Şimdi Ara

Team Extreme s2 120gb sata3 değerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,

    Bir haftadır forumda ikinci el SSD'lere göz atıyordum. İstenilen fiyatları görünce sıfır alayım dedim ve Team Extreme s2 120gb Sata-III aldım. Fiyat performans kriterini göz önünde bulundururak senkron ve sata3 olması ürünün en büyük artıları oldu benim için. Şu an için sata3 destekli anakartım olmasa da ilerdeki upgradeleri göz önüne alarak verdim bu kararı.

    SSD takıp kurulumu yaptıktan sonra PC şaha kalktı desem yeridir. 30 saniyede kurulan programlar 3-4 saniyede kurulur, tıklayınca çalışır hale geldi. Windows açılış süresi 17 saniyeye, kapanışı 4 saniyeye düştü. Oyunlarda özellikle loading sürelerinde bir kısalma söz konusu ama abartılacak düzeyde değil.

    Birkaç render denememde de performansı inanılmaz şekilde hissettim. Windows derecelendirmemde de işlemci ve ekran kartının performansında artış oldu. Aldığım benchleri ve windows değerlendirmesini ekliyorum.


     Team Extreme s2 120gb sata3 değerler


     Team Extreme s2 120gb sata3 değerler


     Team Extreme s2 120gb sata3 değerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper -- 13 Nisan 2012; 15:52:57 >







  • ben kullandım güzel ssd
  • Şu an için ben de çok memnunum sata2 değerleri gayet başarılı
  • Resimler görünmüyor diye mesaj atan arkadaşlar fotoları güncelledim
  • sağol bende bu ssd'den almak istiyordum ama anakartın Sata II diye ne performans vereceğini merak ettim benim samsung 1tb sj Raid0'dan rasgele okumada iyi bir sonuç almış görünüyor mantıklı bir terfi olacaktır benim için sağol
  • ileriye dönük olarak alman çok güzel bende alırsam o şekilde alacam fakat aciliyetim yok o yüzden ne kadar geç alırsam kar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.