Sanırım kanal geçiş hızı bu şekilde,evde onvo tv var bimden alınma kanal geçişleri bariz daha hızlı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahonix -- 20 Şubat 2025; 10:54:10 > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (822. sayfa)

-
-
c755 için son beta versiyon yazılımı tavsiye eder misiniz. şu an kararlı sürümdeyim. v135 idi sanırım. ve link alabilir miyim geridekinden indiremedim
-
bir sayfa öncesinde söylenen o yazılım zaten. geriye doğru okuyun lütfen
-
ARAKDAŞLAR HERKESE MERHABA. BUNDAN YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE GARANTİMİN BITMESINE 3 AY KALDI VATAN DAN 65C735 MODEL TV ALDIM. ÇOK SEVEREK ISTEYEREK BILKOMA GUVENEREK ALDIM TV YI. ANCAK SON NERDEYSE 10 AYDIR TOZLANMA BULUTLANMA OLDU TV DE VE SERVIS 6 AYI GEÇTIGI ICIN TOZLANMANIN UCRETLI TEMIZLENMESI GEREKTIGINI SOYLUYOR BILKOMU ARADIM KESINLIKLE GARANTIYE GIRMIYOR DIYOR. DELI ETTILER BENI EV ORTAMINDA NASIL TOZLANIR DIYORUM CEVAP YOK QLED TVLERDE PANEL YAPIŞKAN OLUYORMUS NASIL TOZ GIRDI ARASINA ONU DA ANLAMADIM. TUKETICI HAKEM HEYETINE BASVURMAK ISTIYORUM AMA VATAN BILGISAYARIMI BILKOMU MU VERMEM LAZIM HAKEM HEYETINE BASINA GELEN VAR MI BOYLE BIR DURUM. YARDIMLARINIZ BEKLIYORUM ARKADASLAR BANA BIR YOL GOSTERIN LUTFEN.
-
Biliyorum da o linkten indiremedim. Hesap girişi istiyor. Girince de hata veriyor. Başka link rica etsem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TCL 50P635 modeli otomatik kapanma ayarını bulamadım.Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı
-
Vatanbilgisayar -Lg ikileminde ben ana servis saglayici olarak lg yi hakem heyetine vermistim. Biraz uğraştım ama sonunda yenisini verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman benim tcl i vermem daha mantıklı olur burada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tcl derken bilkom mu?
Yok şimdi ben vatandan aldım ürünü tcl marka ama bilkom servis bu 3 lüden kimi kurban seçmeliyim:) bu arada servis çağırdım ben videoları attım tabi o servis herhangi bir elektronikçi sanırım bayilik aldı o da bilkoma bildirmiş onlarda ücretli temizlik demişler ne yapmam lazım sizce
Turkiyede tcl diye bir yer varmi? Bilkoma vereceksin sanırım
Var tabi ya sonuçta Türkiye de ürün satıyor tcl ama servisi vermek olmaz gibi geldi bana ana firmaya dava açmak lazım
Fatura bedeli onemli. 30 bin altiysa hakem heyetine ustuyse tuketici mahkemesine basvuracaksiniz. Internette bolca makale var incelemenizi oneririm. Fatura ve bir dilekce ile konuyu yetkili mercilere taşimanizda fayda var. Eski model olduğu ve işin içinde bilkom ve vatan bilgisayar olduğu Icin işiniz zor görünüyor allah kolaylık versin...
AYARLAR
SİSTEM
GÜÇ VE ENERJİ
UYKU ZAMANLAYICI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar TCL 55c755 aldım servis kurdu ama 48 saat hesap eklemeyin dedi. Güncelleme gelecek dedi. Güncelleme bu sabah geldi ama 48 saat yarın 1 gibi dolacak bir güncelleme daha mı gelecek acaba.
Diğer bir konu TV kanallarındaki görüntü titrek sanki ışığı da bir kısılıp bir açılıyor Tv için ve Ps5 icin en doğal görüntüyü verecek ayarlari nasıl bulacağız. TV nin görüntü kalitesi acaba kötü mü derken ps5 üzerinden disneyplus içinden IMAX enhanced kısmında Queen konseri vardı onu açtım orda mesela muazzam bir görüntü kalitesi var Oled in bir tık aşağısı neredeyse.
TV Vrr destekliyor ama fortnite oynarken allm açık diyor ama vrr kapali diyor onu da çözemedim.
En önemli konu USB TLF da formatlayip taktım TV görmedi. Tek seferde 6 GB veya 20 GB dosya atabileceğim ve TV nin gorebilecegi dosya sistemi hangisi acaba bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tcl 55c645 mi yoksa tcl 55t7b modelini mi tercih etmeliyim genelde uydu kanalları ip tv den maç film dizi izleyeceğiz
Allah aşkına şu linki elinde olan biri yenileyebilir mi. link çalışmıyor diyorum hala geride var deniyor
-
merhabalar,
uzun süreli kullanımızda fikriniz nedir ?
-
buyrun;
hatta bir yenisi daha çıkmış sanırım
xda forums
TCL 2024 Google TVs (P655/P755/C655/C655 PRO/C765/T8B/C855/115X955)https://xdaforums.com/t/tcl-2024-google-tvs-p655-p755-c655-c655-pro-c765-t8b-c855-115x955.4666345/post-89952266
-
teşekkürler
XDA daki c855 konusu. c755 ile c855 yazılımları uyumlu mu
bu hatayı alıyorum yine:
Bir hesap seçin
Seçili kullanıcı hesabı, 'Fabian Seitz (FaserF)' kiracısında mevcut değil ve bu kiracıdaki '00000003-0000-0ff1-ce00-000000000000' uygulamasına erişemiyor. Hesabın öncelikle kiracıya dış kullanıcı olarak eklenmesi gerekiyor. Lüfen farklı bir hesap kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallistm -- 22 Şubat 2025; 11:11:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X