Şimdi Ara

TAVSİYELERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 yılında liseden mezun oldum. O dönemlerde hedefim hukuk fakültesiydi. Meslek lisesi mezunu olduğum, temelim olmadığı ve pek çalışamadığım için hukuk fakültesi sadece hayalde kaldı. Ben de KPSS'ye girerek memur oldum. Yaklaşık 2.5 senedir çalışıyorum. Aynı zamanda DGS ile hukuk fakültesine geçebilirim umudu ile açıktan Adalet okumaya başladım. 2.sınıfım ama bu derslerede çalışamadığım için hem ortalamam berbat, hem de bu sene bitmeyecek bu okul..
    Sabahtan beri düşünüyorum ben ne yapıyorum diye anlamlandıramıyorum. Hukuk fakültesini kazanmayı çok istiyorum. DGS'de bilindiği gibi ortalama çok önemli. Benim ortalamam ise berbat.. bu nedenle YGS/LYS maratonuna sıfırdan başlayıp başlamamak konusunda çok kararsızım.

Sizce okulu seneye bitirip DGS mi çalışmalıyım, yoksa yeniden YGS/LYS maratonuna mı başlamalıyım. Lütfen bana yardımcı olun..

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgs kesinlikle. Özellikle meslek lisesi mezunu isen matematik temelin olduğunu sanmıyorum. Lys çok sağlam temel isteyen bir sınav. Dgs de kolay fakat bi lys kadar zor değil.

• Kesinlikle başarabilirsin, hukuk kazanmak öyle zor bir şey değil. Bir etüte merkezine kaydolmanı öneririm. Matematik lys artık eskisi kadar ağır bir müfredat değil. Tamam sinavlar zor olabiliyor, ama zor olan sınav herkese zor. Hukuk için ygs'de ortalama bir net yapıp sonrasında matematik netlerini hedefinde tutup edebiyatla fark atarsın. Edebiyat da sırf ezber zaten ne kadar çalışırsan o, full bile yapabilirsin sana kalmış. Zaten bir de hedefinin hangi hukuk olduğu da önemli. GS hukuk falan zaten nasip işi. Meslek liselilerin temeli kötü diye bir kaide de yok, hepimizin temeli kötüydü ozellikle tm son sene kazanılır.

• Güncel arkadaşlar.
  • Hocam ben senin yerinde olsam sıfırdan YGS-LYS kasarım.Bu önümde ki 1 senede çalışırken para biriktiririm.Oldu başaramadım özelde burslu olarak okumayı denerim.Ortalaman kötüyse DGS imkansıza yakın çünkü gerçekten istiyorsan başarabilirsin.
  • güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kafam çok karışık lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
  • Güncel.
  • ygs / lys kas. etüt merkezi gibi birşeye kaydol, herkes 2 çalışıyorsa sen 4 çalışırsın yaparsın önemli olan azim ve motivasyon
  • güncel arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.