Hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullanın... Evet, maalesef normal, buna Dirty Screen Effect (DSE) / Vignetting deniyor, az ya da çok tüm LCD panellerde var, FALD panellerde daha da belirgin oluyor, bu sorunlarla karşılaşmamak için OLED panel kullanan TV almanız gerekecek. Konuyla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz: https://www.rtings.com/tv/tests/picture-quality/gray-uniformity-dirty-screen-effect-dse < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Ağustos 2025; 17:59:15 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (901. sayfa)

-
-
C755 ile C6K birebir aynı mı, bence epey sitesinden bakıp yorumlamayın çünkü bu site muadili yurtdışı inceleme sitelerinin çok gerisinde. C755 ile c6k arasındaki en büyük farkı şöyle söyleyeyim C755 yaklaşık c6k nın üç katı daha fazla karartma bölgesine sahip dolaysıyla siyah başarımı çok daha iyi, çoğunlukla fiyatı belirleyen de bu özellik zaten
-
Teşekkürler hocam çok güzel açıklamışsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Futbol maçları için görüntü ayarlarını bilen var mı, gölgelenmeler var gibi, bölge bölge dalgalanmalar var sanki renklerde, daha önce de şikayet edenler olmuş bu durumdan, çözebilen var mı? C755 serisi tv.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 55C755 modelinde tcl tv m var tkgs açıkken ne yaptı isem epg gelmiyor tkgs de iken epg alabilen varmı varsa nasıl lütfen diğer türlü tkgs yi kapatınca epg geliyor ama kanal sıralaması ile uğraşmak istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tcl c755 bugün 509 otomatik güncelleme aldı v135 kullaniyordum size gelen varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanal sıralamasını bi kere yaparsınız, zaten siralayacaginiz kanal 20-30 arasi
Tv nizin yeni yazilim mi yüklumu ( en son v534 du) sonra hareket netliğini 5- 5 yapin bi de oyle deneyin
Bazı Tv kullanıcılarına gelmiş evet, amam son yazilimi şu an v534, manuel olarak yüklemeniz gerek yada onunda gelmesini beklemeniz gerek
C755, c6k dan daha üstün bi Tv hocam
Bunun yerine c655 pro tavsiye ederim hocam
bu iyi 509 ama 135 hepsinden iyi
Ben de aynısını söyledim zaten karartma bölge sayısı 3 kat daha fazla c755'in minili led TV'lerde fiyatı belirleyen unsur karartma bölgesinin çoğunluğu ne kadar çok karartma bölgesi o kadar oled'e yakın görüntü demek oluyor
-
V538 den bahsediyorlar
Hocam bu modelin birde pro olanı var ne gibi farkları var.
Zaten pro olani tavsiye ettim hocam fald panel
Tamamdır teşekkürler listeme aldım indirime girerse 75 inç olanı almayı düşünüyorum.
TCL 98C755 mediamarktta 134 bin eski model ama fiyat performan olarak ne dersiniz
C755 serisinin eslenigi avrupada QM7K midir rtings de incelemek istiyorum.
birde samsung qn90f serisi ile karsilastiran olur mu bu tv yi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerio -- 15 Ağustos 2025; 8:56:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X