Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.629
Cevap
573
Favori
1.195.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş

75 inç mi aldınız hocam hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İçerik dolby vision ise değiştiremezsin. Dolby vision özelliği olmayan bir tv box kullanırsan dolby vision seçeneği görünmez ve açılmaz. Televizyonuzun modeli nedir ve dolby vision ile sorununuz nedir

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Ama şu arama kısmı hala deaktif. Tıklıyorsun öylece bekliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• maeds M kullanıcısına yanıt
    Nokia 8010 ile de Dolby Vision veya HDR10 olarak kendisi aktif ediyor, kapatmayı falan hiç denemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

C935. Çünkü Görüntü ayarları berbat oluyor. Televizyon babamda ve başka şehirde olduğu için deneyemiyorum. televizyonu kendime alıp ona Oled almayı düşünüyorum.

Televizyonunuzun güncellemesini yaparsanız en ufak sorun kalmayacak. Dolby vision u cok beğeneceksiniz. Eski yazılımda sorun vardı. Yeni yazilimlarla bu sorun çözüldü

Evet hocam Tesekkurler

carsamba icin kargo demistim bekliyorumTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Elendil1903 E kullanıcısına yanıt

Usb fat 32 olarak bicimlendirin

Dosyayı zip olarak indirin ve usb ye yukleyin. Zip indirin açmayın

Usb yi tv ye takin

Logunun altındaki düğmeye basılı tutun. Yukleme başlayınca kadar elinizi düşmeden kaldirmayin

bir çok kişide var okuduğum kadarıyla,

Şu yorumları alabilir miyim?

-karanlıkta siyah performansı nasıl

-açılı bakışlarda 30 dereceden vs görüntü değişimi nasıl?

• Merhaba yakın zamanda televizyon almayı düşünüyorum ve bu sebeple araştırmaya başladım forumu çok eskiden beri kullanırım farklı kullanıcı hesaplarım vardı silindi yeni bir üye değilim ama Tv forumuna daha önce bakmamıştım.

Öncelikle 55inç bir Tv olacak ve dolgun maaşlara çalışan biri değilim daha doğrusu kredi kartı ile alacağım yani borç ile almış olacağım. Neden bunları yazıyorum özetlersek minimum bütçe ile alabileceğimin en iyisini almak ve kafamda soru işaretleri kalmasın istiyorum. Yani en yeni teknolojileri barından daha çok akşamları evde yerel kanalları dizi film vs izleyebileceğim bir Tv olacak ara sıra internet üzerinden veya platformlar üzerinden filmler vs..

Araştırırken 2 Tv gözüme takıldı biri ;

Samsung 55qn85D modeli ( Normalde bu Tv için kesinlikle bütçem yok ama zorlayarak almayı çok isterim)

TCL 55C755 modeli kağıt üzerinde istediğim tüm özellikleri barındırıyor ve fiyatı da piyasaya göre uygun.

Şimdi gelelim esas meseleye forumda satıcılar var ve tabi ki kendi malını över satmaya çalışır buna itirazım yok ve bu forumda da gördüğüm TCL ve Samsung arasında bir rekabet oluşmuş ve kısmen karalama yapılıyor. Garanti servis olayına çok takılmıyorum ben , bir sorun olduğu zaman her türlü problem yaşanıyor benim için en önemli kriter görüntü kalitesi ve en yeni teknolojileri içeriyor olması.

Benim sorum şu; gönlüm tabi ki Samsung marka bir Tv almak istiyor ve kalitesi tartışılmaz bu konuda çoğu kişi ile hemfikirim ama TCL marka modeli tercih edersem görüntü kalitesi panel ve kağıt üzerinde vaad ettiği teknolojiler anlamında pişman olur muyum ? TCL alırsan görünti kalitesinde kesinlikle çok pişman olursun bence hiç bulaşma diyenler var mı? Fiziksel olarak izleme inceleme şansım olmadı önce mutlaka bayilerde bakacağım ama yine de sormak istedim. Markalardan bağımsız tüm detaylara hakim tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var uzun oldu kusura bakmayın şimdiden çok teşekkür ederim .

• erkany07 E kullanıcısına yanıt

Bak sana ve tum kullanıcılara bilgi olsum diye yazıyorum. Eger qled veya miniled alıyorsan en iyisi tcl. Samsungdan pahali olsa bile tcl alinir. Her türlü Samsungdan dan ustun . Qn85 dediğin alet c745 ile karşılaştırabilirsin. C755 zaten onun çok ustunde bir cihaz. C855 ayarinda dunyada oyle bir tv yok. Samsung zaten tcl nin alt model panellerin alip kullaniyor. Uretici tcl zaten. Google tv olmasi, dolby vision olmasi da zaten extrasi. Eger oled dusunuyorsan tcl de öyle bir tv yok. Samsung yada lg bakacaksın. Oledler de cok guzel cihazlar. Artıları var eksileri var. Ama cok şıklar ve siyahlar muhtesem. Demem o ki miniled alıyorsan tcl

bu arada C745 modelini aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 18 Ekim 2024; 17:38:53 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • uzil kullanıcısına yanıt

hocam ekrana

kareli bir görüntü verip bakar mısınız. orda belli olur.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuwww.hiclipart.com
    Lines, black and blue grid illustration transparent background PNG clipart | HiClipart
    https://www.hiclipart.com/free-transparent-background-png-clipart-qdrxb

böyle bişey açtırdım youtube dan..evde değilim..

sanki bişey yok gibi TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • uzil kullanıcısına yanıt

bence bi sıkıntı yok hocam.

bu arada yakalamışken sorayım, 30 derece açıda bakınca karşıdan bakmaya göre ekranda bir farklılık hissediyor musunuz?

siyah başarısını zaten soramıyoruz zira foto-iso yarlarına göre bile değişiyor,

ancak yan yana 2 tv yi koyarak anlaşılabilir sanırım.

ancak yorum alırız )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Ekim 2024; 20:28:28 >

ben tcl tv lerini çok beğemiyorum hatta 3 5 yıla en büyük olur tv pazarında c755 var benimde

on numara tv net c755 65 inç var

• Tcl 65C755 almak istiyorum en başından beri ama fiyatı belimi büküyor malûm ekonomik şartlar çok zor. Sağlam bir indirime de girmiyor 45 bin bandında. Bir yakınım Toshiba 65QA5D63DT önermişti o da 25 bin şu an. Yani kağıt üstünde özelliklere bakınca öyle müthiş bir fark yok gibi. Tcl'e 20 bin Tl fark vermeye değer mi sizce? Oyun oynamam, Digitürk maçları ve Youtube'da takılmak film dizi izlemek kullanım amacım. 20 bin fazla vermek değer mi onu düşünüyorum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.