Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.401
Cevap
481
Favori
970.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kullandım geri iade ettim paneli çok kötü. Görüntü kalitesi iyiydi ama arkadaşında dediği gibi c serisi daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt

c725 çok daha iyi. Neredeyse aynı fiyatta. Bana kalırsa c725'i tercih etmek daha mantıklı olur.

• C728 de 5 GHz WiFi kullanan var mı? Ben de kablosuz ağlar arasında 5G yi görmüyor. Yalnızca 2.4 GHz görüyor modem TV ye yakın mesafe olarak görmemesi imkansız. Hem oyun konsolu hem telefonum sorunsuz 5 Ghz ağa bağlanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caner.Pasha kullanıcısına yanıt
    Düşük kanal olması lazım. Aynı sorun xiaomi mi boxta da yaşıyordum. Modem den 36-38-40 gibi kanalı seçip sabit yapın. O zaman görecektir. Çekim gücü pek iyi değil ama. Modemle TV arası 6-7 metre ve 1 duvar var 100-150 mbit anca bağlanıyor modeme. 866 mbit destekli 5 ghzi modemimin. 80 mbit bağlantı da haliyle 35-40 mbit oluyor. Şimdilik işimi görüyor.

Aynı sorunu bende C725 ile yaşıyorum modem TV nin çok yakınında birde. 2.4 İle bağlanmak yerine 5G istiyorum ama bir türlü TV görmuyor hatta TV de bu özellik yok sanıyorum.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Kanal değerini sabitleyince görmeye başladı, siz de bir deneyin modem arayuzunden, üstteki yorum yapan hocam sayesin de çözdüm.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

C725'ler 5ghz'ye bağlanıyor sorunsuz.

• Dün arkadaş evine 55p725 aleı tv akşamları ışık sızmasından izlenmiyor meğerse bu seri p615'de dahil kronik ışık sızması probleminden avrupada iki senedir toplatılmış bizde satıyorlar hala resmen tcl üçkağıtçılığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheus.00 -- 15 Şubat 2022; 11:40:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba c728 normal izlerken bir sorun yok Tivibu kutu ile film açılınca TV kararıyor bu neden olabilir? Otomatik sınama moduna mi geçiyor kendi?

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Arkadaşlar 1080p -4k hdr işini çözmek için p.tesi vatan bilgisayara gidip üst seviye tvlerde 1080p ardından 4k hdr olarak karşılaştıracağız iki tvde deneme yaptık tvden oynattık filmi vestel 65 u 9500 ve tcl 65 c 728 ikisindede durum bu sekilde hdr bu kadar kötü olmamalı ya bizim tvler hdryi karşılayamıyor yada başka birsey var

• odesy kullanıcısına yanıt
    Artık DolbyVision daha başarılı görüntü sunuyor

• odesy kullanıcısına yanıt

Saydiginiz tvler hdr video'da 300 peak brightness veriyordur maksimum. Iyi bir goruntu almak icin en az 700 peak brightness almak gerekiyor. Bunun disinda isin contrast kismida var. Ne kadar siyah verebiliyor tv. Saydiginiz tvler o konularda basarili degil. Goruntunun kotu gozukmesi normal. Deginiz gibi avm'de high-end tvlere bakin farki anlarsiniz. Tv'lerin bu degerlerine de rtings.com'dan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 19 Şubat 2022; 17:7:5 >
    Bende de ayni sorun oldu modemi kapat tekrar ac duzeliyor hocam

• uni_cran U kullanıcısına yanıt

Modemi kapat, aç yapmaya gerek yok.

Her sayfada çözüm yazıyor artık.

TV düşük 5ghz kanal frekanslarını destekliyor.

5ghz de kanalı 36, 40, 44, 48 e sabitlemeniz yeterlidir.

• Merhaba arkadaşlar 1 aydır tcl 55c728 kullanıcısıyım. Uydu kanallarında takılma ve bozulma problemi yaşıyorum. Trt 4k da bozulma çok farklı bir şekilde olurken normal kanallarda sanki sinyalde hata varmış gibi bir bozulma oluyor. İlgili görüntüleri ekliyorum. Sinyal güçlerini kontrol ettiğimde sinyalde herhangi bir problem gözükmüyor. Zaten aynı yerde kullandığım lg tv de böyle bir problem yaşamamıştım. Aynı sorunu yaşayan ve çözen kişilerin desteğine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Fsee F kullanıcısına yanıt
    Hocam tv çöp olmuş panelde problem var muhtemelen.

Hocam bazı kanallarda kırılma benim c825 de de oluyor özellikle ccn kanalda çok oöuyor bende anlamadım

• morpheus.00 kullanıcısına yanıt
    Youtube veya internet üzerinden herhangi bir yerden izlediğim görüntülerde hiç bir problem olmuyor. Yalnızca uydu kanallarında sorun oluşuyor.

O zaman dahili uydu alıcısında problem var harici bi uydu alıcısıyla deneyin,üste ki yoruma bakılırsa kronik probleme benzio.

• morpheus.00 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum açıkçası. Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.