Şimdi Ara

TCDD RAİLWORKS TÜRKİYE ROTA GRUBU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böyle bir yerde bir arada olmak bence çok güzel bir durum çünkü en azından bilgi alış verişi hatta dosya , model ve oyunla ilgili bir çok dosyayı paylaşacağımız bir yerimiz var artık. Hepimizin ortak bir amacı var buda Railworks oyununa ülkemizi temsil edecek güzel hatlar trenler v.s. yapmak vede en önemlisi bunları kullanma zevkini yaşamak. Bu doğrultuda bu işe gönül vermiş tüm arkadaşların birbirlerine yardım edeceğini dosyalarını paylaşacağını düşünüyorum. Sami abimiz paylaşmayı seven ve paylaşırkende karşılık beklemeyen bir kişidir. Bunun canlı şahidi benim kendisine tekrar tekra teşekkür eder bizleri burada topladığı içinde ayrıca teşekkür ederim. Benim ve İsmail kardeşimin bu konuda bazı çalışmalarımız var bu çalışmalar daha çok yok olmuş artık kenarda köşede dahi kalmamış bazı eski trenlerin modellerini yaparak tekrar sanalda olsa faal duruma geçirmek. Bunlardan ilki olan MT 5400 üzerindeki çalışmalar son aşamaya geliyor. Her halde sonuca ulaştığımızda buradan sizlerle paylaşmayı düşünüyoruz.
    Buradan hepinizi sevgi ve muhabbetlerimle selamlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.

İsmail K. Tunçay
    İnşaat Müh.

• İsmail Kenan Kardeşim ,

TCDD RAİLWORKS TÜRKİYE ROTA GRUBU forum sayfasının içeriğini ve amacını gayet net ve güzel biçimde izah etmiş...Belki bu forum sayfası yeni doğmuş bir bebek misalidir...Ama zamanla büyüyecek , yürümeye başlayacak ve adam olacak...Bilgi , yorum ve paylaşımları artacak güçlenecektir...Sadece ve sadece tek bir amaç için hizmet verecek.. " Karşılıksız Hizmet ve Paylaşım " , dır bunun adı...Bu forum sayfasının adını aslında , " RAİLWORKS TÜRKİYE TCDD HATLARI PAYLAŞIM GRUBU " adını vermek daha isabetli olacak galiba diye düşünmekteyim..
    TCDD HATLARI PAYLAŞIMI elbette ki sadece hat ile sınırlı değildir..Hat paylaşımına ilave olarak TCDD Lokomotif , vagon ve diğer eklentilerin de paylaşımıdır...Çok geniş bir paylaşım yelpazesi ile söz konusu bu forum faaliyetlerine tüm hızı ile devam edecektir..Ne dedik efendim.. " TCDD TREN SEVENLER BURADA TOPLANSIN , BİRLİK OLSUN GÜÇLENSİN "...Zaten içinde TCDD TREN SEVGİSİNİ TAŞIYANLAR , en iyi TCDD paylaşımlarına layıktır ve olmalıdır.

RAİLWORKS YORUMCUSU
    Sami Samioğlu

• RAİLWORKS 5 : TRAİN SİMULATOR 2014 ' DE TCDD YAMALARI NASIL YÜKLENİR

Bu konuda detaylı resimli anlatım hazırlığı yapıyorum...Hazırlığım bittiğinde buradan yayına veririm..TCDD Yamalarının Railworks ' a yüklenmesi konusu titizlik ve dikkat gerektiren bir işlemdir..Aslında Railworks ' un tüm yamaları titizlik ve dikkat gerektiren önemli işlemlerdir..Tabi ki buradan vereceğim TCDD Yamaları nasıl yüklenir resimli anlatımı takip edenler , Railworks için üretilmiş tüm yamalarının da nasıl yükleneceği konusunda bilgilenmiş olacaklar ve tecrübe kazanacaklardır.

Bunun akabinde ise , RAİLWORKS 5 : TRAİN SİMULATOR 2014 EDİTÖRÜNDE TCDD TRENLERİ NASIL BULUNUR VE KURULUR resimli anlatım hazırlığı gelecektir...Ayrıca TCDD TRENLERİ ile ilgili sorun ve çözümlerini anlatacağım.

BEKLEYİNİZ.

RAİLWORKS YORUMCUSU ve RESSAM
    Sami Samioğlu
  • Merhaba dostlarım

Üzerinde çalışmakta olduğumuz istasyon çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamlamış durumdayız. Railworks ile yazılan bazı yazıları okudum ve gördüğüm bazı eleştiriler üzerine İsmail Özerbay kardeşimle beraber ortak bir karar ile 22000 ve 24000 lik lokomotiflerle ilgili bir çalışma başlattık. Bu çalışmada halen Sami abimin Şınak hattı üzerinde çalıştırdığı 24000 lik lokomotif ve 22000 lik lokomotiflerin eksik yönlerini tamamlamak ve en önemlisi her ikisinede kabin ekleme kararı aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Railworks oyununu oynayan ve bundan zevk alan siz dostlarımızdan ricam lütfen her iki lokomotifinde eksiklerini burda yazarsanız veya bu lokomotiflerde neler istiyorsunuz bunları bize söylerseniz en kısa sürede bunları tamamlayıp sizlere daha zevkli bir lokomotif kullanımı sağlamış oluruz..

Şimdiden hepinize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

İsmail K. Tunçay

• Bu Rotaların İndirme Linklerini Nereden Bulabiliriz acaba Bilen varsa Yardımcı olabilirmi?
  • YARDIM!!!! Arkadaşlar bana Çok acil Trainz Simulator 2013 kurulumu gerekiyor resimli anlatım bir türlü kuramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasilamayan -- 4 Şubat 2015; 1:57:49 >
  • TRAİN SİMULATOR 2013 KURULUM...

Kurumu kolaydır ama oyunun açılması için Steamdan Login olmanız gerekiyor...Steam ' a üye olması da gereklidir..
  • RAİLWORKS TS 2014 TURKISH RAILWAY GAMES....

RAİLWORKS YORUMCUSU ve EDİTÖRÜ
    Ressam Sami Samioğlu

TCDD RAİLWORKS TÜRKİYE ROTA GRUBU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.