Şimdi Ara

Tavuk çiftliğine güvenlik kamera sistemi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Tavuk çiftliğimize kamera sistemi kurmak istiyorum. İstediklerim şu şekilde.

    8 Adet kamera

    En az 1 Hafta geriye dönük kayıt alması (4 TB HDD düşünüyorum)

    Kümes içerisinde sıcaklığa neme toza karşı dayanıklı

    İnternet üzerinden kolaylıkla izleme (Araştırmalarıma göre XMEYE uygulaması kullanışlıymış)

    Bu sistem için önerilerinizi bekliyorum.

    Araştırmalarıma göre AHD kameralar genel olarak kullanılıyormuş. CCTV kablosu 60-70 metre üzerine çıktığında voltajı düştüğü için kamerada bazı sıkıntılar çıkıyormuş. Kümeslerin uzunluğu neredeyse 100 metreyi geçiyor dolayısıyla bu sorunla karşılaşır mıyım? Ki sanırım karşılaşacağım çözüm önerisi ne olabilir?

    Bir sorum da internette bazı sitelerde hazır setler görüyorum örneğin 8 adet Dahua marka kamera ve kayıt cihazı kablosu PSU su herşeyi içinde 3700 TL. Bu seti kendim aynı siteden toplamaya kalktığımda fiyat çok değişiyor ve bu setler hiç güven vermiyor. O yüzden kendim toplamayı düşünüyorum bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.








  • Dostum İlk Önce Hayırlı Günler Ben bu Sektörün İçerisindeyim Kurulum, Montaj Devreye Almak Parakende Satış vs. Gibi. Dahua Markası Güvenilir Bir Markadır Benim Görüşümde Benim Listemde 2. Sıradadır. Cctv kablo da 60-70 metre sonra voltaj düşmesi yaşanır doğrudur ama CCA (Alüminyum) kablo kullanılırsa voltaj düşmesi yaşanır. Ama Bakır Orjinal 2+1 yada 4+1 cctv kamera kablosu kullanılırsa

    100-150 metre de sorun olmaz. 4 TB HDD Alırken Lütfen Harddiski 7/24 Güvenlik Amaçlı Kullanılan Harddisk Olmasına Dikkat Et. 8 Kamera 4 TB HDD 25 İla 30 Gün Geriye Dönük Kayıt Yapar. 8 Kameraya 12volt 20amper Trafo Yeter. Eğer Başka Marka Veya Dahua Set Fiyat İstersen Her Türlü Yardımcı olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasua17 -- 20 Ocak 2022; 3:8:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle paket sistemlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Tamamında hep en kalitesiz kablo, adaptör, hdd vs tercih ediliyor ucuz olması açısından.

    1080p bir kamera h.265 formatında günlük 7-10 GB arası alan kaplar. yani 8 kamera günlük maksimum 80 GB, 4 TB ile 45 gün kadar kayıt yaparsınız. Ancak harddisk çok önemli, N11-HB-GG gibi sitelerde satılan en ucuz harddisklerin tamamı refurbished yenilenmiş diskler. Skyhawk yada Purple gibi güvenlik diski alacaksanız ya Amazon'a bakın ya da bildiğiniz bir satıcıdan alın. Arena - Penta - Segment garantili olması %100 sıfır disk olduğu anlamına gelir.


    0.50 mm %100 bakır 2+1 cctv kablo ile 200 metreye kadar rahat görüntü alınır, cca alüminyum demir bakır alaşım kablolar için bir mesafe ön görülemez kaliteleri oldukça düşüktür.


    XMeye oem markaların kullandığı bir yazılım, sorun yaşatabilir, Dahua, Hikvision, Hilook, UNV gibi global bir marka tercih etmeniz çok daha iyi olur. Bu markaların 1080P kayıt yapan h.265 sıkıştırma teknolojisine sahip modellerine bakın. Dilerseniz yardımcı olabiliriz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.