Şimdi Ara

### TBL HAKKINDA ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: L.J

Full tbl full koxp akara ardream.

şu tbl olayı almış başını gidiyor bende arkadaşın vasıtası ile grikonda 80 lvl bir wariorla oynuyorum cahr human bu arada
    thron diyebir orc mage clanı var elemanlar çatır çatır eleman kesiolar townda bir kişi kalamıyor priestleri sağlam ki oynamayıda çok iyi biliyolar bütün humanlardan tek bir ses var alayı tbl cı
    yavv sadece demek grikona has bi şey değil bu bütün serverlarda aynı durum var sanırım yaa sadece iyi clanlarmı bunu birbiriyle paylaşıyor kimse bulamıyolarda sadece bunlarmı buluyor yoksa bu elemanlar çok iyide millet fesatlığındanmı bunu çıkarıyor anlamıyorum ama ezilen tarafta denilen tek ses var alayı TBL

siz ne görüyosunuzda elemenlarda bu kanıya varıyosunuz sadece merakımdan soruyorum ?

kusura bakma LJ senden bir alıntı yaptım sadece herkeste bu düşünce var iyi oynayanlar hep TBL mı

• ---Aynı Anda Hp Ve Mp pot basımı

---Yürürken çaktırmadan skill atmak (hareket halindeyken)

---Bazılarında SH var adamı bi canı yarıdan asagı ınerken goruorsun olerken goremıorsun :)

BİZZZZZZZZZAT şahit olduklarım bunlar ss ms derseniz ss lerim cafedeki arkadaşlarım onlar da aynı olayları yaşıyorlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

Full tbl full koxp akara ardream.

şu tbl olayı almış başını gidiyor bende arkadaşın vasıtası ile grikonda 80 lvl bir wariorla oynuyorum cahr human bu arada
    thron diyebir orc mage clanı var elemanlar çatır çatır eleman kesiolar townda bir kişi kalamıyor priestleri sağlam ki oynamayıda çok iyi biliyolar bütün humanlardan tek bir ses var alayı tbl cı
    yavv sadece demek grikona has bi şey değil bu bütün serverlarda aynı durum var sanırım yaa sadece iyi clanlarmı bunu birbiriyle paylaşıyor kimse bulamıyolarda sadece bunlarmı buluyor yoksa bu elemanlar çok iyide millet fesatlığındanmı bunu çıkarıyor anlamıyorum ama ezilen tarafta denilen tek ses var alayı TBL

siz ne görüyosunuzda elemenlarda bu kanıya varıyosunuz sadece merakımdan soruyorum ?

kusura bakma LJ senden bir alıntı yaptım sadece herkeste bu düşünce var iyi oynayanlar hep TBL mı

Tbl Dediğimiz Olay Minor un Seri Kullanılması Cs nin Seri Atılması vS. Gibi Şeyler Ama İstediğin Kadar Tbl'n Olsun Tbl Başka Bir oyuncu Üzerinde Hep Aynı İşler Mesela Bdw de Cs Seri İse Cs Seri Gözükür Ama Bir Kere Damage Atar ;)

Ve Ayrıca Hp Mp Pot Aynı Basmak Gibi özellikler Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qktq -- 22 Ocak 2009; 21:50:22 >

• iide bu yzdıklarınız alanen zaten bir sitede biliyosunuz malum siteyi orada bu tbl mevcut
    yani isteyen indiriri kullanır ama öle bir anlatım varki alayı TBL felan yani eğer dedikleri buysa
    yazık yani 8 kişilik bir parti inanırmsısınız tonda belki 70-80 kişi var herbiri maradona zor atıyor yani bende ALAYI TBL deyince skill dolmasüreleri az aynı nada 3-5 skili birden yapıyolar sandım :D
  • quote:

iide bu yzdıklarınız alanen zaten bir sitede biliyosunuz malum siteyi orada bu tbl mevcut
    yani isteyen indiriri kullanır ama öle bir anlatım varki alayı TBL felan yani eğer dedikleri buysa
    yazık yani 8 kişilik bir parti inanırmsısınız tonda belki 70-80 kişi var herbiri maradona zor atıyor yani bende ALAYI TBL deyince skill dolmasüreleri az aynı nada 3-5 skili birden yapıyolar sandım :D

Logostan Bir Tane Ss Veriyimmi 2 Tane Priest 6 Tane Koxper Archery Priestlerin Biri Db ci Biri heal yapıyor Pt nin Önünde Duran Yok

• TBL Hile çeşitleri:
    1. Minor cd kaldıranı:
    Ben masum olarak bakıyorum buna bende kullanıyordum, şu an asas kullanmıyorum.
    2. Mana+Hp pot aynı anda basmak:
    Bu en çirkeflerinden bir tanesi. Kullananı öldürmek çok zor. Heleki asas ise hem minor, hem hp pot basıyor sürekli aynı anda.
    3. Seri Heal, Cure, Malice, Parasite:
    En çok kullanılanı, en gıcığı. 10k Heali cd siz kullanıyorlar seri seri basıyorlar. Hem heal yapma süresi kısalıyor elleri hızlı hareket ediyor charın, hem nerdeyse aynı anda malice+parasite atıyorlar. Hem de heal asla failed vermiyor. Ölümsüz oluyor kısacası priest milleti bununla.
    4. Seri Mage Skilleri:
    Aynı anda 2-3 tane (pillar şu bu) atabiliyorlar. Dot(şu 50 60 sürekli dmg verenler) bıraktığından mage ler çok sinir bozabiliyor.
    5. Uzaktan vurma:
    Gene mage ve warriorların en yaygın kullandıklarından. Nerdeyse okcu mesafesinden dmg yiyorsunuz.
    6. Seri CS:
    Eh bunu bilmeyen yok

Kullanmak ban sebebidir. Anlaşılması ve şikayet edilmesi imkansızdır. Ben Forgetten Frontiers eklentisi ile data dosyasının tek parça olacağını ve bu data edit işleminin sona ereceğini öngörüyordum, fazla iyimser davranmışım. Oyunun bitik olduğunun 1 numaralı resmi budur. Koxp'da 2 numara zaten. 2 aydır Pk yapmadım, yapanada önermiyorum.

Son olarak; her iyi oynayan tbl mi kullanıyor demişsin. Şu an KO oynayan hiçbir oyuncunun eline koluna saygı duyamayız. Eliyle bile oynasa bunun bir kanıtı yok. İyi oynayan ya tbl dir ya pedaldır mantığı var doğal olarak. Bu yüzden oyun bitti diyorum ya ben, rekabet kalmadı, pedal vs pedal, tbl vs tbl oynanıyor oyun şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Ocak 2009; 22:02:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: qktq

quote:

iide bu yzdıklarınız alanen zaten bir sitede biliyosunuz malum siteyi orada bu tbl mevcut

Logostan Bir Tane Ss Veriyimmi 2 Tane Priest 6 Tane Koxper Archery Priestlerin Biri Db ci Biri heal yapıyor Pt nin Önünde Duran Yok

hadi tamam onu anladım seri cs diye bir şey var okçularda tbl anlarım
    dediğm clan tümü mage yok efendim seri skill yapıyolarmış sadece görüntüde seri olsada icraat yok öle bişey sadece kendi bilgisayarından öle görüyosun ayrıca sağlam bir warior görünce yaabu tbl uzaktan vuyor hpsini birden bire dolduruyor vs vs benim anlamadığım bu dedikleri elemanlar hep kolluk yanan elemanlar yani sağlam elemanlar bu olayları çeviriyor geri kalan yapamıyormu merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    euko ve usko hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Server kaudı hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TBL Hile çeşitleri:
    1. Minor cd kaldıranı:
    Ben masum olarak bakıyorum buna bende kullanıyordum, şu an asas kullanmıyorum.
    2. Mana+Hp pot aynı anda basmak:
    Bu en çirkeflerinden bir tanesi. Kullananı öldürmek çok zor. Heleki asas ise hem minor, hem hp pot basıyor sürekli aynı anda.
    3. Seri Heal, Cure, Malice, Parasite:
    En çok kullanılanı, en gıcığı. 10k Heali cd siz kullanıyorlar seri seri basıyorlar. Hem heal yapma süresi kısalıyor elleri hızlı hareket ediyor charın, hem nerdeyse aynı anda malice+parasite atıyorlar. Hem de heal asla failed vermiyor. Ölümsüz oluyor kısacası priest milleti bununla.
    4. Seri Mage Skilleri:
    Aynı anda 2-3 tane (pillar şu bu) atabiliyorlar. Dot(şu 50 60 sürekli dmg verenler) bıraktığından mage ler çok sinir bozabiliyor.
    5. Uzaktan vurma:
    Gene mage ve warriorların en yaygın kullandıklarından. Nerdeyse okcu mesafesinden dmg yiyorsunuz.
    6. Seri CS:
    Eh bunu bilmeyen yok

Kullanmak ban sebebidir. Anlaşılması ve şikayet edilmesi imkansızdır. Ben Forgetten Frontiers eklentisi ile data dosyasının tek parça olacağını ve bu data edit işleminin sona ereceğini öngörüyordum, fazla iyimser davranmışım. Oyunun bitik olduğunun 1 numaralı resmi budur. Koxp'da 2 numara zaten. 2 aydır Pk yapmadım, yapanada önermiyorum.

Son olarak; her iyi oynayan tbl mi kullanıyor demişsin. Şu an KO oynayan hiçbir oyuncunun eline koluna saygı duyamayız. Eliyle bile oynasa bunun bir kanıtı yok. İyi oynayan ya tbl dir ya pedaldır mantığı var doğal olarak. Bu yüzden oyun bitti diyorum ya ben, rekabet kalmadı, pedal vs pedal, tbl vs tbl oynanıyor oyun şu anda.

L.J herzamanki gibi üşenmemişsin yazımın için teşekkür ederim bu kadarını bilmiyordum eğer tbl bu kadar editlemişlerse daha kimbilir ne yapanlar var özellikle en kötüsü priestlerinki olmuş 10000 heal basan bizde lemanlar önden giriyor arkadan nasıl çıkıyor diye bakınıyoduk demek millet bedavaya alayı tbl demiyor bu yazını okuduktan sonra iyiki oyunu 1 sene önce bırakmışım diyorum o kadar emeğe üzülürdüm şimdi seviniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: qktq

quote:

2-3 ay önce bende Logosda oynuyodum. Ozamanlar Forgetten Frontiers eklentisi yeni gelmişti Ben ve bir kaç arkadaş koxpla andreamda karus town arkasına wall hack le gidip koxp kuruyoduk günde 2,5-3 k np kasıyoduk (Kuleler ateş etmiyordu ) Hekes oğrenmeye başladı koxp tbl'yi Sonra andreamda np kasmadık ve 60 + kasmaya başladık. okula falan giderken seri cs le msn koxp kuruyodum diğer koxplada oto pot oto wolf ayarlıyodum ( Koxp seri cs atmıyordu hata veriyodu onun için msn koxp kuruyordum ) 1 ay sonra 65 oldum bir gün çara girdim itemler yok 2 ay pre almıştım onların koduyla ticket attım ama cevap bile vermediler Sonra anladımki yaptığım koca bi hiçmiş vaktimi paramı boşa harcamışım Bu oyunda tblyi koxp u yapanlar benim gibi hacklenmiş veya banlanmış olanlardır. Açtıkları her konuda knightı batırmak için yaptıklarınıda yazıyolar Neyse Zaten K2 bir şeyler yapmassa Kimse oynamicak gibime geliyo oyunu

• YORUMSUZ resime bakında görün uskonun civisi cıktı iyicene..

arkadaslar sanırım resmi tam olarak koyamadım linke tıklarsanız bakabilirsiniz.bide nasıl koyuldugunu ögretireniz cok memnun olurum.
  • ben humanım oyundan tanıstıgım bi orc chari olan arkadas bdw de wall hack kullanıyordu bir gun benım girdiğim bdw de karsılastık işte dağlarda gezıyor adam hepimzi yatırıyor neyse bdw kaybettik 1-2 gun sonra maradonda pazar kurmustu 60 gblık itemleri var ben msj attım o gun bdw de wall hack kullandınız bir oyun için herkes sizn annanizi sövdü değermıydı bu kdar küfer yemeye milletin beduasını almaya dedim cvp vermedi sonra gittim içeriye tv actım 15-20 kadar afk oldm geldım msj atmıs kusra bak özr dielreim üzerime gelme moralım bozk zaten neden dedım chari soymslar dedi baktım üzeri bombos tüm itemleri gitmis basta dedım matrak gecıo herhalde sonra geldi bana bankasındaki tüm scleri potlari verdi 50-60 m değerinde oyunu bırakıyorum dedi sonra inandım hacklendiğini yani kısacasi o wall hacktir koxptur o tür 2. programlar kullananlar elinde sonunda hacklenecektir yada banlanacaktır bu işin sonu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.