Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MrChame , THE_MAX_BJK Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.622
Cevap
444
Favori
904.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben de alayım dedim ama Fransada korsana mücadele yasaları sonucu bir şeyler olmuş real debrid artık bitiyor yorumları okudum, hala çalışıyor mu sorunsuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deta53 kullanıcısına yanıt

hocam aldım elime api keyi, onu yapıştıracak yer arıyorum

Steremio nun içindeyim. add-on hangisi olacak. aramaya debrid yazınca bişiy gelmedi de

• frekans76 kullanıcısına yanıt

aylığı 4euro zaten gittiği yere kadar. kapana kadar bir sürü film izlersin. 4k hdr filmler inanılmaz net bağlantın iyiyse bekleme zaten.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam sterimo eklentilerine real deprid eklentsi vardı, oraya girince api key istiyordu, bir ara baktığımda öyle görmüştüm, muhtemelen oraya girip yapıştıracaksiniz api keyi

Net bağlantım çok iyi de işte güvenemedim, 6 aylık alayım dedim, sonra vaz geçtim.

Tüh, 14 günü geçmediyse ikinci bir şansın olabilir diyecektim.

Yıllarca güncelleme çıktımı epg gittimi geldimi vs. kovalamazdın.

Lg Oled başlığına biraz göz gezdirdim, herkesin keyfi yerinde galiba çok sessiz kasvetli geldi sıkıldım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 5 Aralık 2024; 3:12:47 >

addonu aşağdaki siteden kuracaksın. debrid provider kısmında real debridi seç api keyi yapıştır sonra install de streamio ya kurulur addon

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konutorrentio.strem.fun
    Torrentio - Stremio Addon
    https://torrentio.strem.fun/configure

aynen kurdum öyle.

orda duruyor.

sonra nasıl ilerliyoruz TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

hocam tcl soundbar x937u indirim kampanya gibi bişey olursa haberdar edermisin. 15k ya düşünce nakit yoktu kaçırdım şimdi 20k üstüne çıkmış. ses sistemi olmadan da filmleri pas geçiyorum.

torrent.io rd olarak eklentiyse streamio ya tamamdır. filmleri aradığında listelerken torrent rd yi seçeceksin

Debid search

ve

Torrentio RD

installed kısmında bunlar var.

evet artık discover kısmında hangi filmi tıkalrsam RD+ seçenekleri de geliyor.

Hocam benim asıl amacım download şu anda, masaüstü pc ye de kurup nasıl download ederim?

eidt: Stremio windows yüklüyorum şu anda.

PCde utorrent kullanıyordum , torrent sitelerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Aralık 2024; 3:16:26 >
  • bu arada DV/HDR filan yazıyor bilgisinde ,

DV ne demek?

bir de windowsta da üstüne basınca direkt film açılıyor, download seçeneği nerde acaba

Hocam dayanamayıp bende aldım ama +RD yi göremiyorum, neyi eksik yapıyorum

"DV ne demek?" DolbVision.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

bu aralar zamanım oldugundan kurcalıyorum baya, yakında en son ne bıraktıysam ona dönerim sanırım )))

3yıl sonra satıp 75 inch Olede geçeriz artık napalım. hem oledler oturmuş olur.

TCL oled alırız o zamana TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

PS5 gelsin de bi, ondaki performansını beğenmezsem üzülürüm ama.

Şu anda harici uydu alıcımı boşa çıkaracak görünüyor upscaledan, iptv ve youtube perofrmansından memnunum , hoş onlardan memnun olmanın asıl nedeni galiba Google TV olması.

Smarttube mesela yükleme şansım LG veya saasungta var mıydı bilmiyorum. reklamsız youtube seçenekleri ve AVRye uygun ses seçenekleri.

ama extremeiptv gibi üst düzey bir iptv uygulamasını kesin yükleyemezdim o sadece android sanırım.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

tamamdır, şimdi PCden de girdim, basınca çat diye filmi oynatmaya başlıyor, ama ben download seçeneği arıyorum.

yoksa download için bir eklenti mi lazım?

ben bunları direkt tv den çalıştırmam sanırım zaten.

Masaüstü PC / AVR / TV kombinasyonu daha kaliteli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Aralık 2024; 3:34:25 >

Stremio geçen sene C845 içine yüklemiştim, bir türlü addon eklentisi becerememiştim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Sonra hallettim bir remux Avatar filmi açayım dedim o zamanda internet hızım 50mbps, takıla takıla oynatınca leyn dedim uğraşamam sildim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• Film aradığımda nü şekilde çıkıyor +RD göremedim
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

hıocam

bu eklentiyi yükleyip.

sonra eklentiler-yüklenenlerden dişli çark tıklayın,

açılan yerde en alttan 3.sırada realdebrid

2.sıraeda da satın aldıgınız KEY.

https://torrentio.strem.fun/configure

bedne onların başında RD+ yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.