Şimdi Ara

Tavsiyeniz Dali zensor 5 mi, pure acoustic 8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım aslında bu iş için ayırdığım bütçe 1500 TL. Eğer sadece front alıcaksam güzel stereo ses vermeli, ev sinema paketi alacaksamda az çok sesi ile tatmin etmeli diyorum. Frontlar ile oturma mesafesi 4mt kadar.

http://m.n11.com/dali-zensor-5-black-speaker-resmi-bayisinden-P19087676

http://m.n11.com/pure-acoustics-super-nova-8-5-0-speaker-system-resmi-bayisinden-P29658911

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayako -- 28 Haziran 2015; 0:39:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayako M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam pureye bulaşma ya zensor al yada magnat 802 set

• quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam pureye bulaşma ya zensor al yada magnat 802 set

Peki hocam bu hoparlor alma isini nereden yapiyorsunuz
    Ben media markt vatan hepsiburada kliksa hizli al a baktım aralarinda en iyi hepsi burada da n11 de multimedia dukkani isimli kullanici satiyor bol cesit internette nerelerde var bu tur hoparlorler yazabilirmisiniziz

Dikmen Elektronik,ProAv,İstanbul Hi-Fi,Gsa Elektronik.....

• Tesekkurler hocam hemen inceleyim siteleri

• Selam, bende zensor 5 var, denon x2000 ile stereo kullanıyorum. Fena değiller, fiyat performans güzel, n11 deki gönderdiğin linkten aldım. Uygun fiyatlı iyi bir satıcı, ara ara telefon açıp bişeyler sorulabilen bir dükkan, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altoids -- 28 Haziran 2015; 16:22:45 >
  • altoids A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bende buradan almayı düşünüyorum sayenizde fiyatları iyi gerçekten diğer mağazalara göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ne demek, :) bana yakın biryer olduğu için tercih etmiştim. Mesela "can hifi" dükkanının sitesi de ürün bakmak için keyifli, zaten bu yerler euro bazında satıyorlar aşağı yukarı aynı fiyatlar.

Bu zensor 5 de bir süre sonra küçük geliyor insan daha gövdeli birşey arıyor ama hep kafada ayrılan bütçe işte, gezmeye tozmaya da vakit ayrılmalı :) Mesela geçen gün eski bir klipsch cornwall dinledim biyerde, kafayı yedim, başka biyerde yine eski bir polk audio dinledim mest oldum. B&W, Tannoy bunlar da çok keyifli.. Hoparlöre doyum olmaz, bir arkadaşım da zensor5 i beğenmedi, bana göre yine de zensorlar başlangıç için uygun, bence parasıyla doğru orantılı bir seviyede. Söylemem gerek işi bilen bunları sevmiyor. Gerisi audiophile dünyası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altoids -- 29 Haziran 2015; 2:12:32 >
    Maksat muhabbet olsun hocam,

Mesela birgün hevesle dali marka görece daha kaliteli bir kablo almıştım, taktığımda "bu ne ya" diyip sabredemeden hemen çıkarıp, bauhaustan aldığım noname kabloyu geri taktım. Al Di Meola yine insan gibi çalmaya başladı. Kablolarda da pişme süresi olduğunu bilmiyordum.. Şimdi ise hala noname kabloyla çok mutluyum vazgeçemiyorum. :(

Bunu şu yazıya girizgah olsun diye yazdım;

Link alıntıdır;

http://forum.audiophile.org/yazi-ve-makaleler/konu/120/pisme-ya-da-yanma-uzerine-burn-in/

Seçiminiz ne olursa olsun, hayırlı olsun. İyi geceler.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altoids -- 29 Haziran 2015; 21:11:37 >

• Yazilariniz ilgi cekici hocam tesekkurler. Anladım kadarı ile sizde bu hi-fi konularinda bayayi iyisiniz benim sanirim ilk ve son amfim pioneer olacak, alacagim hoparlorler de oyle olsun istiyorum ama fiyatlar ne be arkadaş o kadar ciftii 2000 ve 10000 tl yede hoparlor var zensor ve simdide heco muydu 702 ler arasinda bir tercih yapicam hocam insanin bir maaşı ni veya daha fazlasibu sadece hoparlore yatirmasi cilginca gelmeye başladı:)

Bir Telefonun 2000-3000TL olduğu vede herkesin elinde olduğuna göre asıl çılgınlık bu bence

• keşke sadece bir maaş olsa. zensör ve heco arasında seçim yapıcaksanız kesinlikle heco derim

heco ve zensör serini istanbul dikmen müzik satıyor hemde ana distribitöründen daha ucuza

dikmen müzik:0212.512.19.10..
  • Tmm dir hocam sayenizde pureacoustic eledik simdi zensor 5 ile heco 702 arasinda secim yapicaz insallah. Bu fiyatlarda 1500tl sanirim bu iki marka tercih ediliyor olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Tmm dir hocam sayenizde pureacoustic eledik simdi zensor 5 ile heco 702 arasinda secim yapicaz insallah. Bu fiyatlarda 1500tl sanirim bu iki marka tercih ediliyor olmali

Madem Zensor alıcan Sahibindende sıfır Dali Zensor 7 var 1550TL ona bak madem...

@Mayako Linkteki yazı alıntı, paylaşım iyidir. Hecoları ben de merak ediyordum zamanım olmadığı için tecrübe edemedim..
  • Merhaba bu pure acoustics denen son derece kalitesiz evlerden ırak markayı bırakın almayı yanına bile yanaşmayın uzak durun derim bu marka ile zamanında yaşadığım rezilliği size anlatayım zamanında uygun fiyata 30cm sürücülü büyük bir aktif subwoofer almaya niyetlendim araştırmalarım sonucu bu markadan kimi memnun kimi değildi ne kadar kötü olabilir ki diyerek 500tl'ye pure acoustics xp 12-200 subwooferı aldım ürün elime geçti boyutları devasa falan etkilendim ama malzeme kalitesi kozmetiği berbattı normal gücüne göre ucuz dedim marantz amfime takıp kullanmaya başladım tamam güçlüydü ama böyle uğultulu kalitesiz bir bass olamaz müziği katlediyordu önceden kullandığım sony sa-w2500 subwooferımı arattı neyse güçlü en azından dedim ardında ürün daha 3. Gününde çalarken wooferı patladı subwooferdan gart gurt basslar gelmeye başladı hemen kapattım woofera elimle bastırınca içe girmiyor resmen taş kesilmişti aldığım yer istanbul hifiyi aradım durumu anlattım sizden daha 3 gün önce aldığım cihaz patladı diye istanbul hifi wooferın garantiye girmediğini benim ürünü zorlayıp patlattığımı belirterek ücretli onarım önerdi bende mecbur daha 3 günlük cihaz diye 180tl ödedim wooferının bobinini sardırıp tamir ettirdikten sonra durumu alıcıya belirterek 200tl'ye büyük bir zarar ile sattım aynı marantz amfimde sony wooferımı hep son ayarda 6 yıl gümbür gümbür kullanmıştım ve en ufak sorun olmamıştı istanbul hifinin iddaa ettiği aktif bir wooferı benim patlatmam nasıl mümkün oluyor yıllar geçti hala anlamış değilim ayarını çok açmışım ondanmış o zaman ayar neden var sonda da kullanırım en kısıkta da kullanıcının tercihine kalmış bir durum uzun oldu kusura bakmayın işte pure acoustics böyle bir marka satanlar da böyle bir firma yaşadığım bu olay sonucu başkalarının da yanmaması için de sizleri uyarmak benim en doğal hakkım ve görevim iyi forumlar ve hayırlı ramazanlar...

• BL@DE kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler.
  • altoids A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yaşadığım bu kötü tecrübeyi sizle paylaşarak yardımım dokundu ise ne mutlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 1 Temmuz 2015; 14:41:25 >
  • Aynen hocam pure acoustic i bir nebze elemisdik sayenizde istanbul hifi yide hic bulasmayalim artik. Ben su an zensor 7 ve heco 702 arasinda karar vericem pure acoustic bayağı bir giris seviyesi imis sanirim deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.