Şimdi Ara

TBL - PlayOff Başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş-Banvit :3-0... Beşiktaş bence bu seriyi rahat geçecektir...Banvit'in 1 maç alması süpriz olur diyorum...

Efes Pilsen-Karşıyaka :2-3...Karşıyaka bence geçecektir...Marshall, Carlisle gibi oyuncular zaten devamlılığı olan oyuncular...Efes'de ise bu yok...Barış Ermiş'de iyi olursa bence geçecektir Karşıyaka...

Fenerbahçe-Antalya B.Ş.B:3-1...Kadro derinliği çok öne çıkacaktır...Tanya eğer bir kaç salaklık yapmassa Fenerbahçe rahat geçer...Belki Antalya bir maç alabilir...

Türk Telekom-Galatasaray:2-3...Düşündüm, taşındım, birazcıkda kaşındım ve serinin böyle olacağını tahmin ediyorum dedim...Bu seri hakkında yorum yapamayacağım vallahi...Ne dersem boş...El-Amin ve Dee'nin performansları çok belirleyici olacak bence...Ayrıca ben bu serinin öyle 3-0, 3-1 gibi değil kesinlikle 3-2 biteceğini düşünüyorum...Ve buradan gelen takım ekstra motivasyon sağlayacaktır...

• Bende bir fanatijk gsli olarak gsnin maçlarına gitmek istiyorum inş bilet fiyatları uçuk saçık bişi deildir telekom bazen fazla fiyat isteyebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 29 Nisan 2008; 19:24:15 >
  • 3 Mayıs Cumartesi Beşiktaş-Banvit 14.00 CANLI NTVSPOR
    3 Mayıs Cumartesi Türk Telekom-Galatasaray 16.00 CANLI NTV
    4 Mayıs Pazar Fenerbahçe-Antalya 14.00 CANLI NTV
    4 Mayıs Pazar Efes Pilsen-Karşıyaka 16.00 CANLI NTVSPOR
  • Ntv'nin playoff serilerinin tamamını verdiğini görmek güzel. Tabi Tbl ama...
  • Onu da versinler bi zahmet Haydi BJK 3-0 geçersen çok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Ntv'nin playoff serilerinin tamamını verdiğini görmek güzel. Tabi Tbl ama...

maç seçimleri nba'e göre daha kolay olmuş anlaşılan
  • Beşiktaş 3-0 Banvit
    Efes Pilsen 2-3 Karşıyaka
    Fenerbahçe 3-0 Antalya B.Ş.B
    Telekom 2-3 Galatasaray
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

fb serisi 1-1 başlio 3-0 nasıl olcak

1-1 başlama olayını kaldırmışlar. 0-0 başlıyor artık. Aslında geçtiğimiz sezon kaldırmışlardı sanırım ama o aralar çok ilgi çekici bi lig yoktu...

http://www.tbl.org.tr/beko/haber_detay.asp?Haber=3267
    resmi sitede bjk seriye 1-0 önde başlayacak yazıyor, yani kaldırma gibi bir durum yok.. hem fb serisi 0-0 başlayacak zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

fb serisi 1-1 başlio 3-0 nasıl olcak

1-1 başlama olayını kaldırmışlar. 0-0 başlıyor artık. Aslında geçtiğimiz sezon kaldırmışlardı sanırım ama o aralar çok ilgi çekici bi lig yoktu...

http://www.tbl.org.tr/beko/haber_detay.asp?Haber=3267
    resmi sitede bjk seriye 1-0 önde başlayacak yazıyor, yani kaldırma gibi bir durum yok.. hem fb serisi 0-0 başlayacak zaten

Zaten 1-0'ı değil 1-1'i kaldırmışlar dedim. Eskiden 1er maç kazanınca 1-1 başlıyodu seriler şimdi 0-0 başlıyor. Yoksa her iki maçı kazanan 1-0 önde başlıyor hala, onu biliyorum...

Gerçi bana göre çok saçma ama malesef böyle. 0-0'dan başlat tüm serileri iki maçı kazanan saha avantajını alsın. Birer maç kazananlarında ligde üst sırada olanlar saha avantajını alsın...

• Beşiktaş Cola Turka - Bandırma Banvitspor : 3-0

Efes Pilsen - Pınar Karşıyaka : 3-2

Fenerbahçe Ülker - Antalya Büyükşehir Belediyesi: 3-1

Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown : 2-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 1 Mayıs 2008; 8:33:25 >
  • Galatasaray – Türk Telekom playoff çeyrek final programı değişti.

5 Mayıs Pazartesi
    19.30 Türk Telekom – Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk)

7 Mayıs Çarşamba
    19:00 Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk)

10 Mayıs Cumartesi
    Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk)

12 Mayıs Pazartesi
    Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) - Gerekirse

15 Mayıs Perşembe
    Türk Telekom – Galatasaray Cafe Crown (Ankara Atatürk) - Gerekirse
  • Beşiktaş 3-1 Banvit
    Efes Pilsen 3-1 Karşıyaka
    Fenerbahçe 3-0 Antalya B.Ş.B
    Telekom 3-2 Galatasaray

Çok iyi bir play-off dönemi bizi bekliyor... Özellikle yarı finallerde kan gövdeyi götürecek
  • Maç boyunca farkı 10 sayı civarında korumamıza rağmen son periyotta Banvit yetişti ve beraberliği yakaladı ama özellikle Erkan'nın çok kritik basketleriyle kazandık 85-81 ... ve durum 2-0'a geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 3 Mayıs 2008; 15:42:53 >
  • "İstanbul'da hava nasıl bilmiyorum ama";

Bugün Cumartesi, takım ligi lider bitirmiş ilk sıradan playoff yapıyor, futbol takımın yarıştan kopmuş,elinde bi basketbol takımın kalmış ama o salon dolmamış. Bence kötü bi referans...

Maça gelirsek seri bitti!

İşte 1-0 başlat ilk maçtan seri bitsin. 2008 yılında harika bi sistem, bravo Demirel...
  • Bugün ;

14.00 Fenerbahçe Ülker - Antalya B.Ş.B NTV CANLI
    16.00 Efes Pilsen - Pınar Karşıyaka NTVSPOR CANLI

Yarın ;

19.00 Türk Telekom - Galatasaray C.C NTVSPOR ( Bu maç için sitede bilgi yok ama hafta içi olan playoff maçlarının hepsi NTVSPOR ' dan yayınlanacak demişti ) CANLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E690B3CC5 -- 4 Mayıs 2008; 18:46:43 >
  • Fenerbahçe Ülker 78-73 Antalya B.Ş.B
  • Maçı izleyemedim. Kazanmışız.

oLoRiN82, topiği yerine Başlığı yazsan Topiği; İngilizce-Türkçe karışımı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 4 Mayıs 2008; 16:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Maçı izleyemedim. Kazanmışız.

oLoRiN82, topiği yerine Başlığı yazsan Topiği; İngilizce-Türkçe karışımı gibi

Değiştirdim.

Böyle daha iyi oldu.
  • Karşıyaka 79-73 yendi deplasmanda Efes'i.

Karşıyaka 6, Fenerbahçe 5, Beşiktaş 4 farklı kazandı. Yarın geri sayım devam edecek mi bakalım

Şaka bir yana çok iyi avantaj yakaladı Karşıyaka. Zaten ben bu turu geçeceklerini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.