tcell küçük pakette 4 gb netim var var 1 gb bile harcayamıyorum... bana öderebileceğiniz uyumlu video indirme siteleri yada film indirmek için site, program tavsiyeniz var mı_? Telim JB (siz) 16 gb.. Kota boşa yanıyo ve heba oluyo kanıma dokunuyo valla:)
atv programını indir izle sürekli arabada otobüste trafikte heryerde biter kota ozaman .. izdivaç falan izlersin
yok hocam ben 4 senedir tv bile izlemiyorum:) daha yararlı şeyler indireyim... iphone destekli klipleri indirebileceğim bi site varsa oralara dadanayım bari:)
aynı paket bende var. Playstationa modem olarak kullanıyorum. Evde film dizi indiriyorum.Şuan 700 mb kaldı bakalım ne yapıcam 10 günde.Sana tavsiyem premium rapidshare hesabı al ve müzik felan indir.
quote:
Orijinalden alıntı: serif90
aynı paket bende var. Playstationa modem olarak kullanıyorum. Evde film dizi indiriyorum.Şuan 700 mb kaldı bakalım ne yapıcam 10 günde.Sana tavsiyem premium**** hesabı al ve müzik felan indir.
da rapidden dosya indirmiyo ekstra bi indirme programı mı gerekli safariye?
Ben sadece facebook güncellemeleri, push mail servisleri ile yazışmalar, okuduğum gazeteler ve arada kullandığım google search ile 100mb'ı dahi bitiremedim.. 4GB bir cep telefonu için gerçekten fazla hele evinde halihazırda bir internet bağlantısı olanlar için.. Bunun dışında tabi taşınabilir bilgisayarlarınızla internet olmayan yerlerde 3g modem niyetine kullanılabilir..
aynen bende de bu durum var. Ha bitirmek için uğraşmak saçma olur zorla birşeyler yapmak ama. Bu çok gezen ve sürekli internete ihtiyacı olanlar için ideal. Telefondan indirdiğimizle mümkün değil, ancak 3g modem olarak kullanırsak ozaman 4gb zorlarız.
jb siz telefona appstoredan 6$ a istorage alinir. ra-pidden premium alinir. ayni anda 10 dosyaya kadar indirilir. ya oplayer satin alinir. avi filmler indirilip izlenir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme