Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TCL Move Audio S600 Kablosuz Kulaklık (Aktif gürültü engelleme) (SATILDI !) Satın Al 18 Mayıs 2022 15:09 1 1 TCL Move Audio S600 Kablosuz Kulaklık (Aktif gürültü engelleme) (SATILDI !) FORUM DIŞINA SATILDI !MerhabalarGeçen haftalarda ihtiyaç doğrultusunda kablosuz kulaklık ararken bunu buldum ve birisini kendime diğerini de anneler günü için anneme hediye olmak üzere 2 adet satın aldım. Geçen hafta anneme bunu gösterdiğimde kullanamam dedi.İade süresi geçtiği için satmak istiyorum.Piyasa fiyatı şuan itibariyle 650-750 tl arası değişiyor. Yurtışı fiyatı $100Fotoğrafta da görüldüğü gibi kutusu hiç açılmadı. Sıfır ve orjinalin ürün. Kendim de aynı kulaklığı severek kullanıyorum. İsterseniz özelliklerini araştırıp kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Genel olarak kullananlar memnun.SON FİYAT: 500 TL (kargoyu alıcı öder şeklinde) Ciddi alıcılar yazabilirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILDI ! Iphone Pro Max 256 GB YD (Garantili & Faturalı)