< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 6 Ekim 2024; 9:30:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (601. sayfa)

-
-
Hocam tahmin ettim yerel karartmadan ötürü olduğunu. Çünkü altyazının alt satırı alttaki siyah banta sınır. Yerel karartmayı kapatınca da ne anlamı var ki bu tv nin? En dikkat çekici özelliklerinden biri bu değil mi? Bilmediğimden soruyorum.
Evde değilim ama sizden ricam deneyebilirseniz 1.si Altyazı konumunu tv ortasına getirin muhtmelen problem çözülecek.
2.si varsa disney+ imax film açınız. Bantsız tam ekranda muhtemelen olmayacak o problem. Yerel karartma açıkken deneyiniz.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 6 Ekim 2024; 11:10:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 65 ekran televizyon almak istiyorum aklımda TCL 65C755 modeli var bunun yanında yakın zamanda çıkan TCL C855 bazı özellikleriyle C755 modeline göre ileride. Fiyatların düşeceğini baz alırsak C855 serisini beklemek mantıklı mı yoksa C755 serisi alıp geçeyim mi? Bir diğer husus servis desteğinde sorum olacaktı. Gittiğim mağazalardan bazılarında mağazada bulunan TCL marka televizyonlarından arızalı olanlara dahi servis gelmiyor denirken başka mağazada ise piyasada yeniler Koç grubu distribütörlüğünde Bilkom servis ağıyla anlaşıldı sıkıntı yaşatmaz deniyor. Bu konuda sorun yaşayan veya bilgisi olanlarda cevaplarsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende var c755 65inc memnunum çok hızlı TV görüntü ayarları ile oled gibi oluyor
Bu görüntü ayarlarını nasıl yapıyorsunuz hocam
Hangi ayarları kullanıyorsunuz hocam bu TV'yi ben de almak istiyorum.
valla forum da bir arkadaş paylaşmıştı ismini unuttum o yazmıştı
Arkadaşlar iyi forumlar şuan hali hazırda Samsung 55q95t model TV kullanıyorum ikinci bir tv ye ihtiyaç doğdu. Yine samsung bakıyordum 55qn90d hedefledim ama TCL markasında bu fiyat bandına yakın bir model var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim tclde ses çıkışı kablolu kulaklık+ tv seçeneği var.
Tvde kullanılabilecek kulaklık bilen eden var mı?
Tv sesi çok iyi ama gece açamıyorum kulaklıkla kendime göre yüksek açıp diğer izleyicilerin tv hoparlöründen kısık izlemesini kurguluyorum
Beklerseniz c855 serisi gelmek üzere
Vatan Bilgisayar C855 leri satıyor.
-
55" olarak çıkmadı sanırım. Yukarıdaki arkadaş 55 olarak soruyor.
Bluetooth kulaklık kullanın
Arkadaşlar merhaba,
Soracağım sorunun belki cevabı verilmiştir ancak ben göremedim.
Tv'im 65C745. Netflix,Disney+ uygulamalarında DOLBY VİSİON özelliği otomatik olarak aktif oluyor ancak aktif olduğu an ekran parlaklığı gidiyor görüntü kararmış olarak gözüküyor ve ayarlardan hiç bir türlü dinamik,spor gibi seçenekleri seçemiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı nasıl kapatabiliriz dolby visionu
Teşekkürler.
-
Bluetooth kulaklık olunca sadece sesi kulaklığa veriyor.
Tvden de ses çıksın istersen aynı anda kablolu takmamı istiyor.
Merhaba...
C855'in 55 inch büyüklükte olanı üretilmiyor. En küçük 65 inch var.
-
Dolby vision u kapatamazsiniz. Dolby vision devreye girdiği an goruntu ayarlarından dolby vidion iq yada parlak secin. Zevkinize gore
Merhabalar, baya süredir bir tv arayışındayım. Forumlar vs'de epey araştırma da yaptım. Son olarak da sizlere danışmak istedim. Akşamları belki 3-4 saat film izlemek, içerik tüketmek ve maç izlemek bir tv arıyorum. Bütçem 30k civarı. 55 inc'te c745 ve c755 arasında kaldım. Konsol veya pc ile kullanmayacağım için 144hz pek bir işime de yaramayacak gibi. Daha iyi bir alteranatif olabilir mi? ya da bunlardan hangisini seçmeliyim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
-
Bluetooth kulaklık bağlandıktan sonra ses ayarlarında ses çıkışı bölümünde ikisi de var ekran görüntüsü aldım ama yüklenmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusberk -- 8 Ekim 2024; 14:51:58 >
Yok ki hocam ss atabilir misiniz eve gidince atarım size. Kablolu + tv var. Sadece Bluetooth var. Oto var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X