Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: STMUS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.382
Cevap
480
Favori
966.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ota olarak geri dönülmüyormu bilginiz varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tcl tv de son güncellemeyle beraber uydu kanallarında sinyal yok hatası alıyorum başka kanala geçince düzeliyo yani uydu ve bağlantıyla alakası yok direk cihazla alakalı bir sıkıntı ve son güncellemeyle saçmaladı. Çözüm nedir acaba

• Arkadaşlar akıllı Tv'de kullanabileceğimiz vpnli bir browser var mı upx gibi?

• herkese selamlar,

şu an samsung q80r kullanıyorum ve artık yenileme zamanı geldiğini düşünüyorum. malum fiyatlar nedeniyle de öncelikli olarak TCL 65C845 üzerinde yoğunlaştım. fakat biraz youtube videoları inceleyince kafamda soru işaretleri oluştu. Mini led ve 500 den fazla local dimining olmasına rağmen blooming etkisinden çok bahsediliyor. malum bu da insanı tereddüt e düşürüyor.

Bu tv ye sahip olan arkadaşlar ne derler? Bu tv ye gerek yok C755 al diyen var mı? gerçekten de karanlık sahnelerden blooming fazla mı? 2000 nit parlaklığın SDR içeriklere olumsuz etkisi olduğu doğr mu? Ve tabi başka eksi yönleri varsa nelerdir?

vereceğiniz cevaplar bana çok yardımcı olacak, şimdi den herkese teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkc44 -- 24 Mayıs 2024; 22:16:38 >
  • Zullo Z kullanıcısına yanıt

pkg dosyasıyla 98'e geri dönün

• ArGoDa kullanıcısına yanıt

Evet denedim. Dönmüyor. USB taktığımda "güncel yazılım bulunamadı" demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur1222 -- 24 Mayıs 2024; 22:42:13 >
  • 55c745 vatan'da 27.411 tl rekor indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

65C745 alışverişi son 1 haftada çok yordu beni, geçen hafta Amazon'dan 36 bine sipariş verdim, Hepsiburada'da 34'e düştüğünü görünce Amazon kargoya vermeden siparişi iptal ettim, haftasonu tek çekim 34 binden sipariş verdim. Pazartesi teslim edildi, teslim aldıktan 2 saat sonra Hepsiburada'da 3 taksitle 32 bine düştüğünü gördüm. Bu gibi durumlarda para iadesi vs. yapmıyorlar. Kutuya dokunmadan iade talebi oluşturup 32 binden verdim siparişi, dün yenisi geldi ve aynı gün servis montaj yaptı neyseki.

• 65C745 ten genel olarak memnun kaldım, renkleri, canlılığı, siyahı, akıcılığı 10 numara. Ancak, sesini beğenmedim doğrusu, çok tiz, dolgunluk yok, bas yok. Ayarları karıştırdım, sesle ilgili işe yarar bir ayar bulamadım. Bu durumda emektar 2+ 1 creative hoparlörle devam edecem.

• Ekan06 E kullanıcısına yanıt

ses ayarlarında bas iyileştirici ve surround sanallaştırıcıyı en yükseğe alırsanız biraz daha toklaşıyor ses. ama evet, c745'in tek eksiği bas

• windtalker425 W kullanıcısına yanıt

x1'lere x2'ler kadar seri güncelleme gelmez. zaten TV'nin çoğu şeyi daha stabil çalıyor x2'ye göre. şikayetlerin çoğu x2'de.

şöyle örnek vereyim. bu zamana kadar X1'in aldığı güncellemeler;

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

bu da bu zamana kadar X2'nin aldığı güncellemeler;

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

özetle. X2 daha yolun başında. X1 güncelleme almaya devam eder tabi ama seri güncelleme beklemeyin. dediğim gibi TV zaten stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Mayıs 2024; 23:52:43 >

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Medimarket 17bine vermisti rekor onda😀

• galirikPEH G kullanıcısına yanıt
    O eski bayağı 😁
    Şu son 1 hafta içinde olan.

Ekolayzır yok mu C745'lerde ? Çok değişiyor ses ekolayzırla...

• Ekolayzer yok sanırım, ayarlarda rastlamadım. Ses ile ilgili birkaç ayar var ama çok işe yaradığını söyleyemem. Optik ses çıkışı var zaten, ona göre uygun fiyatlı bir ses sistemi sorunu çözer. Varsa önereceğiniz F/P ürünü paylaşın, değerlendirelim. Benim takibe aldığım ses sistemi Samsung HW-C450/TK

• dün seri güncelleme gelmez dedik X1 lere güncelleme gelmiş az önce;

New TCL T615T03 platform Google TV Update available in V613.

TV models ....C745 & C845....C955 (Japan)

C735 & C835 & C935.......(C728 & C825)

V8-T615T03-LF1V613.000872

V613 OTA

https://shorturl.at/JBoWa

• Bu arada, Hepsiburadanın gönderdiği 65C745 ler X2 yeni işlemciye sahip, kutu üzerinde arsenal logosu vardı, usb portu da mavi.

Ayarlar - Ses - Gelişmiş ayarlar altında bendeki c728'de... Ses ön ayarı da dynamic olarak dinliyorum.

Samsung HW C450 orta halli bir 2.1 soundbar. Bass iyi sayılır, bluetooth bağlantısı da var. Tek eksiklik 5.1 olamaması. Arka hoparlör tanımlansa bile hiçbir zaman merkez kanalı olmayacak. 2.1 yeter diyorsanız makul bir sistem. Gerçi soundbarlar asla gerçek 5.1 sistemler kadar surround ses veremiyorlar...

• Bugün gittim ve çıplak gözle baktım. C845 ışıl ışıl fakat o kadar nit değeri blooming yapar mı bilemedim. Ev de kullanınca ancak net bir bilgi sahibi olunabilir.

Bu X1 ve X2 olayı nedir? Ne farkı var?

• Bugün TV geldi sonumda kurulum yapıldı. Testi yaptım herşey güzel. Şuan prime video bakıyorum. Muhteşem bir görüntü var. Güncelleme yapmadım. Hangi versiyon bakmadım.

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.