Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.823
Cevap
520
Favori
1.085.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O devam etme mevzusu şöyledir 30 eylüle kadar faturalandırılmış ve 15 ekime kadardı yanlış hatırlamıyorsam servis tarafından kurulumu yaptırılınca veriliyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    RYZEN 5 7600X || MSI PRO B650-P WIFI || ASUS ROG STRİX 3090 OC || CORSAİR VENGEANCE 32GB 5600 MHZ CL36 -&gt; 6200 MHZ CL30 || KINGSTON KC3000 1TB || LİANLİ LANCOOL 216-W || LİANLİ GALAHAD 240MM-W || THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 850W GOLD || PHILIPS 27M1F5500P 2K 240HZ
  • abudik91 kullanıcısına yanıt
    Bende bi arim bakalım öyleyse bende bu fırsattan yararlanabilicem demek oluyor

RYZEN 5 7600X || MSI PRO B650-P WIFI || ASUS ROG STRİX 3090 OC || CORSAİR VENGEANCE 32GB 5600 MHZ CL36 -&gt; 6200 MHZ CL30 || KINGSTON KC3000 1TB || LİANLİ LANCOOL 216-W || LİANLİ GALAHAD 240MM-W || THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 850W GOLD || PHILIPS 27M1F5500P 2K 240HZ
  • abudik91 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğini gibi ekim ayı içerisinde alınıp kasım ayına kadar servis kurulumu yapılmaş cihazlarda kulaklığı veriyorlar süreyi uzatmışlar

Şimdi farkettim. Trt spor'ta alt yazılar kafa süretleri falan panelde görüntü çok silik oynuyor. Arka led ışıklar devreye girmiyor. Hatta karanlık şekinde parlaklık ayarlarına giriğ değiştirdim onayladım. Fener tutunca daha belli oluyor. Kesinikle bu tv sorunlu. Teknosada stok yok iade edebiliriz dedi. Tcl müşteri hizmetlerini aradım siz tedarikçisiniz ne yapabilirim dedim kayıt açtılar. Şaka gibi.

Burda asıl soru şu. Servisin verdiği iade/değişim raporunun süresi var mı?

Yani ben diyelim ki 3 ay bekledim teknosada ürün stoğa girdi. Buyur kardeşim iade/değişim ürünü değiştir diyebilir miyim? Kesin olarak bu bilgiye erişmem lazım yasal bir kaynak vb

33.000 küsür diye hatırlıyorum hocam media markt. 35 bile değildi daha düşüktü. Ben 75c745 40 k aldığımın ertesi günüydü kararsız kalmıştım hatta 7 k daha düşüğe 65c845 mi alsam diye.

Evet hocam doğru. Düzelmedi hocam. Sorun başka benim tv'de ben bunu kabullendim artık

75 picelleşme yspıyormu 75 aldogına pişman oldunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

65QN90C alacaktım dün kampanya ile 48.500 e geliyordu. Teknik hatadan alamadım. Ama benzer kampanyalar olacak bu ay anlaşıldı. Her markadan gelyor. C845 de öyle, bugün daha da düşmüş. 40 altına da ineceğini düşünüyorum bekledikleri sipariş gelmez ise. Avrupa ya göre bizde aşırı pahalı satıyorlar.

Aynısını ben ve benim gibi burdaki bağzı arkadaşlarda yaşadı benim almaya çalıştığım TV TCL 65C935 modeliydi stokta 1 adet kalmıştı ve adresten kaynaklı sipariş oluşturulamıyordu ve bu dediğim 1 ay kadar önceydi şuan stokta 1 adet aynı TV hala duruyor amazon numune olarak tutuyor bu TV yi

• 1 stoklu ürünlerde bu hata oluyor evet ama ben 65 tv lerin hepsinde aynı hatayı alıyorum, bu adrese sipariş verilemez diyor. Buraya Kolay gelsin, agt gelmediği için sanırım mng ve aras kargo bu ürünleri taşımıyor.

Stokla alakalı değil stokta daha fazla ürün varkende aynı sorunu yaşayanlar oldu amazon müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bu konu hakkında ürünü taşıyan kargo firmasının bulunduğunuz bölgeye teslimatı yoktur buyüzden bu hatayı alıyorsunuzdur dendi ama öyle birşey yok bulunduğum bölgeye bütün kargo firmaları geliyor agt,kolay gelsin,aras kargo,yurtiçi kargo,sürat kargo,ups kargo,horoz lojistik,mng kargo yani hepsi geliyor hatta bunuda söyledim görüştüğüm kişiye ve cevap olaral kataloglamayla alakalı bir hata vardır ozaman dendi hatta bununla alakalı kayıt açtı ama birşey değişmedi.

Dün gece 3 te nasıl olduysa kredi kartı işlemim onaylanmamış ve alamadım. Ama gerçekten iyi fiyata geliyordu ama arada hala 7500 tl fark kalıyordu öyle olsa bile. Aradaki farka değecek bir fark var mı? C845 canlı görme şansım olmadı İzmir' de. Oled paneller gerçeklten güzel ama hem aynı sahnede parlaklığıı kısması, yanma sıkıntısı beni geriyor. Şu an QN90C ye rakip olabilecek bir tv arıyorum mini led olarak ve pek seçenek yok. Yansıma da önemli, QN90C başarılı( oled S90C çok daha iyi) C845 i de merak ediyorum. Geçen mediamarkt ta 35, club indirimi ile 33 e satılmış. o fiyatı görsem affetmem. Vatan da S95C oled i 64 e satmış salı günü. Dolar kuru artmadan bu indirimleri bu ay değerlendirmek lazım.

Hocam c845 qn90 in rakibi olamaz bnce, bn cok arstiridm ama c935 bilemem. Bn nedenle c745 aldim neden aldim dersen, Cok ucuza denk geldi ve soyel dusundum nihayetinde her iki tv de oled degil oled disi teknolojide tvler arasi tabiki ciddi fark var ama nihayetinde mikro led yada oled olmadigi muddetce bloming ciceklenme hdr yetersizligi olacaktir. Bn boyle dusunerek ileride sizinde bahsettiginiz yanma ver dusuk parlaklik sorunlarini cizduklerinde oled tv alirim dusuncesiyle c745 aldim ve cok cok memnunum sadece renkler biraz doygun geliyor buda kisisel zevk belki sen cok begenirisin

Youtubde qn90 vs c845 karsilastirmasi ile c745 vs c845 karsilastirmasi var iyi fikir olustiruyor, ayrica qn90 ve oled karsialstirmasi ve c845 ile oled karsilastirmasi ayri ayri karanlik oda testleri var onlari muhakkak izle

Üstat geldi mi alınası fiyata, ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanby -- 13 Ekim 2023; 18:1:2 >

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.