Şimdi Ara

Teacher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teacher'in hangi form'da oldugunu bilen varsa lütfen yazsın.saygılar

• teacher, evliya teacher olmuş memleket memleket geziyo!

• teacher in hangi forumda olduğu sanırım diğer başlıkların altında yer alıyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NT_TeaM

teacher in hangi forumda olduğu sanırım diğer başlıkların altında yer alıyordu..

Sanırım bazıları dayanamayıp o başlığı uçurmuş.
  • Olabilir.. Fikrim yok konu hakkında..

Ekipler geziyor :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: NT_TeaM

Olabilir.. Fikrim yok konu hakkında..

Ekipler geziyor :))

Ekipleeeeeeer..... Albaylaaaar...

• ya bende arıyorum ama ss2 ustası nerede yazan topiği buamadım ama olsun teacher in açtığı formun adresi:

http://forums.cjb.net/teacherforum.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre forumda aramama rağmen ilgili konu başlığını bulamadım. Yön*ticilerewww.Turke**orum.com 'dan emir geldi demek ki!
  • dh kaliteli ,adaletli ve yararlı bir forum olarak görüyorum ama ilgili başlığın yok olmasını anlayamadım, ben bu işte bir artniyet olmadığını düşünmek istiyorum ,bu konu ile ilgili bir açıklama yapılırsa kafamızdaki ? lerinin kalkması açısından yararlı olacağı kanısındayım,saygılar.
  • Arkadaşlar Lütfen rica ediyorum artık bu forumda kimse benimle ilgili birşey yazmasın..

Bu forumda olmayan x bir kişinin tartışılması yanlıştır..

benimle ilgili konu doğru kaldırılmış..

Ayrıca Lütfen burda ne konuda olursa olsun Biryeri suçlamayın..Bir derdiniz varsa gidip oranın adminine veya forumunda yazıp iletebilirsiniz..Burda suçlamak yanlış..

kendinize iyi bakın..

sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeAcHeR. -- 17 Mayıs 2005, 20:36:14 >
  • evet arkadaslar teacher artık kendi forumunu kurdu...burda tarsımanın anlamı yok.bilmeyen arkadaslara mumkun oldugunca teacheri bulmaları icinb link vs konusnda yardım ederim ama artık burayıda tartısma ortamına dondurmeyelim.
  • Konu başlığının kişiye özel olması nedeniyle konu kilitlenebilirdi fakat direkt silinmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.