Şimdi Ara

TDA7372A hakkında yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oto teybinde TDA7372A serisi 15 bacaklı cıkıs entegresi bulunmakta. Dokumu asagıda mevcut. Bunun yerine takabilecegim ve daha fazla guc alabilecegim baska bir TDA bulabilirmiyim. Bridge olmayacak cunku onlar 25 bacaklı.
    Tesekkurler.

• az bir güç farkı için tda7375 kullanabilirsin giriş ve çıkışlar aynıdır.muadil gbi düşünün ses çıkış gücü biraz daha fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

az bir güç farkı için tda7375 kullanabilirsin giriş ve çıkışlar aynıdır.muadil gbi düşünün ses çıkış gücü biraz daha fazla

Dunden beri arastırıyorum. 7375 dedigin gibi uyuyor ama kazancı cok fazla degil. Bridge yapı olmadan kanal basına daha fazla guc alınan tda yok gibi gorunuyor. 2 ohmda hoparlor surulebiliyor thd oranıda degismiyor belki bu yonu kullanılabilir. Tavsiyen icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 26 Nisan 2007; 9:30:17 >

• Yalnız şu hususa dikkatini çekmek isterim dostum,
    7375 veya daha yüksek çıkış gücüne sahip bir entegre daha fazla akım çekecektir. Bu durumda enerji ve hoparlör sinyal hatları zayıf kalabilir. Diğer yandan teybin diğer kısımlarına giden akım azalacağından diğer katlarda da sorunlar oluşabilir.
    Ayrıca preampli kazancı 7372 ye göre dizayn edildiğinden 7375 veya daha güçlü bir entegreyle maksimum gücü alamayabilirsin. Belirttiğin gibi kazanç meselesi yüzünden.
    Bence daha sağlam bir çözüm olarak teybin çıkışına TDA1562 kullanarak bir booster yap. Hatırlarsan daha önce konuşmuştuk. Yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden bana yazabilirsin.
    Kolay gelsin.
  • Sn drhardware

Amacım goruntuye ve orjinallige min mudahale ile kayda deger iyilestirme yapmak aslında. Teybi bakım icin sokecegim ve bu calısma olabilirmi diye aklıma geldi. Ama bridge yapı olmadan olmuyor. 1562 calısma prensibi bakımından degisik bir entegre. Bu asamadan sonra booster olayı gundeme geliyor zaten.

Tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TWEETERLAR İÇİN YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.