< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
RYZEN 5 7600X || MSI PRO B650-P WIFI || ASUS ROG STRİX 3090 OC || CORSAİR VENGEANCE 32GB 5600 MHZ CL36 -> 6200 MHZ CL30 || KINGSTON KC3000 1TB || LİANLİ LANCOOL 216-W || LİANLİ GALAHAD 240MM-W || THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 850W GOLD || PHILIPS 27M1F5500P 2K 240HZ
|
|
RYZEN 5 7600X || MSI PRO B650-P WIFI || ASUS ROG STRİX 3090 OC || CORSAİR VENGEANCE 32GB 5600 MHZ CL36 -> 6200 MHZ CL30 || KINGSTON KC3000 1TB || LİANLİ LANCOOL 216-W || LİANLİ GALAHAD 240MM-W || THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 850W GOLD || PHILIPS 27M1F5500P 2K 240HZ
|
|
Şimdi farkettim. Trt spor'ta alt yazılar kafa süretleri falan panelde görüntü çok silik oynuyor. Arka led ışıklar devreye girmiyor. Hatta karanlık şekinde parlaklık ayarlarına giriğ değiştirdim onayladım. Fener tutunca daha belli oluyor. Kesinikle bu tv sorunlu. Teknosada stok yok iade edebiliriz dedi. Tcl müşteri hizmetlerini aradım siz tedarikçisiniz ne yapabilirim dedim kayıt açtılar. Şaka gibi. Burda asıl soru şu. Servisin verdiği iade/değişim raporunun süresi var mı? Yani ben diyelim ki 3 ay bekledim teknosada ürün stoğa girdi. Buyur kardeşim iade/değişim ürünü değiştir diyebilir miyim? Kesin olarak bu bilgiye erişmem lazım yasal bir kaynak vb |
|
33.000 küsür diye hatırlıyorum hocam media markt. 35 bile değildi daha düşüktü. Ben 75c745 40 k aldığımın ertesi günüydü kararsız kalmıştım hatta 7 k daha düşüğe 65c845 mi alsam diye. |
|
Evet hocam doğru. Düzelmedi hocam. Sorun başka benim tv'de ben bunu kabullendim artık |
|
75 picelleşme yspıyormu 75 aldogına pişman oldunmu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
65C845 kullanıcıları TV için yorumu nedir acaba? Işık sızması, çiçeklenme renklerin doğruluğu hakkında ne derler? 65QN90C alacaktım dün kampanya ile 48.500 e geliyordu. Teknik hatadan alamadım. Ama benzer kampanyalar olacak bu ay anlaşıldı. Her markadan gelyor. C845 de öyle, bugün daha da düşmüş. 40 altına da ineceğini düşünüyorum bekledikleri sipariş gelmez ise. Avrupa ya göre bizde aşırı pahalı satıyorlar. |
|
Dün gece 3 te nasıl olduysa kredi kartı işlemim onaylanmamış ve alamadım. Ama gerçekten iyi fiyata geliyordu ama arada hala 7500 tl fark kalıyordu öyle olsa bile. Aradaki farka değecek bir fark var mı? C845 canlı görme şansım olmadı İzmir' de. Oled paneller gerçeklten güzel ama hem aynı sahnede parlaklığıı kısması, yanma sıkıntısı beni geriyor. Şu an QN90C ye rakip olabilecek bir tv arıyorum mini led olarak ve pek seçenek yok. Yansıma da önemli, QN90C başarılı( oled S90C çok daha iyi) C845 i de merak ediyorum. Geçen mediamarkt ta 35, club indirimi ile 33 e satılmış. o fiyatı görsem affetmem. Vatan da S95C oled i 64 e satmış salı günü. Dolar kuru artmadan bu indirimleri bu ay değerlendirmek lazım. |
|
|