hocam sizin son durum ne oldu? |
|
İyi düşün iyi olsun. Hep kötüyü çağırdığımız için negatif vakalar bitmiyor. Zaten ekran koruma naylonu vs üzerinde olur. Hadi iadeden gitti vs tekrar o naylonu öyle simetrik çekemezler herhalde. Umarım uzun yıllar keyifle kullanacağın TV olur. |
Var var. Hatta ben bile paranoyak olduğum için bakmıştım. İçim rahat etmişti. Kaynak olarak HDMİ 1 SEÇİN AYARLAR RESİM GELİŞMİŞ AYARLAR PARLAKLIK AYARI KONTRAST 6425 GİRİN RUNNİNG TİME bölümüne girdiğinizde çalışma süresini göreceksiniz Eski üyelerden Ademin paylaşımı var (video) ![]() Bu risk her markada olmakla birlikte TCL televizyonlarda bilinmeyen bu özelliği de sizlere duyurmuş olalım ki SIFIR diye satın aldığınız televizyonların mağazada aylarca Teşhirde Demoda kullanılıp size SIFIR diye satılmasına bu kontrol sayesinde izin vermemenize katkımız olsun.
Aynı zamanda X nedenle iade edilip SIFIR diye yeniden satılan ürünleri de MONTAJ esnasında yapacağınız kontrol ile anlayıp ürünü reddedebilirsiniz.
Kaynak olarak HDMİ 1 SEÇİN
AYARLAR
RESİM
GELİŞMİŞ AYARLAR
PARLAKLIK AYARI
KONTRAST
6425 GİRİN
RUNNİNG TİME bölümüne girdiğinizde çalışma süresini göreceksiniz
Adem Helvacı kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/c/AdemHelvacı?sub_confirmation=1
İnceleriz kanalımıza abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/c/inceleriz?sub_confirmation=1
Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz.
https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join
İnceleriz Forum'da İnceleyenler Kulübü'ne Siz De Dahil Olun!
https://www.forum.inceleriz.com/#inceleyenler-kulubu.79 https://www.youtube.com/watch?v=syzadoTeKt0< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 1 Kasım 2024; 13:58:20 > |
|
29 ekim derken seneyi bekleyelimmi diyorsunuz ? uzun bir zaman |
amazonda TCL 75P735 34.000 tl şu anda ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 1 Kasım 2024; 16:14:47 > |
MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
|
Benimki şuan Türkiye deki satılan TV ve Türkiye de üretilmiş. Mesela Yurtdışındaki videolarda 2 kumanda çıkıyor. Burada sadece bir kumanda çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
haydaaa.. bende ıkı kumanda bekliyorum aslında.. Vatandaki elemanda iki kumanda var felan diyordu ? ama açmadan emin olamayız. tr de üretilense bendekide öyle cıkacaktır . illa bir yerlerden çalacaklar. sanki ucuza satıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 1 Kasım 2024; 16:41:29 > |
okullux.com
|
bende aslında bulamadım ama hepsiburada satıcı olarak sadece bu model vardı, onu sepete ekleyince indirim oluyordu ondan dolayı kampanya yapıyoruz diyip hangi modelde yaptıklarını yazmamaları da başka bir komedi zaten, fırsatı kaçırman için kenara gizlemişler resmen |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar herkese merhabalar, bugün N 11 de 1-4 Kasım indirimleri ile karşılaştım ve TCL 98P755 98 " 4K Google LED TV yi 89.999 TL aldım.Vade farksiz KK na 3 taksit yaptırdım, ticari kartlara 6-9 taksite kadar cikabiliyor. Takip eden arkadaşlar varsa haber vermek istedim,.Tek endişem kargoda bir darbe alması.Simdiden çok heyecanlıyım, geldiğinde tekrar yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vatanda sabah 77 bin fiyatı tekrardan 59.500 tl fiyatına indirmişler 65C855 modeli için, bu nedir arkadaş yukarı aşağı yukarı aşağı... amazonda da artık 60 bin liraya satışta eğer prime indirimleri ile beraber güzel düşüş olursa amazondan almak çok daha iyi gibi sıkıntı çıkarsa iade rahatlığı açısından |