Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portland Trail Blazers olarak çok keyifli bir seriyi geride bıraktık, özellikle ilk 3 maç çok heyecanlıydı Orlando Magic (Emir) seriyi 3-0 bile kazanabilirdi ama özellikle son maçta ve kritik anlarda Emir biraz heyecan yaptı veya soğukkanlılığını koruyamadı galiba bunu da ilk sezonu olması ve play off tecrübesinden mahrum olmasına bağlasak yanlış olmaz herhalde.
    Orlando Magic i başarılı sezonu için tebrik eder ,yaşattığı play off heyecanı için ise teşekkür ederim.

Ve rakip Houston Rockets....

İki sezondur ps i yüzünden Rockets a "elenen!!!" Cem ve yadigar PS i için sahaya çıkıyoruz
  • Eyv üstat biraz geç kaldım ama söylemeden geçmeyim nice yaşlar diliyorum sana sağlıkla mutlu...
    Playoff yürüyüşündeki arkadaşlarıma başarılar tekrardan.
  • MAGIC HAYAL KRIKLIĞI YARATTI

Çaylak sezonunda çok iyi bir normal sezon geçiren MAGIC playofllar ve finaller için çok umutluydu ancak normal sezondo da sürekli winning streaklerini kesen,oyun stili olarak çok ters gelen portland inanılmaz bir galibiyet serisiyle playoffa 6.sıradan girip yine bulmuştu Orlandoyu.İlk maçta orlando geriden gelip 3.çeyreğe 12-0 başlayarak maçı çevirmiş son 2 dakkaya 10 sayı önde girmesine karşın farkı koruyamamıştı ama maçı kazanmayı bilmişti.2. maçta yine çok keyifliydi ancak bu maçta jeffersonun inanılmaz 3lük performansı maçı portlanda vermişti.3.maç 28 dakika boyunca çekişmeli geçti son dakikalara önde giren magic yine tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve bu kritik maçtan mağlup ayrıldı.Tamam ya da devam maçında Orlandolu oyuncuların elenme korkusu hava atşından başladı ve bu heyecanı yenemeyince boş şutlarda kaçınca üzerine portlandın müthiş şut yüzdesi eklenince farklı yenilerek büyük umutlasrla girdiği playofflara ilk turda havlu attı.
    Maçtan sonra düzenlenen basın toplasında magic koçu şunları söyledi:İlk sezonum olmasına rağmen normal sezonu ilk 3 içerisinde bitirdik gönül isterdi ki finale kadar gidelim ama portland seriyi bizden daha çok hak etti dedi ve nowitzki takasıyla takımı bozduğunu,5 numarası olmadan playofflara girmenin büyük hata olduğunu söyleyerek playofflardaki başarısızlığın tamamen kendisine ait olduğunu söyledi ve magic fanlarından özür dileyerek istifasını verdi.
    Magic koçu denverdan aldığı transfer teklifini doğruladı ve büyük bir ihtimalle bi dahaki sezona nuggetsın başında olacağını söyledi
    Edit: Denverin teklifini geri çevıren magıc kocu baska bi kuluple anlastı ılerkı gunlerde bu kulubun kamuoyuna duyurulması beklenıyor
    ............................................................

Başta beni lige kabul ettiren yusuf olmak üzere herkeze çok teşekkür ediyorum, gerçekten oynarken çok keyif aldım inş daha nice sezonlar birlikte oluruz hatam olduysa affola..

Herkeze başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dev41 -- 12 Temmuz 2011; 11:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Eyv üstat biraz geç kaldım ama söylemeden geçmeyim nice yaşlar diliyorum sana sağlıkla mutlu...
    Playoff yürüyüşündeki arkadaşlarıma başarılar tekrardan.

Cem nerden öğrendin bilmiyorum ama teşekkür ederim nicelerine hepberaber inşallah.
  • Arkadaşlar 2 gün önce buraya yazdım fakat mesajım çıkmamış kusra bakmayın :(
    Bu sezon tek amacımız playoff oynamaktı ve bunu biraz şanslada başarmış olduk. Mert arkadaşım 3-0 aldığı seriyi hak etti. Bizde Griffin olağanüstü işler yaptı fakat aminu ve eric gordon katkı sağlamaktan yoksundu. Ayrıca gerçekten el yakan topları iyi kullanamadık bu nedenle seriyi ufak skorlu farklarla kapattık. Bu sezonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum eğlenceliydi. Geçen sezon playoff oynayacaz ulennnnnn dedik başardık şimdide şampiyonluk için oynucaz yeni sezonda bu iletimi iyi saklayın ilerde lazım olacak seneye görüşmek üzere maçları devam eden arkadaşlara başarılar :)))
  • yeni sezon yapılacaksa ben de aranızda olmak isterim
  • Ve bulls finalde 3-1 biten seri inanılmaz zevkli gecti Burak kardesimi tebrikediyorum güzel oyunu için kobeyi zor tutsada bu seriyide atlattı bulls .... Afşin abiyle final oynamaktan gurur duyuyorum kendisine basarılar diliyorummm :)
  • denver sana yaş emir çünkü senden önde ben varım ve denver benlede sıcak ilişki içinde
  • arkadaşlar bu lokavt nba 2k12 çıkışını geciktirecek sanırım? 2k sezonu geçtiğinde online desteğinide sağlamıyor bende 2k10 var online olmadığından single takılıyorum. sizce değermi 2k11 almaya? lokavtında aralığa kadar süreceği tahmin ediliyor... fena sayılmam bu oyunda ancak dediğim gibi genede network başkadır. birde lag durumu nasıldır?
  • dostum oyunun çıkmaması gibi birşey olacağını zannetmiyorum online zevkli ama 2k10 ile 2k11 çok farklı ilk başlarda alışmak için çok zaman harcaman gerekir sıkılabilirsin vs vs.yeni oyun ekim gibi çıkıyor genelde düşün bütçene bak değer mi değmez mi karar ver.Ama 2k11 daha gerçekçi oyun sağlıyor online da lag gibi problem olmuyor genelde internetinde sorun yoksa.Ben tavsiy ederim almanı en azından 2.el alabilirsin 40 tl civarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

dostum oyunun çıkmaması gibi birşey olacağını zannetmiyorum online zevkli ama 2k10 ile 2k11 çok farklı ilk başlarda alışmak için çok zaman harcaman gerekir sıkılabilirsin vs vs.yeni oyun ekim gibi çıkıyor genelde düşün bütçene bak değer mi değmez mi karar ver.Ama 2k11 daha gerçekçi oyun sağlıyor online da lag gibi problem olmuyor genelde internetinde sorun yoksa.Ben tavsiy ederim almanı en azından 2.el alabilirsin 40 tl civarına

almaktan tek çekincem 3-4 aya kadar yenisi çıkınca online da işime yaramayacak. ps2 de 2k7 den itibaren oynardım ps3 te 2k10 ile başladım ancak aşırı zorluyor alışmak çünkü ps2 de sürekli tomahawklar 360 lar smaçlar ve hücum fauller üzerinden oynardık, ps3 2k10 hep zor geldi hafiften alıştım 2k11 alıpta alışana kadar online kapatılırsa bekleyip 2k12 alayım diyorum.

• online hemen kapatılmıyorki fakat oyuncu bulman zor olur daha 3 ay var ben olsam alırdım çünkü 2k12 2k10 a hiç benzemeyecektir. en azından 2k11 i ara basamak olarak kullanırsın hem 2k7 den beri oynuyorsun demek bütçene çok zarar vermicekse al 2k11 i hem arşiv olur hemde hemde bu güzel oyunuda oynamış olursun.3 ay az bi süre değil ama yinede sen bilirsin dostum
  • SÜRPRİZE DEVAM

Sezona 10.luk parolasıyla çıkan Portland Trail Blazers finalde!!!

Sezon başında kendini play-off a bile yakıştırmayan Blazers, önce biraz da şansının yardımıyla play-off a kalarak ,sonra az da olsa mevcut olan play off tecrübesinin yardımıyla ilk turda Magic i eleyerek ve son olarak ilk play offunda kendisini eleyen ROCKETS i , Cem in playstationinin her eşleşmede korkudan sarı ışık verdiği ROCKETS i , istikrar ve tecrübe abidesi ROCKETS i , son şampiyon ROCKETS i konferans finalind eleyerek sürprizi biraz ABARTTI!!!

Sezon başındaki ilk 5'ten 3 ismi değişen Blazers i finallerde , yaptığı doğru takaslar(Jefferson,Bosh ve Duncan) taşımaya devam ediyor. Çok keyifli ve bir o kadar da çekişmeli olan seri için Rockets koçu Yusuf u hem tebrik ediyorum hem de kendisine teşekkür ediyorum.

Vee Final!!!

Şahsım adına finalin sonucu kadar merak edilen bir şey varsa o da Bosh-Aldridge eşleşmesi olacak. Sezon sonlarına doğru takas a giren iki oyuncu finalde eski takımlarına karşı mücadele edecek.

İyi oynayan kazansın...

Son bir sürpriz kaldı!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

denver sana yaş emir çünkü senden önde ben varım ve denver benlede sıcak ilişki içinde

Denverin teklifini geri çevirdim zaten şaka gbi bi teklif yaptılar profesyonel olduğumuz için para önemli,şehirde dağlık taşlık biyer zaten bize teksas yolu düşer
  • İyi olan kazansın.Bu arada teessüfler benim makinam hiçbirşeyden çekinmez :)
  • Saha avantajını çalmış Blazers tebrikler.Final yolculuğunda yapılmaması gereken başlıca şey rehavete kapılmamaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Saha avantajını çalmış Blazers tebrikler.Final yolculuğunda yapılmaması gereken başlıca şey rehavete kapılmamaktır.

Rehavete kapılalım o zaman.Kutlamalar çoktan başladı bile
  • 6.SEZON DRAFT LİSTESİ

PSN -TAKIM SEÇİMİ- *(KİŞİSEL YORUMUM)

1-)gokhankoc7-TORONTO RAPTORS (Toronto 1.sıradan!!!)

2-)wiselight-CHICAGO BULLS (Güzel seçim)

3-)Dekan53-LOS ANGELES CLIPPERS (Bağnaz!!!)

4-)LostControl1479-ATLANTA HAWKS (Bağnaz!!!)

5-)istanblue58-HOUSTON ROCKETS (Başbağnaz!!!)

6-)vantila-MIAMI HEAT (6.sıradan mı??? Yok artık Lebron James)

7-)Tronpz-DENVER NUGGETS (Melosuz da olur dedi)

8-)Pertevniyal-SAN ANTONIO SPURS (Duncan ve Jefferson a elenmişti:))

9-)Mert_92-LOS ANGELES LAKERS (Kobe kasabilir aman dikkat!!!)

10-)hammerlaw-DALLAS MAVERICKS (Şampiyon 10.sıradan gitti)

11-)Sarolloyd -NEW ORLEANS HORNETS(Liglerde özlenen takım)

12-)asdfgh38-NEW YORK KNICKS(Yeni kadrosuyla ilk kez)

13-)Answer_ch

14-)tsavran

*Parantez içindekiler takım seçimleriyle ilgili tamamen kişisel yorumlarımdır,fazlasıyla sade olan listeye az da olsa renk katmak amaclıdır, alınmaca yok

Evet arkadaşlar listenin son hali budur. Burak(Tronpz) bir kaç gündür buralarda olmadığı için eski sezonlardaki kadar renkli ve resimli bir liste olmadı.
    Yakın zamanda gelirse kendisi daha güzel bir şekilde listeyi hazırlayıp burda paylaşır ama olurda bu hafta buralarda olmazsa bu listeden idare edicez.

Takım seçimlerini herkes sıralı ilk 3 tercihi olacak şekilde Burak Yusuf ve Bana(Afşin) bildirebilir.PSN lerimiz Tronpz, istanblue58 ve vantila.
    Msn grubundan veya forumdan da paylaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 27 Temmuz 2011; 2:31:43 >

• Ligde yer alan tüm koçlara yeni sezonda başarılar, iyi eğlenceler...
  • Katılmayı çok isterdim özledim baya :)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.