Şimdi Ara

Team Fortress 2 [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.164
Cevap
10
Favori
202.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokseltr

Birde nick yazma sorunu var. Nereye yazacaz nick name'imizi? Options menüsünü taradım öyle bir yerde yok. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

konsolu aç, "name |DH| Foxhound |TR|" şeklinde yaz. nick değişecektir dostum...

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • Arkadaşlar nick'i değiştirmek için dediklerinizi yazıyorum fakat "Unknown command" mesajını veriyor. Server numaralarını girince de aynı mesajı veriyor. Neden acaba?

• İnceleme hazır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 6 Ocak 2008; 18:04:18 >

ayrıca tekrar hatırlatalım, ilk sayfadaki incelemelere Rugby haritası da eklenmiştir. değişik bir harita, bakmanızı tavsiye ederim. bu haritayı cs2.lt:27030 server'ında bulabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 6 Ocak 2008; 17:39:10 >
    spy'da karşı takımın kılığında görünebilirsiniz demişsiniz.ama kendi takımından biri gibi de görüne bilir.strateji için önemli bir madde bence ekleyin.(bilmeyen arkadaş varsa disguise menüsünde - tuşuna basın.)
    -------------------------------------------------------------
    bütün karakterlerin milletlerini yazmamışsınız ama ben yinede söyliyeyim.
    scout-(ingiliz olması lazım.)
    soldier-
    pyro-belli değil
    demoman-iskoç
    heavy-rus/slav
    engineer-teksaslı
    medic-alman
    sniper-avusturalyali
    spy-(fransız italyan karması olması lazım.)
    parantez içindekilerden emin değilim.soldier ı da bilmiyorum.wikipedia da yazıyordu bir aralar değiştirmişler.

• özzer dostum, Scout (Brooklyn, New York, USA - yani o bir yankee)
    Soldier (Kansas, USA)
    Spy (Franc.o-Spain) bunların haricinde diğer yazdıkların doğru ve ilk sayfada yer alıyor. hepsini yazmaya tek tek gerek duymadık...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Spy'la ilgili dediğin özelliği de biliyorum ama oyunda hiç kullanmadım ve herhangi bir avantaj yaratacağını düşünmüyorum. sonuçta karşı takımdan biri seni görünce yine "düşman" statüsünde olacaksın...

--------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 6 Ocak 2008; 18:17:02 >
    Cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Beyaz sen ne zaman geliyorsun aramıza

Ekran kartı 2 hafta içinde gelecek.Yazılılar da bitecek.Tatil de olcak.O zaman korkun benden.

Team Fortress 2 [ANA KONU]

Resimde karşı takımı kapı arkasına yani odaya sıkıştırdık çıkamıyorlarda bir baktım bütün takım engineer olmuş

89.252.0.130:27021 bu server non steam eglenmek için birebir.

• Ben eskiden hep oraya girerdim ve ylcn abiyle karşılaşırdık.Anlaşılan yeni mapler eklenmiş...

Orjinalden alıntı: foxhound

her server'da değil bazılarında oluyor bu durum sadece. bu arada Yahnii dostum senin oyunda kullandığın nick neydi? sen de vardın dün herhalde...

hehe imzamda nickim yazior :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahnii -- 7 Ocak 2008; 13:54:00 >
  • ARKADAŞLAR TF2'DE BIRAZCIK ACEMIYIMDE OYNAMAK ISTIYORUM VE ELIMDE NE YAZIKKI KORSAN VAR EGER ILLAKI ORJINAL ALMAK GEREKIYORSADA ALICAM NEREDEN OYNUYORSUNUZ BUTUN PATCHLERI YUKLEDIM SADECE HANGI PROGRAM UZERINDEN OYNUOSUNUZ?
    XFIRE? YAHOO EYE?-HAMACHI? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...

Team Fortress 2 [ANA KONU]
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.