Buyurun, hepsi kablolu, speedtest.net. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archillea -- 12 Ekim 2021; 15:26:9 > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (92. sayfa)
-
-
Pm gönderdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100mb ye kadar VDSL kullanıcısıyım. Altyapı sorgulamalarımda VDSL göründüğü için seçmiştim. Bugün yaptığım sorgulamada fiber altyapı desteği var görünüyor.
Aldığım hizmeti fiber olarak güncelleyebilir miyim? Geçiş ne kadar sürer?
Modem kira bedeli yok yazıyor sitenizde. Modem olarak ne veriyorsunuz?
-
sayın yetkili @TBTNET bu interneti bağlattım bağğlatalı hergün sıkıntılı 1 hafta doğğru düzgün kullanamadım agustostan beridir bu nasıl iş anlamadım. daha önce netspeed vardı bu kadar sorunlu değildi. suanki hızım 1 mbps 35 mbps lik paket kullandığım modem keentic extra dsl.
abone numaram. 2108645
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmettin44 -- 14 Ekim 2021; 12:45:35 > -
Sitenizde bir sorunmu var giriş yapılmıyor fatura ödeyecektik @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7826FC5D2 -- 14 Ekim 2021; 15:15:58 > -
Aynen dunden belli yok giris yapacam bilgi kontrol ediliyor diyor sonra oyle kaliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle
-
Merhabalar,
Destek birimine iletilmiştir.
Müşteri hizmetlerinden takip edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme sebebi ile geçici olarak online işlemler pasif konuma alındı.
Şu an aktif durumdadır.
-
Merhabalar
Üst kısımda fiber yazıyor. Alt kısımda gösterdiğiniz şekilde.
Fiber yok demek ki
aynı tas aynı hamam hiç değişiklik yok. 10 günde 1 saat düzgün internet kullanmadım zaten bağlattım bağlatalıda doğru düzgün bir hizmet alamadım. herhalde gördüğüm ve kullandığım en kötü internet servis sağlayıcısınız. burdan bu firma tavsiye edilirmi bilmiyorum ben pişmanım bu neti açtırdığıma..
-
Merhaba Necmettin bey,
Hattınızı churn olarak aldığımız için yeni tesis durumunda değildir.
Tarafımızdan türktelekom a arıza kaydı açık durumda takibi sağlanmaktadır.
Otomatik ödeme tanimlayabilecegimiz bir banka yok mu acaba? Fatura takip etmek sorun oluyor malum bin tane şey ödüyoruz ve fatura kesim tarihi ile ödeme tarihi bir garip.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 8 Kasım 2021; 15:11:49 >
Sorun cozuldu, bu hafta icerisinde sorunsuz gecis olur sanirim.
-
Merhaba başka bir iss ye geçmek için talep olusturdum ancak kendileri sizin onay vermediğinizi ve tekrar talepte bulunduklarını söyledi lütfen durumu çözermisiniz??
@TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 20 Ekim 2021; 9:30:25 >
Defalarca aratıyorlar, bıktırana kadar. Arayın şikayet edin 3. arayışımda onay verdiler.
-
Merhaba arkadaşlar. CS GO ve PUBG gibi online oyunlarda ping durumunuz nasıl?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X