Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayarda/akıllı televizyonda/xbox'ta 208.67.222.222 ve 208.67.220.220, android cihazda dns.adguard.com girildi (11 ve üzeri android ister), ikisi de sorunsuz.

Ayrıca raspberry pi üzerindeki pi-hole da denendi, o da sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 31 Mart 2022; 15:33:44 >
  • Bugün mesaj geldi, DH paketlerinin süresi bitmiş 100 mbit 94.90 oldu...

• merhaba, 1000mbps paketler aktif oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt

Evet biraz geç haber ettiler :) 1 nisan itibariyle geçerli yazıyor mesajda.

• Mesaj geldi;

35Mbit internet 85tl olmuş

• TBTNET kullanıcısına yanıt

@TBTNET Bu kampanyayı yapmayacak misiniz ? Yapılmayacaksa da söyleyin bilelim.

• Bugün bana da mesaj geldi.105 TL yapmışlar. Başka firmaya geçiyorum ay sonuna doğru.

• Varmı uygun fiyatlı,taahhtsuz ve fiyat garantili?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Kutusu isimli firma var. Fiber 100mbit modem kirası ile toplam 90 TL aylık.

• Kullandığınız sorunsuz dns var mı cloudflare dns de sorun var sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün gelen 95 TL olacak mesaji ile tbtnet ile yollarımız ayrılacak.

Kahrolsun zam
    Yaşasın zamzam😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Bu mesaj silindi.
    Aynı durum bende de oldu hatta Nisan 2022 faturası ile ilgili sms az önce geldi, 94.90 TL fatura çıkarmışlar. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağım birazdan. Bir kuruş bile fazladan vermeyeceğim bunlara!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

1 yıl dolmayan müşterilerimizin DH özel kampanyası devam etmektedir. 1 yılı dolmuş olan müşterilerimizin indirimi sona ererek ana paket fiyatlarına dönmüş bulunmaktadır Zam yapılmamıştır.

Abonelerimize verilen söz bu şekildedir sabit fiyat ve indirim sözü verilmiştir.

Hata olduğunu düşünen müşterilerimize özelden müşteri bilgisi iletmesi durumunda destek olabiliriz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 7 Nisan 2022; 18:24:26 >
  • parya61 P kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yeni planlanan kampanya şu anlık durdurulmuştur. Hazirandan sonra plana alınacaktır.

Saygılarımla.

Merhaba bende bu kampanyayı bekliyorum, haziranda 125 lira olcak dedi Müşteri hizmetleri…kampanyasız sanırım kopmalar başlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

@TBTNET 23 Ağustos 2021 tarihinde web e özel 35mbps 64.90TL kampanyasına ait ilk faturamı ödedim. ilk taşıma ve hesap onayı esnasında 12 ay sabit fiyat garantisi verilmişti ve hatta telefonda görüştüğüm personele sordum kendisi de 12 ay sabit fiyat olduğunu belirtti çok iyi hatırlıyorum.

Şuan bana 9.cu ay için 84.90 TL faturalandırma yapılmış, buna bir açıklama yapabilirmisiniz. Bir yanlışlıkmı oldu yoksa abonelere göz göre göre iteleme mi yapılıyor bilelimde ona göre hareket edelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanifisari -- 7 Nisan 2022; 18:24:51 >
  • hanifisari kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Abonelik tarihiniz 25.02.2021 tarihinde başlamış, 12 ay sabit fiyat sözümüzü yerine getirmişiz.

Bir iteleme söz konusu değil  

İyi de ben abone numaramı söylemedim ki nasıl belli oldu abonelik başlangıç tarihim?

Hayır ben kullanıcı ekranımda 9 aylık faturalama bilgisi görüyorum o yüzden soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.