucu var. KSO vb. non-steam sunucuların IP'sini öğren, onlara gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Arkadaşlar bir sorunum var: buradaki server'ların hiçbirine giremedim.

quote:

burda updateler var.

Steam Validation Rejected diyorsa benim hatırladığım kadarıyla orjinal olmayan TF2 ile orjinal sunuculara girmeye çalıştığın içindir. senin orjinal olmayan TF2 ile girebileceğin şu an sadece 50-60 tane sunucu var. KSO vb. non-steam sunucuların IP'sini öğren, onlara gir.

Aslında Kso server da var iki tane ama ikisine de giremiyorum. "Server is enforcing consistency for this file:" altında da "particles/water_dx80.pcf" yazıyor.

Edit: buradakiler non-steam serverlar değil mi? Neden giremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 30 Ocak 2010; 20:34:13 >

• Beyler sorunu çözdüm oyunun orijinalini alarak. Fakat yine bu topicteki serverlara girememe problemim var farklı bir şekilde. Şöyle ki: " tuşuna basınca konsol açılmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • Ayarlardan açacaksın. Enable developer console seçeneği olması lazım.
  • Keyboard ayarlarından Advanced'a gel, enable console seçeneğine aban.
  • Oldu. Çok teşekkürler.
  • Steam DH Game Grup üyesi arkadaşların dikkatine..

Grupta bulunan Hello. ve "(=*CBC*=)Stinger" isimli bir üye kendisini arkadaş olarak eklememiş olmanıza rağmen grup üzerinden size mesaj atıyor.

Kabul ettiğinizde size nVidia ve Steamin ortaklaşa düzenlediği(HL2:DM kampanyasına ithafen) bir kampanya hakkında olduğunu söylediği İngilizce bir mesaj ve link atıyor.Doğal olarak tıkladığınız takdirde hesabınızı kaybetme riskiniz var.

Linke kesinlikle tıklamadan kendisini direk engelleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 30 Nisan 2010; 0:24:13 >

• Merhaba arkadaslar. 3 farkli yerden download edip denedim ama beceremedim. Biri bana non steam TF2 nasil kurulur anlatabilir mi PM yoluyla? Orjinal olarak almadan once oyunu denemek istiyorum. Alipta rafa kaldirmiyim =) Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozsy

Merhaba arkadaslar. 3 farkli yerden download edip denedim ama beceremedim. Biri bana non steam TF2 nasil kurulur anlatabilir mi PM yoluyla? Orjinal olarak almadan once oyunu denemek istiyorum. Alipta rafa kaldirmiyim =) Simdiden tesekkurler.

merak etme rafa kaldırmazsın
  • =) Ben bi deniyeyimde. almak istedigim 4 tane oyun var ama arasindan 2 sini elemem lazim. o yuzden denemek istiyorum. biri anlatsa nasil kurabilceimi =) beceremedim
  • Eğer 2-3 hafta kadar sabredebilirsen oyundaki Engineer sınıfına yenilik paketi gelecek.Paketin geldiği haftasonunda oyun diğer tüm sınıf güncellemelerinde olduğu gibi haftasonu için ücretsiz olarak dağıtılacak.2 gün boyunca oyunu gerek Türk gerek yabancı sunucularda dilediğince deneyip karar verebilirsin.

Hem böylece korsan oyundaki yüksek ping ve eksik şapka,silah vb. eşyalar yerine orjinal oyunu tam olarak deneyip daha sağlam bir kanıya varış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 15 Mayıs 2010; 23:18:19 >
  • Bilgi icin saol. Ben birde garry's mod ne onu merak ediyorum. Oyun bir normal olarak satiliyor birde bu modla beraber. Getirisi ne? Internetten baktim ama pek birsey anlamadim. Oyun icinde degisik seyler yaratmaya yariyor denmis. Yer cekimiyle alakali vs vs seyler yazilmis. Tam olarak nedir bu ?
  • Okudugum ve anlamadigim yazida buydu =) Gmod a sahip olan ve olmayan oyuncular ayni serverda oynayabiliyor mu yoksa gmod oyuncularinin serverlari farkli mi? oyundaki seylerden robot falan yapmak derken ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.