Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.491
Cevap
46
Favori
154.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.4 ve 5 GHz farkı burada güzel anlatılmış


    https://www.netspeed.com.tr/destek/wifi-sinyalim-neden-dusuk

  • aldigim paket 100 mgbt hattim 120 mgbt destekliyor ancak bir aydir bana 40 mgbtten fazlasını veremiyorlar teknik ekip gonderip kendileride test etti ancak niye boyle bizde anlamadik diyip geri donduler. topu direk telekoma atip bir aydir oyaliyorlar bakalim sonuc ne olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dincsor D kullanıcısına yanıt

    aradaki fark 50 mgbt ustunde hissedilir attiginiz linktede anlatildigi gibi biz yukarıda 40 mgbt aliyorum yazan arkadasin sorununa binaen konusuyorduk. ornekte benim yaptigim testler var pc ile kablolu ve 2.4te telefondan yapilan bakin bakalim herhangi bir fark görebilecek misiniz?

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5 gün oldu daha geçiş için bekliyorum,geçişlerde problem yaratıyor tbtnet.Hayret ne yapcam bilemiyorum.

  • Netspeede geçiş için başvurum sürekli red oluyor,tbtnet bu kadar işte,geçmeyin uzak durun sorun yaşarsınız.

  • Daha önce 88 mbit olan hızım saha dolabına DSLAM kilidi konması nedeniyle dün gece düşürülmüş. Kilidin kaldırılması ve hızımın tekrar yükseltilmesi için ilgilenir misiniz @TBTNET


    Eski hali


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET



    Yeni hali


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET




  • quote:

    Orijinalden alıntı: admestos

    Daha önce 88 mbit olan hızım saha dolabına DSLAM kilidi konması nedeniyle dün gece düşürülmüş. Kilidin kaldırılması ve hızımın tekrar yükseltilmesi için ilgilenir misiniz @TBTNET


    Eski hali




    Yeni hali


    Aynısını aynı zamanda aynı hız limiti ile yapılmış bana da. Bu ne şimdi böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 30 dakikadır ilk sıradayım telefonu açan yok anlaşılan @TBTNET beni engelleyip bilerek bekletiyor,başvuracak arkadaşlar bunlarıda göz önünde bulundursun,tek iletişim kanalım burası kaldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa371988 -- 4 Mayıs 2021; 15:3:24 >
  • Az önce müşteri temsilcisi telefonu açtı ve kapattı direkt,tebrikler @TBTNET

  • Telekom kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama sizde de aynı sorun varsa @TBTNET ten açıklama bekliyoruz. Yoksa aklıma iyi şeyler gelmiyor. 100 mbit VDSL paketi satıp sonra da hız limiti koymak hiç etik değil. Sunucunuz kaldırmıyorsa ona göre paketler sunun. 75 lik paket alacak olsak başka ISS lerde de vardı zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TBTNET ortalarda yok yine,sorun oldumu bulunamıyor.Netspeed sürekli başvuru yapıyor hepsine red cevabı veriliyor.Kanunlara aykırı bu yaptıkları.^ay sürem doldumu istediğim yere geçerim.Evraklardada eksiklik yok,belgeleri göremiyoruz diye bahane söylüyorlar.Tbnet ucuz olabilir fakat verdikleri hizmetle aynı kalitede fiyatları,75 tl verip kaliteli bi hizmet beklemeyin,sorunlarla uğraşmayı göze alırsanız gelin.

  • Netspeed firması saolsun beni aradı ve yeni abone olarak bağlantı ücreti almadan mevcut evraklarımla abonelik işlemi başlatabileceklerini söyledi.Evet kalite farkını görüyoruz işte.Sürekli başvuru yapıp red almaktan adamlarda bıkmışolacak ki böyle bi jest yaptılar.Bu @TBTNET iptal etmeside sorun hem tam ay faturayı çıkartırlar hemde iptal belgesinin taranmış halini istiyorlar.Her türlü sorun bu firmada mevcut.Böyle piyasada güzel bi alternatif olabilecek firmanın her türlü olumsuz deneyimi müşterisine yaşatması üzücü bi durum.Umarım bu yaşananlar herkese ders olur ve hizmet kalitelerini arttırırlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa371988

    Netspeed firması saolsun beni aradı ve yeni abone olarak bağlantı ücreti almadan mevcut evraklarımla abonelik işlemi başlatabileceklerini söyledi.Evet kalite farkını görüyoruz işte.Sürekli başvuru yapıp red almaktan adamlarda bıkmışolacak ki böyle bi jest yaptılar.Bu @TBTNET iptal etmeside sorun hem tam ay faturayı çıkartırlar hemde iptal belgesinin taranmış halini istiyorlar.Her türlü sorun bu firmada mevcut.Böyle piyasada güzel bi alternatif olabilecek firmanın her türlü olumsuz deneyimi müşterisine yaşatması üzücü bi durum.Umarım bu yaşananlar herkese ders olur ve hizmet kalitelerini arttırırlar.

    Sorun netspeed firması kaynaklıdır geçiş talebini tarafımıza iletememektedir. Talep düzgün bir şekilde ulaşması durumunda onay verilecektir.




  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

    birde netsped grubundaki şikayetleri okuyun isterseniz, arkadaşlar ben geçen hafta geçtim çok memnunum hızım max 65 mbit 60 mbit stabil düzenli geliyor akşam yoğunluk saatlerinde bile, kimseye kulak asmayın, bu tür şikayetler tt netde bile olabiliyor, geçerken iyi düşünün vs, bunlar etik deyil, ben kimsenin sözcüsüde deyilim, tbtnet.net yeni kurulan firma, fiatı ile en uygunu ben memnunum..

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

    Yaşadığım sorunları anlatıyorum bu forumun amacıda bu zaten şimdi başka firmaya geçmek için onay verilmiyor.iki firmada birbirini suçluyor,28 inde başvurulmuş şimdi onay gelseydi ben burda olmazdım.Bunu kapatalım diyoruz oda sorun yok tarayıcıda taratıp mail atcaz falan yani bunları değerlendirip ona göre karar veri geçmek isteyen.Ben eğerki firmaya iftira atyıyorsam çıkıp söyleinler,böyle bi karalamaya girmem ben.Ben çaresiz kaldım şuan ve faturam işlemeye başladı,şimdi çıktım desem yine tam fatura ödeyeceğim ve iade olmayacak buda bi sorun.

  • @TBTNET ben yasal hakkımı kullanarak hattımı taşımak istiyorum.Zaman kaybetmek istemiyorum.Netspeed bi güzellik yapıp bağlantı ücretini almayacağını söyledi,eğer öyle olmasa bağlantı ücretide olacak,her türlü müşteriyi batağa çekiyorsunuz buna hakkınızda haddinizde yok.Ben burada paramı peşin ödeyerek bi hizmet satın alıyorum babanızın hayrına bana net vermiyorsunuz.Hat kağatmak gibi bişey söz konusu dahi olamaz onu bi unutun siz.

  • MH 20 dk bekletip telefonu açıp kapattı,şimdi bu etik oluyor mu,ben parasını verdiğim hizmetin karşılığını almak isterim @TBTNET

  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt

    Özel mesajı paylaşmanız suç diye biliyorum karşı taraf dava açarsa sıkıntı yaşayabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

    bilgim yok herkes görsün diye paylaştım onu,hem mağdur olan benim hemde benden bıkmışlar ilginç gerçekten bunlar,kaldırıveririm eğer sorun oluyorsa,hakaret içermediği için sorun olmaz ama neyse.

  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.